Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er sjovt, jeg var sikker på at de 5 mål han har scoret i 11 kampe ville blive brugt som modargumetation, havde ikke forventet at et hattrick for 4 år siden skulle bevise at han med afstand er den bedste Brøndby spiller nu.

Du må ikke misforstå mig. Jeg håber vi køber Pukki, for han har helt sikkert nogle kvaliteter. Personligt har jeg dog brug for, at han bliver lidt mindre selvisk, og at han bare en gang imellem skiller sig af med bolden med det samme i stedet for at holde i bolden. Det vil give et bedre flow og sammenspil i angrebet.

Hvis han kan tilføje det til hans spil, så bliver jeg stor fan. Indtil da håber jeg dog at Nunez bliver fortrukket, selv om jeg godt ved at det ikke kommer til at ske.
Brøndby IF
@ Brokmann

Jeg er slet ikke enig omkring Pukki.
Vi har brug for spillere, som rent faktisk kan noget på egen hånd.
Det ser vi ikke meget af, fra vores kantspillere og 10´ere.
Det kan Pukki, og netop det, at han tager bolden til sig, og udgør en trussel, er noget der åbner et forsvar, og skaber huller.
At alle mand blot flytter bolden hurtigt videre, uden at tage bolden, og udføre en trussel, gør det alt for let at forblive organiseret, og derved gøre det mere end svært for os, at komme igennem.
Pukki er med afstand vores bedste til netop det, og Nuñez kan også til en vis grad.
Det kunne Elmander også i "gamle" dage, og lad os håbe, at han også finder de evner frem igen.
Hmm... De mål og chancer jeg husker Pukki for er ikke mål han skaber selv. Det er bolde i dybden eller skud hvor han har en enkelt berøring inden han skyder. Så er der målet mod Fremad Amager hvor han erobre bolden og løber fra forsvaret. Husker tilgengæld mange gange hvor han har modtaget bolden foran en forsvarsspiller stået stille med bolden og taget alt fart ud af angrebet.

Nunez kan også løbe i dybden, men har samtidig et bedre blik for medspillerne.

Brøndby IF
Hvis du mener, at Pukki tager tempoet ud af angrebet, og samtidigt ikke er farlig, hvorfor i alverden ønsker du så vi signer ham?

Det er heller ikke kun hans egne mål der afgører hvor dygtig han er i udfordringerne.
Hans trussel, når han har bolden, er jo med til at skabe rum for de andre, som derigennem skaber chancer.
Det betyder jo ikke nødvendigvis, at han laver målet eller assisten.
Pukki er netop fantastisk fordi han gør noget på egen hånd, om det så er selvvisk eller hvad skal han bare blive ved, det er guld værd, som i også er inde på skaber plads til andre. klart Brøndbys bedste mand, alle de unge er alt for ustabile og tvivler på hvor stort talentet er hos mange af dem som det bliver gjort til.
Jeg er enig i at Pukki er god nok til Brøndby og at han indtil videre har gjort det godkendt.
Nunez har også spillede fint men har været skadet, hvilket ikke er med til at skabe konkurrence.

@Brokmann og kewell10
Jeg ved ikke om i bevidst eller uvidende bliver ved med at påstå at Holst har været mere en central midt end back.
Hvilke ungdomshold har han spillet central midt med succes??
Hvornår mener du at Holst er gået fra at være central midt til back, og at den udvikling har sat sit præg på hans plads på Ulandsholdene?
Allerede som 15 årig spillede Holst på højre back:
http://www.dbu.dk/Nyhede…i_podgorica
http://www.dbu.dk/Nyhede…u17-truppen - se position på listen!

Hvis man ikke kan klare sig som back skal man ikke regne med at kun klare det på den centrale midtbane.
Hvor mange klubber kender du til hvor backen er en markant bedre fodboldspiller end den centrale midtbane?

Jeg er dog fuldstændig enig i at der mangler fart på vores 6´er, ligesom der mangler løbevillighed, styrke og en der er vendings stærk.
Nørgaard er både løbevillig, relativt stærk, god i vendingerne og har en rimelig hurtighed. Derfor synes jeg godt han kunne spille 6´ern. Har han også en ro.
Derimod har Holst hverken roen, evnen til at vende hurtigt eller kropstyrke.

@ kewell10 jeg kan til din oplysning informere dig om at Phiri rent faktisk har spillet nogle kampe som højøre back på reserveholdet.
Jeg siger jo bare min mening
Malthe har mere eller mindre været skadet de sidste 11 mdr

Mads har udløb 30 juni og forlænges ikke

Kabango han er på ingen måde klar
Ingen talenter er klar. Det er derfor de er talenter. Et talent skal slå til inden han bliver 21 år. Efter det er han ikke et talent.
Dumic er 23 og har ikke udviklet sig til et stort nok talent. Holst havde chancen og failede og bør nu blive solgt. Durmisi bestod og kan fortsætte.
Nørgaard har halvt grebet den, men blevet destrueret af skader. Phiri og Hjulsager har grebet den glimt vis men skal også præstere inden sommeren 2016. Holmbert Aron Fridjonsson skal sendes hjem medmindre han griber chancen inden sommeren.

En klub der bygges op om talenter skal også være klar til at sende talenterne der ikke præstere videre. Måske kan de udvikle sig i andre klubber, men vil man være et stort talent skal man præstere inden man bliver 21.
Jeg siger jo bare min mening
Semi-godt er vel det samme som at sige at Rud er helt med på det ikke lige blev hans vindue.
Og det er egentlig meget forfriskende at han står ved det i stedet for alle de rygradsudmeldinger om at vinduerne altid er gået lige efter bogen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Pukki minder noget om gode gamle Niznik: god i fødderne, løb på gode tidspunkter og over middel teknik, men farligheden aftagende som han bliver læst. Synes BIF mangler en at spille op på, noget mere solidt end Pukki, og en der er god med hovedet. Det er gammeldags, men stadig effektivt at have en stærk mand fremme, og det er ikke Pukki.
annonce