Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gandalf1
Skræmmende så mange der ikke forstår dansk men alligevel kommer med torske dumme indlæg
Læs nu hvad der står!
BS kræver lige forhold på BEGGE stadions
En kommentar som
" Og så lige for at runde det hele af; I har INGEN problemer med at man er opdelt i 2 afsnit på brøndby stadion, hvor man er gemt væk bag 3 meter højt pleksiglas, men at man får en sektion af øvretribuen i Danmarks nationalstadion, det er simpelthen for galt? Kom nu lige ind i kampen..."
Er derfor helt malplaceret

Derudover et det jo ikke kun BS der er utilfredse med Telia , fangrp fra Esbjerg , FCM og FCN har også meldt officielt ud at forholdene hos Telia ikke er iorden.
Skrevet af CopenhagenNoice
For fanden Aabager! Hvis det ikke var for Brøndbys halvhjerner havde vi slet ikke et problem! Hvorfor nævner du fitness og feriehuse i denne sammenhæng? Misundelig? Kæft en lam bemærkning
Skrevet af 1128KBH
Dejligt at nogen kæmper en kamp for bedre forhold for alle udefans - et middel i den kamp er at vælge, ikke at stoppe penge i lommerne på fitness- fodbold- og feriehusforretnings aktionærer, når forholdene er så elendige - så en boykot har min fulde opbakning. Om det påvirker PSEs beslutning er en anden sag, men det skaber da opmærksomhed og debat.


Godt at se at bif´s ynkelige forsøg på at vinkle deres boykot som værende en kamp for hele Danmark alligevel har givet lidt afkast. Også selvom det er to vidt forskellige afsnit der snakkes om.
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
@Gandalf1

Det er overhovedet ikke malplaceret.

BS, Alpha og sydsiden har hele tiden ikke haft noget problem med de forhold de selv tilbyder, så fordi de nu atter engang tuder og så bruger en linje på at nævne egne forhold kan jeg ikke bruge til en skid, specielt ikke når de så bruger 20+ på at svine forholdene til i PARKEN.

Se dét er malplaceret, at kritisere forholdene i PARKEN så kraftigt, når ens egne forhold selv er en stor fed joke, og stadig meget værre end dem de møder i PARKEN.
Nordens største.
Skrevet af Slettet(051637200805)
@K9

HELT ENIG. Tidligere så jeg sgu også frem til disse Derby´s. Men nu er det lige præcis som om alt andet end stemningen og selve fodboldkampen fylder det hele.....
La Vecchia Signora FINO ALLA FINE 16.05.05
Skrevet af AaBager
? Er PSE da ikke det? Tror ikke forretningen havde så mange store aktionærer og så høj kreditværdighed, hvis der bare var en fodboldklub. Tror heller ikke ledelsen havde taget en beslutning om at give udebanefans elendige forhold, hvis de ikke mente det var bedst for deres forretning.
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
@AaBager

Læs mit indslag, og stop det ringe og useriøse niveau.
Nordens største.
Skrevet af Mathias_92
Lad os nu sige at BS og alpha stiller op i parken, under nuværende aftale, og opfører sig nogenlunde pænt på næste søndag. Kunne man så forestille sig at forholdene stille og rolig blev lempet i fremtiden og at det ville være nemmere at kræve tribuneplads? Boycot=tøsementalitet!

Hvad i alverden får dig til at tro at et derby med god opførsel ville ændre på noget som helst omkring billetsituationen? Hvis du tror det, så tror jeg lige du skal bruge 10 min på at læse op på det hele igen, for så har du jo misforstået hele grundlaget for konflikten. Det har intet at gøre med tilskuernes opførsel.

Og så kan det godt være du synes det er tøsementalitet at boykotte, men ikke desto mindre tyder det på at det har sat lidt skub i tingene, og at klubberne nu åbner for dialog og en fælles løsning alle kan være tilfredse med. Lad os håbe ledelserne i begge klubber begynder at opføre sig som voksne mennesker, så vi kan få to fede derbys i slutspillet med mange tilskuere fra begge lejre.
Skrevet af Mathias_92
Hovedstadendanskemestre
Det er overhovedet ikke malplaceret.

