Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby har sportslig organisation på plads

fre 24. okt 2014
Brøndbys sportsdirektør Per Rud føler, at klubben har fået opbygget et setup i den sportslige organisation, som giver gode forudsætninger for udviklingen i klubben.

Læs hele nyheden her
Bech Andersen er måske det Brøndby har brug for! Hans lidt mere rolige adfærd kommer måske spillerne tilgode!?

Med Kasi-Jesper var der lidt mere "Cirkus" over det!
Med daglige overskrifter om hvor Brøndby burde være!

Måske Vestegnen skal til at købe deres pokalskab tilbage...!??? ;-)))
JBA er hovedaktionær, Kasi Jesper var sponsor og JBAs stil er klart at foretrække.
Der er tegning til noget større. Det hele virker bare utrolig meget mere professionelt og gennemført gennemtænkt end i de sidste 10 år og det begynder at vise sig.
Fjernede man Per Rud fra posten, og fik man en rutineret cheftræner ind over Frank, der stadig mangler en del, men kunne lære af en erfaren træner, så vil det se helt fornuftigt ud omkring 1. holdet.

Og fik man smidt Jim Stjerne (outdated - endda i DBU), Thorleif Krarup(fodboldfremmed) og Morten Albæk(come on) ud af bestyrelsen, ville det også ligne noget, man kunne kalde fremskridt.

Det er selvfølgelig lidt problematisk, at man nu vil bruge 25 mio. om året, som man ikke tjener, på at uddanne spillere som Frederik Holst til 1. holdet. Det kan bevisligt gøres for en 1/3 del. (De gode talenter smutter naturligvis stadig for småpenge, før de bliver seniorer.)

Man kommer nok også til at hænge lidt med smørrebrødslisten af fejlindkøb fra Rud - og de alt for dyre gamle ben, der har begrænset holdbarhed og som tømmer kassen hurtigere end Jan Bech kan nå at stave til "Ib".

Og uden CL-gruppespil, så mangler der jo også altid penge i.f.t. det man bruger.

Men ellers ser det godt ud.

Vh.

Adriaanse
annonce