Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby buldrede videre efter effektiv start

tor 22. nov 2018
Brøndby scorede tre mål på otte minutter og endte med at vinde 4-1, da klubben torsdag aften mødte 2. divisionsklubben Marienlyst i pokalturneringens ottendedelsfinale.

Læs hele nyheden her
Perfekt. Forskellen i divisioner blev vist, og vi fik en masse unge folk i aktion. Fantastisk at Frendrup fik scoret, han er sgu spændende!

Kom så med Næstved, det kunne blive en fantastisk kamp med masser af tilskuere!

#forzabrøndby
BIF - Danske mestre 2021!
Gab!
Ïnden pausen havde Nikolai Laursen en stor chance efter indlæg fra Björn Kopplin, men afslutningen strøg forbi kassen.


Så fik Kopplin endelig spilletid for BIF ;-)
moderator
"Kom så med Næstved"


En af ærkerivalerne
Dette er en signatur.
Røvsyg kamp. Som Fynbo havde man set frem til denne kamp. Brøndby ikke imponerede pga mange reservespillere og Marienlyst mangler virkelig kvalitet over hele linien - deres niveau rækker ikke til divisionsfodbold
det var nok et 2. divisions hold men sad og lurede kampform osv op til og marienlyst må have oplevet en af deres værste perioder nogensinde: havde tabt 15 kampe i TRÆK, vel at mærke mod 2. divisions modstandere.

der er hårdt fightede pokalkampe og så er der også bare knockovers, jeg fik i hvert fald følelsen forud for kampen at den der aldrig rigtig var i risikozonen for andet end en storsejr.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Ronnie Ekelund er nu den yngste startdebutant.
Men lad det ligge, i er jo ikke så nøjsommelige
annonce