BS, Alpha og sydsiden har hele tiden ikke haft noget problem med de forhold de selv tilbyder, så fordi de nu atter engang tuder og så bruger en linje på at nævne egne forhold kan jeg ikke bruge til en skid, specielt ikke når de så bruger 20+ på at svine forholdene til i PARKEN.

Se dét er malplaceret, at kritisere forholdene i PARKEN så kraftigt, når ens egne forhold selv er en stor fed joke, og stadig meget værre end dem de møder i PARKEN.

Kan du give mig et svar i forhold til din underlige kommentar i starten af tråden? Alpha har da netop gjort noget for at forbedre forholdene for FCKs fans tidligere, hvilket desværre blev afvist af klubben. Det viser da at Alpha netop har et problem med de forhold I er blevet tilbudt.

Nu forsøger man så igen at kæmpe for bedre forhold for BEGGE klubbers fans, hvorfor det virker skørt at du har så travlt med at pege fingre af Brøndbys fans. Du skulle i stedet pege fingre af begge klubbers ledelser, som ikke har været voksne nok til at finde en holdbar løsning.
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
@Mathias_92

Hvis du nu, ligesom BS og alpha, ville anerkende hvor bolden ligger, så kunne det her ´problem´ blive løst meget snarligt.

Men I har travlt med at spille offerkortet endnu engang. Sørgeligt.
Nordens største.
Skrevet af AaBager
Jeg troller måske lidt, men tror I virkelig selv på, at et aktieselskab tager beslutninger der skader deres aktionærers udbytte af investeringen? Ledelsen har vurderet, at det er mest gavnligt for forretningen, at give udebanefans dårlige forhold, derfor gør de det. De kan da ikke forsvare at andet, overfor banker og pensionskasser. De er jo komplet ligeglade med landets fodboldklubber og deres fans. Det har de jo nærmest også meldt ud, i debatten om en liga med Europas andre ikke-så-store klubber.
Skrevet af LukeDanDuke
Det er fuldstændigt lige meget hvor bolden ligger. For fanden da. Der skal bare en løsning på bordet. Hvis der er noget der er tøsementalitet så er det sku da den der tankegang om at "i startede" og at "det hele er jeres skyld" osv...

Det ville jo gavne begge klubber at man bare havde fundet en holdbar løsning, gerne for lang tid siden...

Diverse lange tråde herinde omkring emnet er næsten ligeså pinlig som situationen selv.
Skrevet af Mathias_92
Hvis du nu, ligesom BS og alpha, ville anerkende hvor bolden ligger, så kunne det her ´problem´ blive løst meget snarligt.

Men I har travlt med at spille offerkortet endnu engang. Sørgeligt.

Hvorfor svarer du ikke på mit spørgsmål?

Bolden ligger hos begge parter, det må simpelthen være muligt at finde frem til en løsning begge parter kan være tilfredse med. Problemet bliver netop ikke løst ved at gå tilbage til den gamle aftale, hvor I får 21% af Brøndby Stadion, og vi får 8% af Teliaparken, selvom jeg godt kan forstå at I var ret tilfredse med den fordeling.
Skrevet af CopenhagenNoice
Nej mathias_92. Det kan godt være diskutionen er drejet en kende de sidste år men i sidste ende ville der ikke være et problem med udebane afsnit til derby hvis det foregik i ro og mag (læs: uden vold og vane invasion)

Aabager: gaaaab!
Skrevet af MC89
Jeg ved godt at I elsker at pointere hvor mange pladser der står tomme i PARKEN, men nu vil jeg nu alligevel prøve at hjælpe dig.

Selvom vi oftest og desværre har alt for lidt til fodbold i PARKEN, så er alle nedretribunerne optaget af egne fans.

