Snak

Mere indhold efter annoncen
Så længe klubber ser en fordel i at tilbyde så ringe forhold som muligt til udeholdets fans bliver tendensen med faldene tilskuertal i superligaen aldrig vendt. Jeg har svært ved at se det her som andet end en tabersag for både Brøndby og FCK og dansk fodbold.

Selv tilhængere af udehold bør have så gode rammer som der er muligt, indenfor rimelighedens rammer. Det er fint nok at dyrke rivaliseringer og have en modstander man "elsker at hade" men hvis det ender med rivalen ikke møder op til kamp så ender det med en flok hjemmeholdfans sidder og råber smædesange uden noget som helst modspil.

Hahahaha!!! "..fck endelig et gået med til at påbegynde forhandlingerne om at forbedre forholdene i parken.." - er i helt væk eller hvad?? Forholdene har ALTID været til forhandling, det kræver bare at I også bringer forbedringer på jeres skod afsnit! Idioter..

FCK har da på intet tidspunkt været interesseret i at forhandle. De har ganske rigtig sagt, at hvis I igen giver os 21% af jeres stadion, så giver vi jer 8% af Teliaparken - men det er altså ikke forhandling i mine øjne.
Sådan !
Hvor har du i øvrigt set Brøndbyfans stolt forsvare de forhold FCK-fansene tilbydes? Mig bekendt har grupperingerne i Brøndby da netop gået forrest for at forbedre forholdene for FCK-fans, ved bl.a. et gennemarbejdet løsningsforslag til klubben. Det blev desværre afvist af klubben dengang, men det virker ret tosset at være SÅ sur på Brøndbys fans når de nu rent faktisk har forsøgt at løse problemet, modsat jer.


Aner jeg ikke, men jeg har heller ikke skrevet nogen steder at man er stolte over det?
Tror du har taget fejl af mig og en anden bruger.
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.

FCK har da på intet tidspunkt været interesseret i at forhandle. De har ganske rigtig sagt, at hvis I igen giver os 21% af jeres stadion, så giver vi jer 8% af Teliaparken - men det er altså ikke forhandling i mine øjne.


FCK har på intet tidspunkt bedt om 21% kapacitet.

København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
Hahah hvor er de til grin! Bliv endelig væk, og lad være at tude en anden gang. Kig indad! Forhåbentlig bliver der ingen hærværk den her gang så
Aner jeg ikke, men jeg har heller ikke skrevet nogen steder at man er stolte over det?
Tror du har taget fejl af mig og en anden bruger.

Det var til Hovedstadendanskemestre, som jeg også har citeret i indlægget. Sorry.
FCK har på intet tidspunkt bedt om 21% kapacitet.

Nej ok, men det gør de vel indirekte når de siger forholdene for BIF-fans kun kan forbedres, på betingelse af at gå tilbage til den gamle ret uholdbare aftale hvor 21% af Brøndby Stadion allokeres til FCK-fans, og 8% af Teliaparken allokeres til BIF-fans.
FCK har på intet tidspunkt bedt om 21% kapacitet.


http://www.fck.dk/nyhed/hoersholt-vi-er-klar-til-en-loesning-omkring-derby-billetter

"Er Brøndby indstillet på at garantere en tilbagevenden til den tidligere aftale, så er vi indstillede på at tildele Brøndbys fans en hel tribune med 3400 billetter til Derbyet"

"Det er et brud på den hidtidige aftale om at stille en hel tribune til rådighed for udeholdet"


@mikkel705

Jeg ved godt at I elsker at pointere hvor mange pladser der står tomme i PARKEN, men nu vil jeg nu alligevel prøve at hjælpe dig.

Selvom vi oftest og desværre har alt for lidt til fodbold i PARKEN, så er alle nedretribunerne optaget af egne fans.

Nedre A: Det er nok her vi finder det laveste %-vis tilskuerantal af de 4 nedre tribuner i PARKEN, men også her vi finder de dyreste billetter i PARKEN, hvor hele tribunen er opdelt i forskellige sponsorafsnit af forskellig prisklasse. Hvem ville sende udehodets fans over sammen med ens dyrest-betalte sponsorer?

