Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Var der noget i det du ikke forstod? Det ville da være fedt hvis du ikke konstant prøvede at afspore en debat med dit mindreværd omkring moderatorfunktionen. Det har vi vist diskuteret nogle gange. Din entre i denne tråd er jo helt absurd alt den stund du konstant brokker dig over folks niveau. Synes du selv dit indlæg var relevant og holder et ok niveau? Jeg forstår man kan have en hård weekend når man efter en hel dag med kuffertkastning ser sit hold tabe. Jeg forstår bare ikke det er folk der diskuterer trådens emne det skal gå ud over.
Dette er en signatur.
Skrevet af MIghtyBlues
Når vores succesfulde moderator på den måde sidder og måler pik, så synes jeg det er passende vi hylder ham, derfor min kommentar. Når han efterfølgende viser sit vanlige niveau, så virker det lidt komisk, at han sidder og kræver mere af andre.
Skrevet af Sir , moderator
Du søger jo bare den samme konfrontation gang på gang. Du er besat. Det virker ikke sundt. Især ikke når man ser dit efterfølgende tuderi. Det her var jo priceless

"At du sidder og forsøger og provokere/nedgøre mig/andre på den baggrund virker særdeles tåbelig"

Hvordan er det lige du har ageret i denne tråd. Hvorfor er du ikke forpligtet til at holde et ordentligt niveau. Hvorfor er det ok for dig at afspore en debat? Din opførsel er jo så vanvittigt hyklerisk. I øvrigt må jeg undre mig over at en voksen mand, uagtet hans status i samfundet, kan blive ved med at have ondt i røven over en moderatorfunktionen. Må jeg anbefale dig at komme videre snart. Det er en uinteressant debat, som i hvert fald ikke skal tages i fodboldtrådene. Du kan tage den i den dertil indrettede tråd. Har jeg sagt det nogle gange før? Nu får du det lige at vide en sidste gang.

Jeg må give Tjeeving og Halil at deres begreb rammer helt perfekt.

Dette er en signatur.
Skrevet af MIghtyBlues
Ja den konfrontation søger du jo at undgå hver eneste gang. Er nok mere forundret over din selvfede attitude herinde, men det er jo påpeget mange gange, også af andre end mig. Det giver dog en smule mere mening, nu hvor jeg ved at det er en lederen af en meget succesfuld virksomhed, jeg skriver med.

Jeg må give Tjeeving og Halil at deres begreb rammer helt perfekt.


Det kommer helt bag på mig.
Skrevet af Sir , moderator
"Ja den konfrontation søger du jo at undgå hver eneste gang. "

Nej. Den skal bare være det rigtige sted. Du har jo alle muligheder for at skrive i den rigtige tråd, der skal jeg nok svare dig. Du skal ikke konstant prøve at afspore debatten med dit mindreværd. Du kan bruge den dertil indrettede tråd hvis du har et problem. I denne tråd væltede du ind som en parkinsonsramt elefant i en glasbutik, for derefter at hentyde til moderatorfunktionen da du fik svar på tiltale. Du afbrød en debat om trådens emne og prøver derefter at afspore og se hvor vi er nu. Det hører ikke hjemme her. Har du et problem med funktionen eller bold.dk så tager du den det rigtige sted. Det gider jeg efterhånden ikke nævne for dig mere.

Debatten tages her:

http://www.bold.dk/snak/…330#3551325

" Det giver dog en smule mere mening, nu hvor jeg ved at det er en lederen af en meget succesfuld virksomhed, jeg skriver med."

Ok? Der er flere her på bold der kan bevidne hvad jeg laver, hvis du skulle være tvivlende eller hvis det betyder så meget for dig. Jeg gætter på du har et eller andet påtaget overskudssvar klar, selvom nysgerrigheden er ved at tage overhånd for dig og fred være med det. Det er dog godt hvis det hele nu giver mening for dig og du kan se jeg har noget at have det i. Jeg håber ikke det gør kufferterne tungere.

"Er nok mere forundret over din selvfede attitude herinde"

Well... Jeg er forundret over dit hykleri. Opsøger jeg dig konstant og påpeger det? Nej vel?
Dette er en signatur.
annonce
0