Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
"håber for den kommende kamp på Brøndby stadion at FCK får samme behandling"

har bif ikke fået det de ville have? Du er med på at det er bif grupperne der boykotter ikke?
Dette er en signatur.
"FCK tager Derby som gidsler!" - Brøndby Supports holdning da FCK ikke ville stille udebaneafsnittet til deres rådighed.

Nu får de så et afsnit alligevel og så boykotter de.

You can´t make this shit up!
FC København
håber for den kommende kamp på Brøndby stadion at FCK får samme behandling


Nu skyldes alt det her jo netop den behandling FCK får i brøndby, som så bliver gengældt i solidaritet med fansene. Er du ny?
De taber alligevel, så fint nok at de ikke gider.
FCK og Brøndby forholdet er ved at udvikle sig til noget dansk fodbold ikke kan være stolte af - hold da op en børnehave på begge sider af hegnet, måske nogen skulle overveje om de overhovedet er interesserede i fodbold eller om rivaliseringen er mere vigtig ... det virker til at være det sidste der er gældende
Nisi Dominus Frustra ...
Fornuftigt. Samme forhold for alle fans! Minimum 5% af samlede kapacitet.
Fodbold er sjælløst
Synd for kampen og meget sørgeligt for stemningen...... håber for den kommende kamp på Brøndby stadion at FCK får samme behandling


Jeg er ikke inde i de præcise detaljer om hvilke forhold som BIF fansene må tåle, men fsv angår nedskæringen i antallet af billeter og opdelte afsnit så er det sådan set noget vi lider under i forvejen, og en tilgang til udeholdsfans som er opfundet i Brøndby.

BS har ret til selv at definere hvilke forhold de vil finde sig i, såvel som at kæmpe for forbedringer på deres egen måde.

Hvis de faktisk mener noget ærligt med at de kæmpe for forberede forhold for alle, ser jeg dog frem til at de ligeledes fortager aktioner mod Brøndby og boykotter der også.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Hvis de faktisk mener noget ærligt med at de kæmpe for forberede forhold for alle, ser jeg dog frem til at de ligeledes fortager aktioner mod Brøndby og boykotter der også.


Det BS snakker om, når de siger forberede forhold for alle, er de andre klubber der gæster PARKEN.

Jeg kan ikke andet end få opkast i munden over at samme mennesker stort og stolt forsvarer deres egen klubs tilbud for udefans, hvor udeholdet får tilbudt 1.400 pladser opdelt i 2 afsnit, gemt væk bag 3 meter højt pleksiglas.

Det er simpelthen så hyklerisk som noget overhovedet kan være, og hvis ikke de selv kan se det, så er jeg bogstavelig talt skræmt over det intellektuelle niveau der er at finde på den københavnske vestegn - og det siger en del!
Nordens største.
Så bliv da bare væk .. Who cares! Gør det bare lettere for FCK at få 3 point . Boom !
Kæft en flok tudefjæs og tabere! Prøv at kig indad og se på fcks lorte forhold på Brøndby stadion! De har ikke mere plads eller flere tilskuere! Føj
annonce