Nedre B: Her finder vi en af danmarks mest engageret fangruppering, hvor tilskuerantallet, modsat de fleste af stadionets andre tribuner, har været opadgående de seneste år. Selvom der overhovedet ikke ville være plads hvis det skulle ske, så ville det alligevel være det rene selvmord at sende udeholdets fans herover. Nærmest underordnet hvilket hold der gæstede PARKEN.

Nedre C: Her har vi at gøre med en af de mest historiske tribuner i hele Danmark, hvor det er kutyme at stå op. Tribunen har godt nok været nedadgående mht. tilskuerantal de sidste år, hvilket blandt andet skyldes det generelle tilskuerfald, men også Sektion 12 (Nedre B)s succes. Det ville dog, ligesom de andre tribuner, ikke give meget mening at sende udeholdets fans herover, og historisk er det en vigtig tribune for FCK og mange af klubbens trofaste fans, hvorfor det ville være noget af et selvmål at lave tribunen helt om. Dermed heller ingen mulighed for udeholdets fans her.

Nedre D: Her var udeholdets fans indtil for et år siden, og det fungerede egentligt okay fint. Problemet var bare, at FCK ofte havde udsolgt på den anden del af tribunen, nemlig den del der var blevet til den nye familietribune. Hvad mange af landets andre fangrupperinger ikke forstår, så blev man altså nødt til at finde på en løsning, hvis man ikke skulle stoppe og skade den udvikling der var for børnefamilerne på tribenen, hvorfor udeholdets fans blev sendt andetsteds.

Nu har mange af jer travlt med at gøre grin med tilskuertallet i PARKEN og i dansk fodbold i det hele taget, hvorfor I da også må kunne forstå hvorfor man IKKE vil dræbe og stoppe denne udvikling for fremtidens fans.

Alternative tribuner: Dermed stod FCK kun tilbage med 3 alternative tribuner; Over A, B og C. Først of fremmest var øvre B udelukket, da man af gode grunde ikke ville have udeholdets fans over ens egne mest engagerede fans, simpelthen for at undgå provokationer og sammenstød (Og for at de ikke var blandet sammen efter kampen).

Dernæst var der øvre A og øvre C. Imens øvre C blev til den FCK-tribune der blev sat til offentligt salg, så blev det en del af øvre A, som blev valgt til ny udebanetribune i PARKEN.

Med hensyn til billetpriser, så kan jeg da godt forstå hvorfor folk synes det var dårlig stil, men samtidig har jeg også forståelse for hvorfor FCK ikke ønskede at de skulle være billigere end hvad resten af stadion betalte for disse billetter, hvis de havde en FCK-trøje på. Altså var der ikke tale om at udeholdet betalte mere for billetterne, bare at de var kommet et dyrere sted hen

Og netop fordi de er dyrere, er fordi FCK vurderer billetterne til at være mere attraktive end den gamle placeringen, hvorfor jeg ikke rigtig forstår anden del af den kritik der er imod FCK.

Og til sidst med hensyn til stemning, så er det dybt til grin, den kritik FCK har fået. Det er altså MEGET nemmere at skabe en god og højlydt stemning på øvre A, hvor taget er meget tættere på en, end på D-tribunen, hvor der er meget højt op til taget og ens vokale stemning dermed meget nemmere dør ud. Man kan argumentere for at den visuelle støtte er blevet beskadeligt men bestemt ikke den vokale.

Jeg skal ikke kommentere på hvordan vagterne opfører sig.

-

Og så lige for at runde det hele af; I har INGEN problemer med at man er opdelt i 2 afsnit på brøndby stadion, hvor man er gemt væk bag 3 meter højt pleksiglas, men at man får en sektion af øvretribuen i Danmarks nationalstadion, det er simpelthen for galt? Kom nu lige ind i kampen...
Nordens største.
annonce