Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby-chef: Positiv dialog omkring OL

ons 13. jan 2016
Brøndby er åbne overfor at afgive en spiller til det landshold, som skal repræsenterer Danmark ved OL 2016. Man er i positiv dialog med landstræneren, siger Troels Bech.

Læs hele nyheden her
Fint af Brøndby, men jeg begriber simpelthen ikke hvorfor klubberne har så svært ved at afgive spillere til OL. Vi taler om en rigtig stor turnering, med internationalt snit, som giver en masse god erfaring og hår på brystet til dem der deltager.

Ja, fodboldklubber er forretninger, med ansvar overfor deres aktieholdere og investorer. Men netop derfor giver det da god mening at få udviklet sine spillere, og få dem vist frem på en stor scene.

... Og så har jeg slet ikke været inde omkring forpligtigelsen for fædrelandet!
~SupraSocietatemNemo~
Brøndby skal ikke kæmpe med om mesterskabet, så de kan godt undvære et par spillere. Det er dog trist hvis vi ikke stiller med stærkeste hold i en turnering, hvor spillerne virkelig har en chance for at vise sig frem.
Det er i mine øjne en fallit erklæring af de helt store, hvis det er rigtigt man ikke vil give afkald spiller i sådan en stor turnering. Når Danmark endelig er kvalificeret til den så skal de bedste bare spiller.
Så lær dog for helvede at kommunikere bedre.Durmisi var ved at smutte fordi en dum agent krævede dit og dat uden Dirmisis opbakning.

Og så hentede i bare en ny venstre back selv om vi både havde Durmisi og et kæmpe talent i Da Silva ..

Ligesom dengang Wass havde fået sin gennembrud og Randrup faktisk havde en god periode, så hentede i en dyr afdanket svensker til pladsen som i så omskolede til kant og midt fordi vi ikke havde brug for ham.Mikael Nilsson.

Det er så mange gange vi henter spillere til pladser der er godt besat...
Smid Durmisi eller da Silva Frem som kant..

jeg får da spat at at følge den her klubs handlinger..
Brøndby IF
Jeg vil godt nok være træt af det hvis min klub frigiver spillere. Det er trods alt meget vigtigere at klubberne kan kvalificere sig til Europa og klare sig i suppen, end at enkelte spillere får sig en oplevelse.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jeg vil godt nok være træt af det hvis min klub frigiver spillere. Det er trods alt meget vigtigere at klubberne kan kvalificere sig til Europa og klare sig i suppen, end at enkelte spillere får sig en oplevelse.

Nu er der tale om en spiller ikke spillere. Jeg er dog enig. Europa må altid være førsteprioritet.
Brøndby IF
Gider folk godt lade være med, at kalde OL for en stor turnering? Det er en standfodboldsturnering. Sidste OL var jo en skandale så ligegyldigt som spillerne tog turneringen.

Det er IMO hul i hovedet hvis man lader sine spillere tage til den turnering. Uanset om om skal spille mod et hold fra Moldavien i første runde af EL og derfor måske ikke har brug for at starte i bedste opstilling. Der er også skader at tage hensyn til.

OL er en joke - og jeg håber ikke, at der er nogle klubber der skal spille europæisk der sender deres spillere afsted.
Alene fordi OL er OL burde man ikke afgive sine spillere.
jeg kan fuldt ud forstå topklubberne ikke vil afgive deres profiler til OL! Når de skal ud og spille kval kampe om at spille med i europa som er langt vigtigere. Hvad kan vi bruge en OL turnering til der aldrig har været det store i fodboldverden, når klubberne skal kæmpe om CHL og Europa League pladser.
Hvordan ville det ikke se ud hvis alle de danske hold røg ud i indledende runde pga mangel på profiler?! Det ville da være en større skandale for dansk fodbold.

Det er vel også let nok for Troels Bech at sige, Brøndby skal alligevel ikke spille europæisk.

Selvfølgelig skal FCK, FCM osv. ikke tvinges til at frigive spillere til en fuldkommen ligegyldig slutrunde, hvis det så koster en plads i europæisk gruppespil og sender dansk fodbold endnu tættere på afgrunden.
Klubben fra vidunderlige KBH, Love United, Hate Glazers
annonce