Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby dropper udebaneafsnit på Farum Park

fre 21. aug 2015
Brøndby har frasagt sig udebaneafsnittet på Farum Park til kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby den 30. august.

Læs hele nyheden her
Lille tiltag der ellers kunne løse problemet, og ikke kun for Brøndby.
Nettet er tjent hjem første gang det er i brug mod Brøndby. Nogen der har hørt FCNs forklaring ?
FcN kan da ikke fattes penge i hvert fald hvis de siger nej til en ekstraintægt på nærmere en million kroner, pga. at de skal sætte et skide net op. Det koster vel (højt sat) 50K inkl. alt.

Mærkeligt.
BIF - Danske mestre 2021!
Når man ser på kampene spillet på fcn´s stadion generelt, ligner det at der er en klar strategi for, ikke at få nogle tilskuere overhovedet. Måske dette tiltag skal ses inden for samme strategi? :D
FCN ender sikkert også med at sætte det op.

Principelt kan jeg godt lide FCN´s reaktion, men det er selvfølgelig irrationelt i mange perspektiver. I øvrigt beskæmmende hvordan Brøndbyernes opførsel har resulteret i, at de net skal skygge for alle fans af udehold på alle stadion. Tak for det.
hvornår dropper i TF?
Kongeblå Boing Boing
På FCN´s hjemmeside er flg. lagt ud i dag:

FC Nordsjællands næste hjemmekamp søndag den 30. august kl. 16.00 er mod Brøndby IF. Det er altid specielle opgør når Brøndby kommer på besøg, hvor klubben fra Vestegnen er med til at skabe en ekstra god kulisse i Farum Park.

FCN glæder sig til at åbne portene halvanden time før kickoff til dette opgør, som forhåbentlig kan blive afviklet i et super sommervejr og god stemning på tribunerne.

FC Nordsjælland vil udover det sædvanlige udebaneafsnit også stille et familieafsnit til rådighed for Brøndbys tilskuere.


Det ligner at det frasagte udebaneafsnit kommer noget bag på FCN.

Men så kan BIF-fans jo bare købe billetter til familieafsnittet. Der er omkring 1.500 pladser i BIF-familieafsnittet. BIF-fans plejer nu også at placere sig rundt over hele stadion mellem FCN tilskuerne og med det nuværende fremmøde på Farum Park skulle der nok blive plads til dem alle. Det er jo så også en mulighed for BIF-fans til at vise, at de ikke behøves være spærret inde bag net for at kunne se fodbold.
Må man være lidt og fræk og spørge hvad et net skal gøre godt for? Tilskuere, da slet ikke de så berømmede gode BIFfans, kaster da ikke noget ind på banen?
Sudare Pro Communi Causa - dét har jeg gjort siden -80
Jeg forstår udmærket Brøndby her. Så længe, at reglerne er så tåbelig at en ikke-arrangerende klub holdes til ansvar for uroligheder på den arrangerende klubs område (uden at få del i indtægterne - sådan må det være, ansvar = potentiel gevinst) så skal man bare holde sig væk medmindre at de arrangerende klubber sørger for ordentlig sikkerhed.

Det er jo det absolut ENESTE eksempel på arrangerementer hvor ikke arrangører holdes til ansvar for individuelle handlinger. Det er ikke bare irrationelt - det er også absurd. Forstil sig, at beværtninger fremover fik bøder hver gang idioter kom op at slås, tog stoffer eller andet ulovligt på stedet. Eller hvis Thomas Helmig fik bøder fordi Live Nation ikke havde sørget for sikkerheden til hans koncert.


Enhver der ikke kan se det er tåbeligt er enten dybt subjektiv - eller dybt idiot. Det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet.
@MNH

En indtægt på nærmere en million....

Det er da voldsomt mange pølser og fadbamser de brøndby fans skal købe
I kan jo også bare opføre jer ordentligt og lade være med at kaste ting på banen. Alle andre klubber kan finde ud af dette.
annonce