Snak

Mere indhold efter annoncen
Læg mærke til det er en gruppering der boycutter ... andre gør ikke.
Alpha er blevet en gruppe af små vestegens børn der forsøger at være som de store.
Børnehave
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
@Hidetoshi

Nej, det er ikke kun alpha-drengene, som opfører sig som en stor flok beta´er, men også BS = brøndby Support. Det kan godt være vi stadig ser brøndby-fans til Derbyet, og det ville jeg egentligt godt kunne forstå. Nu ville de med stor sandsynlighed slippe for at være i blandt alle ballademagerne.

Men det er altså brøndbys officielle support-gruppe, som er kommet med denne pinagtige udmelding, ikke blot alpha.
Nordens største.
Ja denne konflikt beviser tydeligt at Van Der Vart fra FCM har ret. Når klubberne og fans ikke kan blive enige, ja så kommer der ikke stemning på stadion. Jeg tænker generelt må både hjemmehold og udehold have en interesse i at skabe en god stemning på de danske stadions uanset om man er FCM, FCK OB, BIF, AAB osv....
Bobo68
det måtte jo komme.

De (bif´s fangrupperinger) vil have sammenhængende udebaneafsnit med fri bevægelighed og 5% (1900)billetter til rådighed.

Det bif tilbyder FCK er ikke i tråd med ovenstående, og bif virker ikke interesseret i at tilbyde FCK fans ordentlige forhold.

Hvorfor skulle FCK tilbyde bif mere end 5% af kapaciteten, når bif ikke selv gør? og hvorfor skulle FCK give bif et højere serviceniveau på tribunerne, end de selv modtager?

Dertil kommer en modvilje fra bif side, til at gøre noget ved de uroligheder som der med jævne mellemrum er, når de gæster parken (senest sidste år i pokalen).
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
mææghæhmoo
æg mærke til det er en gruppering der boycutter ... andre gør ikke.


Uden at have styr på de fraktionerne i Brøndby, (jeg har også for lang tid siden opgivet at have styr på vores egne fraktioner, så er Brøndby Support da ikke en eller anden tilfældig fraktion som man bare kan ignorere, det er Brøndbys officielle fanklub.

Og angående den ´who cares´ attitude en række brugere byder ind med, så gælder det i hvert for mig at jeg finder det trist at der kommer til at mangle modspil og den stemning som deraf følger.

Men som sagt så ved jeg ikke tilstrækkeligt meget om detaljerne til at kunne udtale mig om hvorvidt det er meningsfuldt med en sådan aktion eller ej.

Jeg håber blot at de faktisk mener det når de siger at de kæmper for alle, og også er villig til at rette skytset mod den klub de selv holder med, som selv har ret store udfordringer med at byde gæsterne passende forhold.

Jeg ser gerne at man går tilbage til de tider hvor man gav hinanden langt flere billeter til udeafsnittet en hvad der var krav på.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Jeg håber ikke FCK rykker sig en tomme. Det her er hvad i kan få, specielt når man i ramme alvor kan lukke sådan en omgang tosseri ud:

At de nuværende forhold vi bliver budt i Teliaparken ganske enkelt ikke er acceptable, hvorfor vi ikke møder op til kampen. Det ville koste os fans over en kvart million kroner alene i udgifter til billetter for at stå i et afsnit, hvor vi ikke kan give vores spillere den vokale og visuelle opbakning, som er et Derby værdigt, og det ønsker vi ikke at støtte op omkring,


Hvor er det sygt at læse, med tanke på deres egen skod indretning på vstgn.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Hovedstadendanskemestre
Det BS snakker om, når de siger forberede forhold for alle, er de andre klubber der gæster PARKEN.

Jeg kan ikke andet end få opkast i munden over at samme mennesker stort og stolt forsvarer deres egen klubs tilbud for udefans, hvor udeholdet får tilbudt 1.400 pladser opdelt i 2 afsnit, gemt væk bag 3 meter højt pleksiglas.

Det er simpelthen så hyklerisk som noget overhovedet kan være, og hvis ikke de selv kan se det, så er jeg bogstavelig talt skræmt over det intellektuelle niveau der er at finde på den københavnske vestegn - og det siger en del!

Nej, det er ikke kun for andre klubber der gæster Teliaparken. Hvis du nu rent faktisk lige bruger 2 min på at læse udmeldingen, så er det ret tydeligt at de 3 punkter skal gælde begge veje, dvs. FCK skal tilbydes samme forhold på Brøndby Stadion. For at gøre det lidt nemmere for dig har jeg fundet det pågældende afsnit:
Og vi er selvfølgelig klar over, at det gælder begge veje, så det forslag vil vi selvfølgelig arbejde for også er gældende på Brøndby stadion, dvs. at begge holds fans får stillet samme vilkår, når de besøger hinandens stadion. Forslaget betyder helt konkret:

- Sammenhængende udeafsnit med fri bevægelighed på hele afsnittet
- fck og Brøndby tilbydes samme procentandel af stadionkapacitet: Minimum 5% (som man kender det i UEFA-regi)
- Samme tifo- og fan-muligheder for udeholdet som hjemmeholdet


Hvor har du i øvrigt set Brøndbyfans stolt forsvare de forhold FCK-fansene tilbydes? Mig bekendt har grupperingerne i Brøndby da netop gået forrest for at forbedre forholdene for FCK-fans, ved bl.a. et gennemarbejdet løsningsforslag til klubben. Det blev desværre afvist af klubben dengang, men det virker ret tosset at være SÅ sur på Brøndbys fans når de nu rent faktisk har forsøgt at løse problemet, modsat jer.
Hold kæft en børnehave. Nu fik de ellers det de gerne ville have. Hvorfor vil folk ikke se bold? Hvor problematisk kan forholdene lige være på de to stadions siden der skal være så meget ævl fra begge parter.

Fik de hvad de gerne ville have? Mig bekendt er forholdene da præcis de samme, som første gang boykot-snakken blev luften.
Dog helt enig i at det er en børnehave, og det er pisse pinligt for begge klubber at det skal komme så vidt.
annonce