Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby-boss lover flere forstærkninger

Skrevet af bold
fre 5. jul 2013
Martin Ørnskov bliver ikke Brøndbys sidste indkøb denne sommer, lover direktør Tommy Håkansson.

Læs hele nyheden her
Skrevet af OoooO
Samme iver efter at forstærke sit hold kunne man godt efterspørge hos bovlamme CV hvis pengepung snart må være ved at briste.

Tror BIF går en stærk sæson i møde, og jeg tror personligt på de godt kan gå hen og udfordre om titlen igen. Spørgsmålet er bare om FCK har lyst til at lege med hvilket det foreløbigt ikke ser ud til.
CV RAUS
Skrevet af beringer
Jeg er enig i at FCK bør gå ud at forstærke sig, dels med de spillere som er forsvundet, både fra toppen, og fra bredden, men lad os nu lige slå koldt vand i hovedet, i forhold til Brøndbys kommende sæson.

De har signet to spillere, og sagt farvel til et hav af spillere. De har stadig en smal trup, og selvom at de fik lidt gang i det sidste sæson, er de ikke kommet op i toppen endnu.
Personligt vil jeg være dybt taknemlig for en top 6, og så evt. en finale i pokalen. Det er den vej Brøndby skal satse, og det skal gå stille og roligt..., og vil det med al sandsynlighed også.

Ja de har gjort nogle gode valg den seneste måned, både hvad angår træner, og de to spillere, men der er stadig lang vej igen..., og ser dem slet ikke som et hold der kan udfordrer om titlen i den kommen sæson..., det er der alt for lidt bredde til..., men ville da være rart hvis de gjorde ;-)
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af White by nature
Var jeg Mads Øland ville jeg hurtigst muligt sender mine krav frem om feriepenge - med den fart BIF bruger penge, så er der snart ikke flere tilbage
white by nature - blue by choice GF forever
Skrevet af Jennerdrengen
Tror BIF går en stærk sæson i møde, og jeg tror personligt på de godt kan gå hen og udfordre om titlen igen. Spørgsmålet er bare om FCK har lyst til at lege med hvilket det foreløbigt ikke ser ud til.


Ro på nu. Ny træner, delvis ny spillestil. Selvom man har fået gode spillere ind så tager det tid at vende en supertanker. Folk var også oppe og køre over OB sidste sæson da de fik ny træner og flere nye spillere men, det tager altså tid at implementere nye systemer og spillere. Selvom det ser ud til at Frank kun vil justere spillestilen kræver den slags altså tid.

Det ser dog fornuftigt ud med de to nye og den nye træner.
Skrevet af viv
@White by nature

Hehe, der krav er da vist sendt og til åben skue, har du været på ferie det sidste halve år?
Brøndby følger de regler der er, ikke så meget i det.

Men nu skal man jo se det i den store sammenhæng, Brøndby er sluppet af med nogle rigtige dyre spillere den sidste tid og det er jo heller ikke sådan at de ikke har haft nogle indtægt siden emissionen og fremadrettet vil der jo også komme penge i kassen via kampe sponsor osv.......
De har vel brugt 10 mill på 2 spilere, der er vel stadig penge til yderligere en spiller...
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af jano49
White - misundelse er en grim ting.

Hvor dumt kan et indlæg være?
Skrevet af White by nature
Jano49: Intet med misundelse at gøre - har hele tiden håbet at I ville overleve. det er sjovere at møde jer end FCV

Hehe, der krav er da vist sendt og til åben skue, har du været på ferie det sidste halve år?
Brøndby følger de regler der er, ikke så meget i det.

