Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
"Du forventer vel ikke helt seriøst nogen form for fornuftig snak, når du starter ud med så meget vrøvl...?"

Du kan da give det et skud, hvis dit ærinde virkelig er at have en god debat.
Dette er en signatur.
Sir C,

Enig. Men du kunne jo også have ryddet en smule op i Brøndbytrådene, hvis du ønskede en god debat. Grænsen for nogle brugere i de her tråde burde jo være overskredet forlængst.
@ Forever Blowing Bobbles

Problemet ligger i at Brøndby år efter år laver millionunderskud fordi de har betalt høje lønninger, der ikke har tjent sig hjem via placeringer i ligaen og/eller penge fra europæisk deltagelse.

Man har netop fået skåret en del løntunge spillere væk, men med formodede rigtig dyre kontrakter til Hradecky, Ørnskov, Almebäck, Zohore, forlængelse af Albrechtsen og nu måske Larsen, så må det være begrænset hvor meget der reelt er sparet på lønbudgettet.

Jeg har derfor efterhånden svært ved at se Brøndby levere et regnskab, der kommer bare i nærheden af at balancere. Sommerens aktieemission var sidste chance for at undgå konkurs, og min pointe er at den joker er brugt. Det bliver naturligvis ikke muligt at lave en ny, hverken til foråret, efteråret eller hele 2015 for den sags skyld.

Det er muligt at problemet ikke opstår allerede til foråret (overdrivelse fremmer nogen gange forståelsen), men med den kurs Brøndby har lagt denne sommer, tror jeg desværre at en truende konkurs kan være en realitet igen om ganske få år, og denne gang vanskeligt at se hvor redningen skal komme fra.


Jeg er enig i, at det har været tendensen de sidste mange år.
Men det tror jeg ikke, at den nye ledelse vil fortsætte med, da de tydeligt har meldt ud, at man skal være økonomisk ansvarlig.
Desuden tror jeg ikke du skal regne med, at de nye kontrakter er i nærheden af de gamle kontrakter, som var alt for dyre.
Der er uden tvivl fastsat et lønbudget, efter den nye bestyrelse er tiltrådt, og det skal selvfølgelig overholdes.

Derudover er der jo ikke noget problem i, at foretage engangsinvesteringer, hvis man har pengene til det.
Og det fik Brøndby jo i forbindelse med aktieemissionen.
Derudover har to af handlerne, Hradecky og Emil Larsen, jo også et stort videresalgs potentiale, som Brøndby i sidste ende kan tjene penge på.
Begge af handlet til priser, som må antages at være under deres markedsværdi. Så på den led, er det vel også godt købmandsskab af Brøndby.

Vi kan ikke laste den nye bestyrelse, den gamle bestyrelses fejl, og derfor må man formode, at man kun bruger penge, man har budgetteret med, med mindre man øjner en gylden mulighed, som de måske har gjort her med Emil Larsen.

Men du har da ret i, at man ikke lige kan lave en ny aktieemission inden for en overskuelig fremtid, og det må man formode, at klubben er klar over, og derfor agerer derefter.
@kewell10

Det er muligt at du har ret. Det er umuligt at vide. Umiddelbart syntes jeg bare at sommerens transfers tyder på at man i skræmmende grad agerer som tidligere. Lokker halvstore navne fra konkurrenterne ved at overbetale.

Jeg har svært ved at se hvorfor spillere som Emil Larsen og Lucas Hradecky skulle skifte til Brøndby hvis ikke det var for en betragtelig lønforhøjelse.

Hvis alt går som klubben håber og forventer, og man spiller med i den sjove ende at rækken i løbet af en sæson eller to, så er der sikkert ingen ko på isen.

Jeg er mere bekymret for om der i det nuværende budget f.eks. er kalkuleret med, at man kan overleve en evt. nedrykning, som bestemt stadig er et realistisk scenarium.
Husk at lyset for enden af tunnelen kan være et modkørende tog!
annonce