Snak

Mere indhold efter annoncen
Har feks ikke set nogen artikel om urolighederne i det jyske lokalopgør, hvor der blev arresteret folk for vold mod tjenestemand.


Du må skrive til bold.dk for en uddybning.

Jeg mener dog, at bold.dk har den politik, at de ikke skriver om noget der ikke har direkte tilknytning til kampafvikling eller klubberne.

Noget i den stil.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Juve FC. Lol du er griner/ikke for klog. Brøndby er da sluttet i toppen/ har spillet Uefa de sidste par sæsoner . Og kæmper med i toppen igen i år, de er nået langt i pokalen. Så synes da at de klart har forbedret sig, lad nu lige sæsonen slutte inden alle de latterlige konklusioner. Og ja der har været uro på Vestegnen, men så er det jo heller ikke værre. De har en del unge spillere på diverse U-landshold, så der er da klart en masse at bygge videre på. Jan Bech sagde jo allerede under den første aktieemission at der muligvis ville komme en mere. Man kan jo ikke bare rytte op på et par dage efter alt det kaos som den tidligere bestyrelse fra inden redningen af BIF havde lavet. De har lavet et par dumme og dyre indkøb, satsede med Thomas Frank som ikke magtede opgaven (helt enig). Men medierne kører også tingene noget mere op end som så, når det handler om BIF. Og specielt sådan nogle som dig Juve FC. Det må gøre ondt på dig at de snart er tilbage, FCK er jo klart et par skridt foran alle andre i Superligaen og det skal de også være med det budget. Ha en god dag
Er det ikke 3 emission på 3 år?, bevares hvis du syntes at en klub der skal have skudt 100 millioner i kassen hvert år for at køre rundt er tegn på en sund klub med et bæredygtigt fundament så dig om det.
"Der kommer en fair løsning i morgen", som Helle Thorning-$chmith altid sagde...
100% Ajacied! P.S. Superligaen bør barberes ned til 10 hold som møder hinanden 2 gange både forår og efterår = 36 runder! Og \"Den Danske SuperCup\" burde genindføres...
Blev du aldrig færdig med din økonomi uddannelse?
Juve FC. Lol
Pain hvad er det der er så morsomt? Syntes du virkeligt at det er sundhedstegn at der nu for 3 gang på 3 år skal pumpes et 3 cifret millionbeløb i kassen for at få tingene til at køre rundt?
Uanset om du kan lide det eller ej, BIF er en storklub
Uanset om du kan lide det eller ej, var BIF er en storklub


Jeg har lige rettet den for dig. Jeg tror de fleste af os, ikke måler klubbers størrelser, udelukkende baseret på tilskuertal.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Juve FC. Du er morsom?. Nej helt klart ikke, men det lå jo ligesom lidt i kortene fra starten. Der var jo også en kæmpe gæld i forvejen i klubben, som den tidligere bestyrelse havde fået bygget op gennem årene.
annonce