Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MIghtyBlues
Ked af at jeg ramte et ømt punkt. Jeg bærer over med dig, det har heller ikke været en god weekend for dig.


Jøsses hvor opfører du dig dog tåbeligt. Jeg kan virkelig undre mg over, at man ønsker en bruger med din opførsel som moderator.
Skrevet af Sir , moderator
Så kom referencen endelig. Må jeg minde om hvem der brasede ind i tråden og afbrød den diskussion der rent faktisk omhandlede trådens emne. Jeg er ked af at jeg ramte et ømt punkt, men har du sådan nogle, så bør du måske ikke prøve at afspore debatten i første omgang. Det kunne jo være nogen tog handsken op. Du kom med et indlæg rettet mod min bruger der intet havde med tråden at gøre. Så kommer der et svar tilbage og så skal der tudes? Virker ikke helt rationelt.
Dette er en signatur.
Skrevet af MIghtyBlues
Så kom referencen endelig. Må jeg minde om hvem der brasede ind i tråden og afbrød den diskussion der rent faktisk omhandlede trådens emne. Jeg er ked af at jeg ramte et ømt punkt, men har du sådan nogle, så bør du måske ikke prøve at afspore debatten i første omgang. Det kunne jo være nogen tog handsken op.


Du behøver ikke være ked af andet end din tåbelige opførsel. Som allerede skrevet, så aner du intet om hvad jeg laver, tjener eller er uddannet som. At du sidder og forsøger og provokere/nedgøre mig/andre på den baggrund virker særdeles tåbeligt, især ikraft af din funktion som moderator herinde.
Skrevet af Halil
Rune:

Aktiv offerrolletrolling.

En bif specialitet.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Sir , moderator
Det er i hvert fald bizart! Jeg har ikke bedre ord for det.

Mighty du forholder dig slet ikke til din egen opførsel. Hvorfor?

"Som allerede skrevet, så aner du intet om hvad jeg laver, tjener eller er uddannet"

Baseret på din opførsel her, så har jeg nogle ret gode gæt.

". At du sidder og forsøger og provokere/nedgøre mig"

Må jeg minde dig om din entre i tråden?
Dette er en signatur.
Skrevet af MIghtyBlues
Mighty du forholder dig slet ikke til din egen opførsel. Hvorfor?


Hvorfor i alverden skulle jeg dog gøre dette, når du selv fuldstændig undlader det samme. Lad nu være med at stil forventninger til andre, som du ikke selv kan leve op til. Du starter med at nedgøre ham den anden bruger med noget i retning af "hvad er det nu du laver" efter at have fremhævet dig selv. Bagefter fortsætte du så med at komme med dumsmarte indlæg om min beskæftigelse, lufthavnen osv.

Er det virkelig et niveau vi skal forvente af en moderator på denne side ?

Sødt du nu får lidt tiltrængt støtte.
Skrevet af Halil
Sir_C kan fint klare sig selv.

Han bør huske baggrunden for denne ballade: Aktiv offerrolletrolling.

Den indstilling er gennemtrængende i bif. Fra toppen af bif ledelsen ned til fan niveau.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Sir , moderator
"Lad nu være med at stil forventninger til andre, som du ikke selv kan leve op til. "

haha det var sgu dagens mest ironiske indlæg! Haha.

Jeg gav ham svar på tiltale efter sarkastisk at have påtalt min uddannelse. Jeg er ikke helt med på hvorfor du blander dig med en dumsmart one-liner, noget du selv brokker dig over normalt.


Jeg forstår ikke hvorfor du konstant søger moderatordiskussionen og offerrollen. Du har intet at sige om trådens emne, men forsøger ihærdigt at få startet den anden debat. Det giver da ikke et bedre fodboldforum. Du er med til at sænke niveauet. Det skal du da lade være med. Derfor klinger dit tuderi enormt hult. Bland dig i trådene hvis du har noget at sige om emnet. Lad desuden være med at henvende dig til folk hvis du ikke kan tåle at de svarer dig igen. Især når du er så følsom omkring din arbejdssituation, så lad være med at kommentere på min. Du skal i øvrigt ikke skamme dig over at arbejde i lufthavnen. Det er alletiders, så kan vi andre komme ud og flyve.

Dette er en signatur.
Skrevet af tjeeving

Halil: Hov, hov nu var det faktisk mig der fandt på begrebet. Det skal ikke bruges i flæng eller til generalisering af en klub eller deres fans.
Man kan feks godt påtage sig offerrollen uden at trolle aktivt;-)

Men når det kombineres bliver det en smuk symfoni. Eksempler på dette sker når man som fan af sin klub går ind (før de andre) og beskriver hvad der nu kommer af kritik i tråden. Dette ses desværre ofte i Brøndby tråde, det medgiver jeg, selvom jeg mener det er få og ofte de samme personer.
Skrevet af jensbh
Kom nu drenge Sir_Cumcised er meget succesfuld i det virkelige liv, han lover det passer, han er leder og alt muligt (:
Skrevet af Lumpy
"Og ja jeg har en uddannelse i ledelse og driver den mest succesfulde virksomhed i Danmark inden for dens branche. Hvad er det nu du laver?"

Hahaha. Så slap argumenterne vist op. Men det er da også meget sjovere at måle tissemænder, så fair nok.
Det er dog lidt sløjt, såfremt det nu skulle passe, at føle behov for denne tilgang. Det belyser vel bare at man ikke nødvendigvis har formatet, bare fordi uddannelse og jobstatus er på plads.
Skrevet af Sir , moderator
@JensBH
Nu var det ikke mig der min karriere på banen først, men derimod en anden bruger. Sødt at komme en anden Chelseafan til hjælp, men mon ikke at Mighty helst er fri fra at det er dig, når man ser hvor idiotiske indlæg du egentlig laver. Her et lysende eksempel der sagtens kunne have fået nogle konsekvenser. Hæv dit niveau markant!