Det er jeg helt klar over. Jeg mente at Øland skulle skynde sig at få fundet ud af om der skulle en ny sag til eller om Voldsgiftrettens dom gælder.
http://ekstrabladet.dk/s…1966658.ece
white by nature - blue by choice GF forever
Skrevet af GrowUp
Købe klub.... Der er ingen sjæl! Lad os få gode gamle dyder som i fck.
Do not argue with stupid people, just agree with them and get on.
Skrevet af KuntaKinte
På backsne ser vi lidt tynde ud ved skader/karantæner
Brøndby IF
Skrevet af Der Kaiser.
Så kender vi Brøndby igen, ud med talenterne og ind med lejesvendende
Brille-bærende plastikfan, Caféb$sse, Fucker, medløber siden 1992 der ikke bryder sig voldsomt meget om Café Latté
Skrevet af Cabra
Så kender vi Brøndby igen, ud med talenterne og ind med lejesvendende

Er du idiot? Brøndby kan ikke stille op med unge talenter alene.

Holst, Silva, Phiri - alle 18 år - kommer til at starte inde. Det samme gælder nok Durmisi(19) Dumic er stadig kun 21 og bænken vrimler med unge talenter.
Skrevet af Vestegnen!!
KuntaKinte

Backsne er ikke særligt tynde. Slet ikke tynde nok til at være en prioritet transfermæssigt.

På venstreback har vi: da Silva, Norouzi og Riza. På højrebacken har vi: Holst, Joensen og Svenn Crone.
Brøndby IF
Skrevet af Folsen
Så kender vi Brøndby igen, ud med talenterne og ind med lejesvendende

Holst, Silva, Phiri - alle 18 år - kommer til at starte inde. Det samme gælder nok Durmisi(19) Dumic er stadig kun 21 og bænken vrimler med unge talenter


Makienok er vel stadig ung, Kristian Andersen på vej frem, Rene Joensen i baggrunden, Hradecky(?), Norouzi hvis han kan ramme et OK niveau, Gehrt, Semou og måske satser Frank på Mads Nielsen. Det sgu da okay, det er lige netop mangel på rutinerede spillere, som vi mangler.
...
Skrevet af Cabra
Ja, det er også min pointe.
Skrevet af Adriaanse
Det med idioten, synes jeg er unødvendigt, som argument, medmindre der er tale om en projicering. Selvkritik kan nemlig være en god ting.

On topic:

Hvis der ikke er enighed om en fast definition for henholdsvis "talent/udviklingsspiller", "ung spiller", "rutineret spiller" og "gammel spiller", eksempelvis, så er der selvfølgelig frit slag.

Tæt på startopstillingen har Brøndby dog - efter min opfattelse - rigelig med rutine, efter "min definition". Nemlig 25-30 årige spillere. Albrechtsen, Thygesen, Antipas og forhåbentlig Bernburg. Dertil kommer nu "Silkeborgkometen", Ørnskov, som man har købt for dyrt.

Endvidere har man 2 spillere med aktuel A-landsholderfaring: Hradecky på snart 24 år og Makienok på snart 23 år. (Det er vel ikke unfair, at kalde disse 2 "unge spillere med rutine", og dermed introducere endnu en definitionsmulighed.

Pointe: Brøndby er ikke i nærheden af at være et hold, der hovedsageligt består af "talenter/udviklingsspillere" eller "unge spillere". Og at dette ydermere skulle være et væsentligt argument for det håbløst dyre køb af Ørnskov er blot et eksempel på, at Anders Bay-ansættelsen ser ud til at være unødvendig, da der er rigeligt med mennesker i og omkring Brøndby, der kan vrøvle, uden professionel hjælp.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af JanHalvor
Viv skrev om feriesagen:

Brøndby følger de regler der er, ikke så meget i det.

Jeg er tiltagende forundret over den linje, som flere Brøndby-fans efterhånden ligger i feriepengesagen.

Regner I seriøst med, at Brøndby bliver frikendt, selvom alle andre klubber må betale - og mange har gjort det?

Regner I med, at Brøndby bliver frikendt, når man en gang har tabt sagen, men bare ikke ville acceptere resultatet?

Nu kører sagerne enkeltvis igen, men tror I at resultatet bliver anderledes, når den en gang er faldet ud til Spillerforeningens fordel på baggrund af repræsentativt udvalgte enkeltsager?

I må vel kunne svare ja til alle tre ting? Ellers kan jeg slet ikke forstå den afslappede attitude der er til feriesagen.

