Snak

Mere indhold efter annoncen
var han ikke én af dem, som kim vilfort i sin tid spåede en stor fremtid i klubben..?


Klassisk kiss of death.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Mitch corner, klart man ikke tager en spiller med på træningslejr når man ved han skulle væk
Hvidovre kunne være et godt bud,da Jonathan Lålå Nielsen nok skifter til Lyngby.der stod også for et par dage siden at Hvidovre var en af klubberne som jagtede ham.
Man har givet ham chancen og han har ikke grebet den

Han er vel også blevet overhalet af spillere som Stückler, Lauersen og Corlu som alle er både yngre og bedre end ham i forhold til at være udviklings spiller, og han kan ikke slå nogen af Brøndbys nuværende fløje af

Det er begge parter nok kommet frem til og har derfor besluttet at Holm kan ydnytte den interesse der eftersigende har været for ham og røndby sparer lønkroner - win-win
stor sum. aaaaah det kan vel ikke være så meget. sådan en purk har vel ikke den store løn,så han kan vel højest få den løn han magler i kontrakt perioden.typisk er han får 75-80% så han må starte i en ny klub.
typisk er han får 75-80% så han må starte i en ny klub.


Statements som dette er simpelthen bare så fantastisk dejlige! Det er meget muligt, at det ikke er et fuldstændig grotesk skævt gæt, men det er jo skrevet med en bedrevidenhed som var det Per Rud i egen høje person der sad ved tasterne. Det eneste der mangler er lige et "faktum er, at..", og så kunne det eventuelt underbygges med, at "sådan er det i hvert fald i manager" - gerne mens der peges med piben.
Stolt medlem af Viborg FF Support København
annonce