Snak

Mere indhold efter annoncen
@MC89

Det er flot du kan kalde mit indlæg for trolling, men alligevel imponerende at de få modsvar du kommer med, er nogle du kan finde svar på i mit indlæg, som ellers bare var et troll-indlæg.

Tag dig lige sammen, please.
Nordens største.
@nixcha

Jeg ville med hånden på hjertet 100 % hellere være udebane-fan i PARKEN, end jeg ville have jeres stribe i højre side af tribuen.

Forskellen er bare at FCKs tilbud til udebanefansene, som jeg hånden på hjertet mener er bedre end de gamle, kommer på baggrund af manglende plads, imens der f.eks. på OB stadion står ca. 50 meter fri sædder imellem udefansene og hjemmeholdets fans.
Nordens største.
Hovedstadendanskemestre
Først of fremmest skal det lige gøres klart at vi ALDRIG har haft 21 % af brøndby stadion.

Det kan godt være at brøndby ikke kunne sælge de resterende billetter til brøndby-fans, men vi har ALDRIG haft billetterne til den øvre tribune sat til salg, selvom vi endda af flere omgange solgte alle billetterne til den nedre tribune.

Dernæst, så må du meget gerne komme med bevis på at BS eller alpha tidligere har forsøgt at forbedre udebaneforholdene på brøndby stadion - det har jeg hverken set, hørt eller læst nogen steder og med en hurtig google-søgning kan jeg ikke finde frem til det.

Jeg har til gengæld flere gange læst ytringer der modsiger din påstand, selvom det dog retfærdigt vist skal siges at disse ikke var officielle udmeldinger, men til gengæld noget der fik opbakning blandt de fleste af de andre. Disse ytringer kommer fra de gange jeg har lurket på SSO for at prøve at få indblik i brøndby-fansenes holdning til tingene.

Til sidst, så vil jeg atter bruge tid på at fortælle dig følgende; Anerkend hvor bolden ligger i denne sag.

FCK, eller PS&E hvis man skal gøre AaBager glad, har flere gange udtrykt at de IKKE vil tilbyde mere end lidt over 1.900 billetter til brøndby, så længe brøndby ikke vil forbedre deres udebaneafsnit for FCK.

Skal se om jeg kan finde forslaget frem, selvom det er et par år gammelt efterhånden. Mener dog også det blev linket i en af de andre tråde om billetsituationen for nylig, virker dog lidt uoverskueligt lige at lede igennem i de lange tråde ;) Det gik i bund og grund ud på at FCK skulle tildeles 3000 billetter, uden at man var nødt til at lukke hele det øvre tribuneafsnit af.

Nu forsøger Brøndbys fans så (igen) at kæmpe for fair forhold for begge fanklubber, hvorfor jeg ikke helt forstå jeres voldsomme raids imod Brøndbys fans.
Jeg troller måske lidt, men tror I virkelig selv på, at et aktieselskab tager beslutninger der skader deres aktionærers udbytte af investeringen? Ledelsen har vurderet, at det er mest gavnligt for forretningen, at give udebanefans dårlige forhold, derfor gør de det. De kan da ikke forsvare at andet, overfor banker og pensionskasser. De er jo komplet ligeglade med landets fodboldklubber og deres fans. Det har de jo nærmest også meldt ud, i debatten om en liga med Europas andre ikke-så-store klubber.


Jeg tror helt sikkert at man tager hensyn til aktionærerne. Det beviser tiltaget med familie tribunen og succesen deraf.

København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
@Mathias_92

Hvis det er sandt, så undskylder jeg den hårde tone, for så er det uberettiget :)

Men lige præcis dét forslag er hvad den har sag har brug for; Får FCK 3k på brøndby stadion, så ville jeg blive meget chokeret og være klar til at svine min egen bestyrelse til, hvis ikke de var klar med hele tribunen for brøndbys fans.

For min skyld kunne brøndby endda få udebaneafsnittet på Øvre A som en familietribune, så ville alle jo blive glade og vi kunne få et fantastisk derby igen.
Nordens største.
Forskellen er bare at FCKs tilbud til udebanefansene, som jeg hånden på hjertet mener er bedre end de gamle, kommer på baggrund af manglende plads, imens der f.eks. på OB stadion står ca. 50 meter fri sædder imellem udefansene og hjemmeholdets fans.


Det er vel ret lige meget hvad lige præcis du mener om de pladser?

Langt størstedelen har allerede givet deres mening til kende ved at kalde disse pladser langt dårligere til formålet. Det bliver i nød til at enten forholde jer til eller fremstå som om i er ligeglade, og dermed ikke ønsker at finde en løsning.

Det der med at stikke fingerne i øret og bare sige "nej, det er bedre nu, vi er ligeglade med hvad alle andre siger, det er bedre. Det er bedre!" ændrer jo ikke på det problem der tydeligvis er...
@LukeDanDuke

Jeg har allerede redegjort for hvorfor det er som det er.

Og hvis det er de forhold I alle vil tude over, så ja, så er jeg ligeglad :)

Hvis I vil opleve dårlige forhold, så prøv de forhold vi pt. er underlagt på brøndby stadion ;)
Nordens største.
Jeg har allerede redegjort for hvorfor det er som det er.

Og hvis det er de forhold I alle vil tude over, så ja, så er jeg ligeglad :)

Hvis I vil opleve dårlige forhold, så prøv de forhold vi pt. er underlagt på brøndby stadion ;)


Og det er lige præcis sådan mange FCK fans har været de sidste par uger. Nægter først at anderkende deres egne problemer for herefter at give brøndby skylden for alting. Dette opfølges med at man indtager en position der slet ikke hjælper nogen i at give udebanefans bedre forhold, hverken i parken eller i brøndby.

Jeg understreger gerne igen at den her ligger hos begge klubber, og at det iøvrigt også er et problem mange andre steder, men det ændrer ikke ved at din indgangsvinkel og attitude til det her problem ikke er specielt beundringsværdig.
Den tidligere aftale gik jo på at FCK fik 3000 billetter på den nedre Nord tribune. Problemet er så bare at sæderne på øvre ikke kan/må sælges pga sikkerheden, så vidt jeg husker.

Derfor ender man ud med at aftalen lægger beslag på langt mere end bare de 3000 sæder, hvilket selvfølgelig ikke er holdbart. Det må være åbenlyse for enhver, ligesom FCK selvfølgelig også forsøger at optimere deres billetsalg.

Jeg forstår så ikke, at man ikke kan sikre den øvre del af Nord, så den kan tages i brug af Brøndby tilhængere.

Det ville dog være rart hvis begge klubber gad stoppe den børnehave mentalitet der har hersket de sidste år, og finde en løsning. Det klæder ingen af klubberne, og med de kvarte historier der kommer ud, ryger man ud i diskussioner baseret på tro og følelser, og det gavner ingen.
Hvor er det sørgeligt, at de ikke støtter deres hold.

Med deres opførsel in mente, bør de prise sig lykkelige for overhovedet at komme ind på stadion.

Hvor er det også sørgeligt, at BIF ikke har modet til at konfrontere og ekskludere de uheldige elementer i deres fangrupperinger, så alle de BIF-fans, der opfører sig ordentligt bliver ramt.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
annonce