Mit gæt: Brøndby kommer selvfølgelig til at betale ligesom alle andre klubber. Ellers kan det jo slet ikke forsvares, at andre klubber har betalt.

Spørgsmålet er bare, hvor stor regningen bliver, og om Brøndby har nogle penge tilbage, når den kommer. Spillerforeningen taler om over 30 millioner og op mod 40 millioner:
http://ekstrabladet.dk/s…1966658.ece

Men som minimum bliver det vel 20 millioner plus omkostninger til advokat.

Lige nu virker det som om ledelsen går efter at skabe sportslig succes - også selvom kassen tømmes af det. Så håber man vel på at blive reddet en gang til, når regningen kommer.

Det ligner en brat opvågning i Brøndby, når afgørelsen falder.
Skrevet af MIghtyBlues
Adriaanse,

Dertil kommer nu "Silkeborgkometen", Ørnskov, som man har købt for dyrt


Det er så DIN holdning. Fakta er, at vi ikke aner hvad han har kostet Brøndby. Tidligere var der snak om 2 mio, og seneste beløb i medierne har været 5 mio. Ingen af os aner hvad prisen er endt med. Derfor er det vel lidt underligt, at komme med sådan en påstand.

Tilfører han det Brøndby har brug for, og er med til at løfte holdet fra bundstriden til en midterplacering, så har han vel været alle pengene værd ?

En kantspiller, der evt. dækker begge sider, en midtbanespiller mere og så en midterforsvarer, så ser det fornuftigt ud, selvom der naturligvis stadig er meget at bygge videre på. Dog tror jeg ingen havde regnet med man fik styr på det hele i dette transfervindue.
Skrevet af pryds
JanHalvor

har du ikke fulgt med?? som skrevet i en anden tråd til dig, der er sat penge af til feriepengesagen, men du får den da lige igen!
Skrevet af mobba
"har du ikke fulgt med?? som skrevet i en anden tråd til dig, der er sat penge af til feriepengesagen, men du får den da lige igen!"

Tror folk nægter at følge med - hvordan skal de ellers komme af med deres indebrændthed? Livet er nemmere, med skyggeklapper på og en "fælles fjende", hvis ens selvværd ikke kan bære det store.....
Skrevet af Adriaanse
@ MightyBlues

Jeg har heller ikke fået dokumenteret, at prisen for Ørnskov er på 5 mio. kr. Men for en spiller, der stadig er på kontrakt, og som Brøndby har set ud til virkelig gerne at ville have, så lyder det da ikke helt ved siden af? Det er jo også muligt, at prisen så indeholder agenthonorar m.m.. Og siden mange medier anfører netop den pris, mener jeg nu ikke, det er fuldstændig useriøst, at gå ud fra, at prisen nok er i det leje.

Hvis du til prisen lægger den løn + præmier Ørnskov skal have over de næste 3 år, så kunne vi prøve på, at regne ud, hvad Ørnskov ca. kommer til at koste Brøndby hvert år, i de 3 år kontrakten løber.

Så siger vi nu, at købsprisen er på de ca. 5 mio. kr. - inkl. agenthonorar og evt. sign-on aftaler, og går vi ud fra, at Ørnskov får 2 mio. kr. om året i Brøndby, inkl. præmier og forsikringer, så ender vi på 11 mio. fordelt over 3 år. Det giver en udgift på mindst 3,5 mio kr. om året. Og det for en spiller, der formentlig ikke har nogen stor videresalgsværdi. Minder økonomien ikke lidt om det, man kender fra Jan Kristiansen??

For en klub, der bør starte hurtigt med at genopbygge en forretning, hvor de allerfleste spillere repræsenterer en videresalgsværdi, så synes jeg det er spild af midler, at bruge mindst 3.5 mio. på året på en spiller som Ørnskov, der ikke engang har været god nok til at komme på A-landsholdet i en periode, hvor selv Martin Braithwaite og Mikkel Kirkeskov har fået chancen.

Vh.

Adriaanse
annonce
0