Nedre A: Det er nok her vi finder det laveste %-vis tilskuerantal af de 4 nedre tribuner i PARKEN, men også her vi finder de dyreste billetter i PARKEN, hvor hele tribunen er opdelt i forskellige sponsorafsnit af forskellig prisklasse. Hvem ville sende udehodets fans over sammen med ens dyrest-betalte sponsorer?

Nedre B: Her finder vi en af danmarks mest engageret fangruppering, hvor tilskuerantallet, modsat de fleste af stadionets andre tribuner, har været opadgående de seneste år. Selvom der overhovedet ikke ville være plads hvis det skulle ske, så ville det alligevel være det rene selvmord at sende udeholdets fans herover. Nærmest underordnet hvilket hold der gæstede PARKEN.

Nedre C: Her har vi at gøre med en af de mest historiske tribuner i hele Danmark, hvor det er kutyme at stå op. Tribunen har godt nok været nedadgående mht. tilskuerantal de sidste år, hvilket blandt andet skyldes det generelle tilskuerfald, men også Sektion 12 (Nedre B)s succes. Det ville dog, ligesom de andre tribuner, ikke give meget mening at sende udeholdets fans herover, og historisk er det en vigtig tribune for FCK og mange af klubbens trofaste fans, hvorfor det ville være noget af et selvmål at lave tribunen helt om. Dermed heller ingen mulighed for udeholdets fans her.

Nedre D: Her var udeholdets fans indtil for et år siden, og det fungerede egentligt okay fint. Problemet var bare, at FCK ofte havde udsolgt på den anden del af tribunen, nemlig den del der var blevet til den nye familietribune. Hvad mange af landets andre fangrupperinger ikke forstår, så blev man altså nødt til at finde på en løsning, hvis man ikke skulle stoppe og skade den udvikling der var for børnefamilerne på tribenen, hvorfor udeholdets fans blev sendt andetsteds.

Nu har mange af jer travlt med at gøre grin med tilskuertallet i PARKEN og i dansk fodbold i det hele taget, hvorfor I da også må kunne forstå hvorfor man IKKE vil dræbe og stoppe denne udvikling for fremtidens fans.

Alternative tribuner: Dermed stod FCK kun tilbage med 3 alternative tribuner; Over A, B og C. Først of fremmest var øvre B udelukket, da man af gode grunde ikke ville have udeholdets fans over ens egne mest engagerede fans, simpelthen for at undgå provokationer og sammenstød (Og for at de ikke var blandet sammen efter kampen).

Dernæst var der øvre A og øvre C. Imens øvre C blev til den FCK-tribune der blev sat til offentligt salg, så blev det en del af øvre A, som blev valgt til ny udebanetribune i PARKEN.

Med hensyn til billetpriser, så kan jeg da godt forstå hvorfor folk synes det var dårlig stil, men samtidig har jeg også forståelse for hvorfor FCK ikke ønskede at de skulle være billigere end hvad resten af stadion betalte for disse billetter, hvis de havde en FCK-trøje på. Altså var der ikke tale om at udeholdet betalte mere for billetterne, bare at de var kommet et dyrere sted hen

Og netop fordi de er dyrere, er fordi FCK vurderer billetterne til at være mere attraktive end den gamle placeringen, hvorfor jeg ikke rigtig forstår anden del af den kritik der er imod FCK.

Og til sidst med hensyn til stemning, så er det dybt til grin, den kritik FCK har fået. Det er altså MEGET nemmere at skabe en god og højlydt stemning på øvre A, hvor taget er meget tættere på en, end på D-tribunen, hvor der er meget højt op til taget og ens vokale stemning dermed meget nemmere dør ud. Man kan argumentere for at den visuelle støtte er blevet beskadeligt men bestemt ikke den vokale.

Jeg skal ikke kommentere på hvordan vagterne opfører sig.

-

Og så lige for at runde det hele af; I har INGEN problemer med at man er opdelt i 2 afsnit på brøndby stadion, hvor man er gemt væk bag 3 meter højt pleksiglas, men at man får en sektion af øvretribuen i Danmarks nationalstadion, det er simpelthen for galt? Kom nu lige ind i kampen...


