Snak

Mere indhold efter annoncen
Mit bud er, at man ikke har kunne få renoveret banen i sommerpausen. Sikkert pga. den tid der er til at planlægge det, kombineret med den korte tid der er til at udføre det. Derfor har man været nød til at skubbe det til oktober. Men man kan ikke leve med den nuværende bane indtil oktober, og har derfor valgt at lægge rullegræs på.
Det bliver formentlig en dyrere løsning, da udgiften til rullegræs kommer oven i det oprindelige projekt.

Men det kan også tænkes, at det fokus der har været på banen i forbindelse med FCK kampen har fået ledelsen til at ændre holdning.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
De skal nok finde på noget alligevel :P
Nu kan man så åbenbart gå i gang med det samme, selvom kritikken har stået på i et tocifret antal måneder.

Det var først i forbindelse med mudderkampen mod FCV sidst i oktober, at banen kom i sin nuværende skandaløse tilstand. Før da, var banen jo "bare" en halvskidt bane, der især virkede slidt i kuldeperioderne.

Så sent som Maj 2014 endte den på en samlet 7.plads over superligaens baner:
http://ekstrabladet.dk/s…4713207.ece


Et halvt år, inkl. vinterpausen, altså seks hjemmekampe nåede Brøndby at spille på den bane.
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
En rigtig fornuftig beslutning. Vil hellere se noget ordentlig bold, istedet for bolde der bare bliver losset op ad banen.
Dejligt med et nyt græstæppe.

Nu kan det jo være, at den nye greenkeeper kommer med nogle kompetencer som gør, at man kan skifte med det samme? Det er ikke sikkert at de folk man har haft ansat har kunne finde en løsning. Det er sikkert også grunden til at han bliver ansat.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om man med vilje har trukket beslutningen til efter FCK kampen, så man fik en lille fordel mod FCK? Men det er måske bare en dårlig konspirationsteori. :-)

Man får ikke samme "gevinst" med dårligt græs mod Hobro og FCV.
Brøndby IF
Lidt overraskende, men glædeligt.

Antager at grunden til at det kan lade sig gøre er:
Derfor er vi meget tilfredse med, at vi med de seneste baneanalyser og det styrkede setup med Chris Hague allerede til den kommende hjemmekamp kan præsentere en græsbane


Underlaget er måske vurderet bedre af Chris Hague end først antaget hvorfor man tror at rullegræsset kan holde sig hæderligt indtil Oktober hvor banen så skiftes.
Jeg er ikke greenkeeper eller gartner og aner ikke meget om græs, men dette lyder som en plausibel begrundelse.

Lækkert med nyt græs! Det bliver dejligt at kunne se god fodbold i Brøndby igen. Glæder mig til at komme på stadion på søndag! Jeg satser på solskin og 3 point :-)
Brøndby siden 1990 - Schmeichel, Uche, Vilfort Barcalona siden 1990 - Laudrup, Stoichkov, Koeman, Zubizarreta Tottenham siden 1990 - Lineker Hamburger SV siden 1997 - Gravesen
Fedt! Og man håbe at alle klubber tager sig sammen nu og lægger mere energi og penge i banerne så vi kan få løftet niveauet. Uden gode baner året rundt er det ligegyldigt hvilken liga struktur man vælger
Lækkert. Hvad skal folk så brokke sig over. Det bliver ganske kedeligt.
Som du kan se, kan snotungerne sagtens finde på noget alligevel. Men inden man får set sig om, skal de nok få påpeget at man sætte sig selv i "offerrollen".

Glædeligt at der kommer nyt græstæppe på, nu hvor den Sibiriske vinter snart er ovre (http://jyllands-posten.d…il+Danmark/). Det har som sagt ikke været muligt at gøre det før nu, men rart at der bliver taget hånd om det, så snart muligheden byder sig.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Der må jo have været nogen ting der har ændret sig siden det nu kan lade sig gøre.

Nu kan man få lagt noget græs der så kan få slået lidt rødder og groet godt til indtil oktober hvor man kan få rettet op på problemerne nedenunder.

Her forestiller jeg mig man kan tage den nuværende græs op og så at sige have det udenfor stadion mens man arbejder på dræn og underlag og så lægge det igen så snart det er muligt. Græsset skulle således stadig have et intakt rodnet og kan når det er gen-lagt slå rødder videre ned i det nye underlag
annonce