Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af IloveBacon
Molde vandt 2-0 over Standard Liege. Odd fører 3-1 over Dortmund ved halvleg. Rosenborg er foran 2-0 på udebane. Så meget bedre end Norsk fodbold, er vi vist ikke her i Danmark.
Skrevet af mimsdk
Danske hold spiller aldrig deres chance i Europa. Derudover ser man også oftere danske spillere spille langsomt og tilbage banen.. DBU´s U-labdsholdsystem ødelægger farten og der uventede for vores kommende spillere! Sørgeligt men sandt !
Skrevet af Jschak85
Haha ja :-) Brøndby fik den for hårdt analt, eller skal vi bare kalde det for græsk? ;-) Men det kan de vidst også godt lide derude på Vestegnen ;-) haha
Skrevet af sansiro
Er der ikke snart en, der kan hive den træner til frisøren.
Skrevet af samex
^^^sku lige til at skrive det samme. Sker der for de norske hold, 3 svære modstandere , selvom Odd nok skal ryge i Dortmund. Men flot er det sku.

Og hvor er jeg dog træt af Brøndby!
Skrevet af Hr. Peter
typisk dansk de bliver op til kampen talt op som havde de allerede vundet EL og så kommer dagen og holdet falder igennem dette gælder alle danske hold i europæiske turneringer ikke kun brøndby


Bor du i en alternativ verden eller er du bare den eneste i denne der mente Brøndby var favoriter?
Skrevet af jba
Flot Brøndby! Danmarks stolthed..
.
Skrevet af Gl. Vardevej
Skal danske hold klare sig i Europa nytter det ikke at have en så ensidig teknisk boldbesiddende tilgang til spillet som Brøndby tilstræber. Den type spillere man skal bruge til dette er simpelthen bare for dyre (og for gode til at man selv kan udvikle tilstrækkelig mange), derfor vil Brøndby måske og kun måske kunne slå igennem i superligaen, men aldrig i de europæiske turneringer, modsat FCK.
efb-siden begyndelsen af tresserne
Skrevet af fooogh
Jeg synes der er lidt lavt, at folk skal sidde og svine BIF. Som nogen påpeger, så har de netop hentet flere point til DK end nogen andre i år.

Når det så er sagt, så blev forskellen på den danske liga og en lavere rangerende europæisk liga godt nok stillet til offentligt skue.

Nu prøver man med en ny ligastruktur og lad os se om det bærer frugt. Men dansk fodbold mangler selvindsigt og initiativer, som kan højne det kollektive niveau, i dansk fodbold!
Randers FC - Selvfølgelig støtter man det lokale hold :)
Skrevet af Brpøst
Øv Øv...
Skrevet af dane_133
Puha, hvor var det et tegneseriehold....godt af FCM holder fanen højt for dansk fodbold....
De spiller som et hold der forsøger at spille fodbold og ikke som det alibifodbold Brøndby leverede.
FCK & Landsholdet
Skrevet af Cruzan
På den negative side: Hvem havde forventet andet

På den positive side: Brøndbyslipper slipper nu for at skulle træne i vintertøj igen lige forløbig
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Skrevet af Hendrixen
2 klasser i forskel, - BIF var under niveau, - de blev simpelthen holdt i et jerngreb af et virkeligt stærkt græsk mandskab, det med det niveau havde klasket ethvert SL-hold i aften.

PS Hatten af for FCM\´s første halvleg hos The Saints!
Det kan være svært at diskutere nuancer med en, der er farveblind...
Skrevet af starks
Se på FCM. De prøver i det mindste at spille med. De ligger sig ikke bare ned. De taber måske samlet, men så har de da gjort hvad de kan, istedet for at give op før kampen er spillet ligesom Brøndby.
KSDH
Skrevet af Big Ben
Og alle de, der har føget om sig med de sædvanlige "dansk fodbold er så pinligt" - kommentarer, bør tvangsindlægges til at se FCM spille mod Southampton. Det har været fremragende, intet mindre.
Skrevet af Goldie
Dansk fodbold er i krise. I mine øjne ligger skylden for dette hos de ansvarlige for "den røde tråd", der på det nærmeste tvinges igennem i DBU-regi. Spillere og ikke mindst trænere ensformes til at praktisere en spillestil, som Danmark ikke har spillerne til. Jo, måske hvert 10. år vil der være en klub, der er rig og heldig nok. Jeg mener, se blot på superligaen. De resultater, Sønderjyske og Hobro laver, burde ikke kunne lade sig gøre, hvis det ikke var fordi, de spiller efter forholdene og de spillere, der er til rådighed overfor hold som BIF, der lægger spillet op på et plan, de ikke magter.
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Skrevet af rfcguld
Ja ikke én ud af en million ville sige, at paok ikke var klart bedre. Men de fik godt nok også let spil - stort set ingen tacklinger fra Brøndbys side. Måske en influenzaepidemi i truppen? Zmiling
Skrevet af starks
PAOK spiller kun suverænt fordi Bundby ikke gør modstand. Ethvert andet superligabold ville have gjort modstand. Ikke givet op på forhånd.
KSDH
Skrevet af Niccen
Kun Rønnow kunne være sin indsats bekendt. Til dels også Durmisi. Resten var meget skidt.

Larsson, Erikson, Ørnskov, Agger, Dumic, Holst og Elmander var decideret elendige.

Skrevet af Él Capitano
Alt imens er FCM foran 1-0 mod southhampton.. Den lar vi lige stå lidt..
annonce
0