Det her er godt nok det dummeste og mest uintelligente jeg længe har læst. Jeg går ud fra det er et forsøg på seriøs trolling?

Mener du helt seriøst at det ikke skulle være en klar nedgradering af forholdene at 1) udebaneafsnittet bliver rykket længe væk fra banen (mindre visuel og vokal opbakning) og 2) at billetpriserne samtidig får et kæmpe nøk opad af samme årsag.

At både BS og Alpha ikke vil gå med til de latterlige forhold der bliver udbudt hos PSE er helt forståeligt. Ærgeligt for dansk fodbold, men det kan ikke være anderledes før FCK er gået i dialog om de forbedrede forhold udeholdets fans.
Skrevet af Mathias_92
Nej mathias_92. Det kan godt være diskutionen er drejet en kende de sidste år men i sidste ende ville der ikke være et problem med udebane afsnit til derby hvis det foregik i ro og mag (læs: uden vold og vane invasion)

Aabager: gaaaab!

Man har da godt kunnet finde ud af billetfordelingen i gamle dage, hvor der vel var mere ballade end der har været længe, hvis man ser bort fra pokalkampen i april. Så jo, dette problem havde tilsyneladende stadig været der, også selvom vi havde levet i en perfekt verden hvor tilskueruroligheder ikke fandtes.
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
@Mathias_92

Først of fremmest skal det lige gøres klart at vi ALDRIG har haft 21 % af brøndby stadion.

Det kan godt være at brøndby ikke kunne sælge de resterende billetter til brøndby-fans, men vi har ALDRIG haft billetterne til den øvre tribune sat til salg, selvom vi endda af flere omgange solgte alle billetterne til den nedre tribune.

Dernæst, så må du meget gerne komme med bevis på at BS eller alpha tidligere har forsøgt at forbedre udebaneforholdene på brøndby stadion - det har jeg hverken set, hørt eller læst nogen steder og med en hurtig google-søgning kan jeg ikke finde frem til det.

Jeg har til gengæld flere gange læst ytringer der modsiger din påstand, selvom det dog retfærdigt vist skal siges at disse ikke var officielle udmeldinger, men til gengæld noget der fik opbakning blandt de fleste af de andre. Disse ytringer kommer fra de gange jeg har lurket på SSO for at prøve at få indblik i brøndby-fansenes holdning til tingene.

Til sidst, så vil jeg atter bruge tid på at fortælle dig følgende; Anerkend hvor bolden ligger i denne sag.

FCK, eller PS&E hvis man skal gøre AaBager glad, har flere gange udtrykt at de IKKE vil tilbyde mere end lidt over 1.900 billetter til brøndby, så længe brøndby ikke vil forbedre deres udebaneafsnit for FCK.
Nordens største.
Skrevet af Der Kaiser.
@Aabager, hvornår gør Ålborg så noget ved forholdende for udefans? Brøndby har klart de ringeste, skarpt forfulgt af Ålborg og FCM.
Brille-bærende plastikfan, Caféb$sse, Fucker, medløber siden 1992 der ikke bryder sig voldsomt meget om Café Latté
Skrevet af nixcha
Fra en OB-fan til Brøndby support og Alpha: Stærkt gået! Hold fast! Øvre A er elendigt mht at støtte sit hold, og Parken burde flytte familieafsnittet derop, hvis det er så godt mht udsigt osv.
Skrevet af 1128KBH
At både BS og Alpha ikke vil gå med til de latterlige forhold der bliver udbudt hos PSE er helt forståeligt


Forhold der er så latterlige at de matcher dem man selv tilbyder udefans?

Fra en OB-fan til BØF support og Alpha: Stærkt gået! Hold fast! Øvre A er elendigt mht at støtte sit hold, og Parken burde flytte familieafsnittet derop, hvis det er så godt mht udsigt osv.


Du er med på at bif ikke brokker sig over Øvre A, ikke? Det er to forskellige afsnit i den her sag. At bif vinkler deres boykot som værende en kamp for hele landet er kun for at få lidt støtte fra folk som dig.
annonce
0