Dagens virkelige tabere må vel være chris foys børn, der skal leve med at blive opdraget af en sinke. Tænk at få sådan et uhyre hjem fra arbejde, det fortjener intet væsen jo, end ikke hans hund


@Lumpy, læs evt tråden og se hvem der bragte hvad på banen først. Det er sådan set en anden bruger der påtaler mit private liv. Hvis du formår kan du også vise hvor argumenterne slipper op. Det er vist ret tydeligt du ikke har læst med.

"Men det er da også meget sjovere at måle tissemænder, så fair nok. "
Ikke hvis man har en lille tydeligvis. Arbejd lidt med, det er nok nogen der skal blive glade for den og ikke grine af den.

ps. Hvad hed din gamle bruger?

Dette er en signatur.
Skrevet af Lumpy
At oplyse om uddannelse og jobstatus er, i min optik, ikke gældende som argument. Men medgivet, der kan forekomme anderledes kriterier hos andre.


"Ikke hvis man har en lille tydeligvis. Arbejd lidt med, det er nok nogen der skal blive glade for den og ikke grine af den."

Haha, really?? Jamen dog...projicering er en avanceret ting. Men med den uddannelse du besidder, er det vel en smal sag at fremføre.
Jeg har ingen lederuddannelse, er ikke ansat i en af de mest succesfulde virksomheder indenfor dens branche. Men jeg har faktisk en temmelig stor tissemand som både kone og børn får lov at grine lidt af fra tid til anden.
Så du havde faktisk lidt ret.
Skrevet af Sir , moderator
Læs nu tråden inden du dummer dig yderligere. Mit privatliv blev af en anden bruger brugt som argument, uden at jeg selv havde nævnt et ord om det. Hvis du formåede at læse vil du også kunne se at jeg intet sted bruger mit personlige liv som et argument.

Hvad din kone og børn gør med/af dine nedre regioner er måske lige lovlig rigelig info.

Dette er en signatur.
Skrevet af Lumpy
Nå for pokker. Jamen hvis det var en anden dreng der startede, så beklager jeg naturligvis. Min fejl.
Men husk fremover, at det oftest er smartere at snakke med en voksen om det, fremfor at slå tilbage. Måske især, såfremt man er en slags autoritativ figur på platformen.

Og mht. til mine nedre regioner, var det vist nok dig selv der forsøgte at gøre dig klog på dét. Og dét emne belyser jeg gerne!

p.s. hvad skulle evt. ældre brugerprofiler have med dette at gøre?
Skrevet af jensbh
Hvad hvis vi ikke kan komme helt op på dit niveau?
Vær nu fair overfor os jævne folk, vi kan ikke alle lede Danmarks mest succesfulde virksomhed med hård og fast hånd, samtidig med at være charmerende skarpsindige moderatorer på bold.dk (:
Skrevet af Sir , moderator
Lumpy det er da ret relevant. Det kunne forklare dit tåbelig indlæg fx. Du mangler stadig at påvise hvor jeg bruger det som et argument. Jeg gør mig ikke de store forhåbninger må jeg indrømme. Din historik taget i betragtning. Laver du egentlig andet end tåbelig indlæg på 1-2 linier der ingen relevans har for selve emnet? Det synes at være en fordel på et fodboldforum med mindre ens agenda er at afspore debatten.

Jens - du skal bare helt simpelt hæve dit niveau. Man behøver ikke have succes i livet for at formulere indlæg der er inden for rammerne af det der tillades. Det skal du tilstræbe eller finde et andet sted at diskutere. Dit indlæg omkring dommeren i Chelsea kampen er for primitivt til bold.dk. Lad være med den slags en anden gang.
Dette er en signatur.
Skrevet af Lumpy
Jeg mangler ikke noget, Sir C. Jeg ønskede udelukkende at lufte mit syn på din tilgang og ageren, ikke bidrage til dit forsmåede behov for at hæve dig over andre for at føle at du er noget værd. Så vi kan sagtens aftale at det er mig der tager fejl. Jeg gør mig nemlig ikke de store forhåbninger om at du skulle være i stand til at se sagen fra andre sider end din egen. Din historik taget i betragtning.

p.s. Beklager, jeg anede ikke at det udelukkende var tiltænkt dig at skulle placere relevans. Men selvfølgelig, hvis du ikke kan se relevansen, er den ganske simpelt ikke tilstede.
Skrevet af Sir , moderator
Så er vi enige. Hils Mighty ude i lufthavnen.
Dette er en signatur.
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg forstår ikke hvorfor du konstant søger moderatordiskussionen og offerrollen. Du har intet at sige om trådens emne, men forsøger ihærdigt at få startet den anden debat. Det giver da ikke et bedre fodboldforum. Du er med til at sænke niveauet. Det skal du da lade være med. Derfor klinger dit tuderi enormt hult. Bland dig i trådene hvis du har noget at sige om emnet. Lad desuden være med at henvende dig til folk hvis du ikke kan tåle at de svarer dig igen. Især når du er så følsom omkring din arbejdssituation, så lad være med at kommentere på min. Du skal i øvrigt ikke skamme dig over at arbejde i lufthavnen. Det er alletiders, så kan vi andre komme ud og flyve.


Knivskarpt indlæg. Jeg kan altså godt forstå hvorfor du er leder og så succesfuld i den virkelige verden.
annonce
0