Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tito ortizz
Ha ha er Jan K dagene ovre? prøv lige at kigge på hvad jeres nye målmand får i løn......
Juve storia di un grande amore!!!!!
Skrevet af UMUR
"Dog er det ikke urealistisk med Yussuf, den skal nok bare forhandles, Lyngby kan vel ikke sige nej til så gode penge, også selvom det måske ikke er 5 millioner."

... det skal så lige med at der efter sigende er konkurrence om at lande hans signatur, så jeg tror at Brøndby kommer til at punge ud med de 5 mil.
Skrevet af tito ortizz
Ha ha er Jan K dagene ovre? prøv lige at kigge på hvad jeres nye målmand får i løn......
Juve storia di un grande amore!!!!!
Skrevet af TheKirk
@tito ortizz

Han får omkring en tredjedel af, hvad Jan K fik. Og kontrakten er slet ikke lige så lang. Og han er yngre. Hvad er problemet?
Skrevet af tito ortizz
Tja 4 år kontrakt, sign on bonus på 4,5 + 1,5 mio. En månedes løn på omkring de 230.000.
Juve storia di un grande amore!!!!!
Skrevet af MNH
TheKirk: +1

Det er lidt den samme historie om igen med Stryger som det var med Mike. Man kan som fan ikke lade være med at tænke, at spilleren overvurderer egne evner en smule.

Ja, de er begge gudsbenådede fightere med blå-gult hjerte.

Ja, de har begge scoret flotte mål for klubben, og har kæmpet røven ud af bukserne i samtlige kampe.

Men de er også begge ret gennemsnitlige fodboldspillere, og de er slet ikke uundværlige. Jeg synes faktisk at klubben har strakt sig langt, ved at tilbyde Stryger en fordobling (i hvilke andre brancher sker det lige?) af den nuværende lønseddel, samtidig med at han kunne have været en vigtig brik i den fortsatte genopbygning af Brøndby IF i de kommende år. Det har Stryger så ikke valgt at benytte sig af, og fair nok. Så er det bare videre.

Han må have held og lykke med karrieren.
BIF - Danske mestre 2021!
Skrevet af Kevin the King
Skifter Stryger til udlandet, bliver jeg lykkelig. Vil være alt for mærkeligt at se ham i en anden dansk trøje.

Tak for alt, Stryger. Håber på gensyn engang.

@AaB - I kan hente Randrup, kan I. Han er fremragende på kanten.
Smag mit offerkort!
Skrevet af jvm
@MNH: Man kan ikke sammenligne med andre brancher... Hvad med Okore? Var det en 20-dobling af hans løn....?

On topic: Surt at miste ham, når hans yndlingsplads endelig er ledig. Derudover er han intrgreret i klubben og havde alle muligheder for virkelig at slå hans navn fast som en af de bedste i næste sæson. Nu ryger han videre og får helt sikkert ikke samme muligheder i en ny klub.
Endnu engang virker der som agent-arbejde, der hungrer efter sine 10%. Vibe om igen...

Held og lykke Stryger, du kunne ha´ blevet en legende. Ligesom Spelmann er det det helt forkerte tidspunkt at forlade klubben på....
Favorithold: Danmark (siden fødsel, 1973) Manchester United (siden 1979) Brøndby IF (siden 1986) Barcelona (siden Laudrups ankomst) Sympatiserer med: \"danskerhold\" i Europa
Skrevet af Fr.-Holst
@ tito ortizz

Vis mig den artikel hvor der står henne eller hold op med, at lukke sådan noget vås ud. Har aldrig hørt de tal!

Brøndby i hjertet
Skrevet af JanHalvor
Var det ikke noget med, at Brøndby ville satse på sine egne talenter?

Nu hepper hele Brøndby koret med på at sparke Stryger ud og bruge 5 millioner (!) på Y. Poulsen.

Man har også lige hentet en målmand til 4,5 millioner og købt Makienok fri.

...Kan godt forstå, hvis Stryger føler sig skuffet. Mens han har kæmpet for klubbens overlevelse, så er der ikke penge til ham.

Virker lidt som om Brøndby er ved at falde tilbage i den gamle rille. Egne talenter gør man ikke meget for. De forventes at være så blå/gule at de spiller billigt, mens klubben bruger mange penge på lejesvende.

Underligt signal at sende til talenterne i Brøndby. Men de søger jo også væk i stor stil. De bedste til udlandet. Andre til FCN...
Skrevet af MIghtyBlues
JanHalvor,

Sikke en gang vrøvl du igen får skrevet.

Nu gør unge talenter det jo ikke alene. De unge skal jo altså have nogle mere erfarne/dygtige spillere at læne sig op ad. At man så bruger penge fra Stryger til at købe et ungt stort talent, der dækker samme position vel fint nok ?

Når du får tid, så kunne du jo lige svare det indlæg, hvor du påstår ekstra bladets sportssektion er den mest ansete.
Skrevet af MrHeX
Av av det gør virkelig nas i BIF det der, deres bedste spiller gider dem ikke.
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
Skrevet af Herfølge og Hærfuglen
Ifølge hvad der står på TTV, så har Jens Stryger ellers fået et rigtigt godt tilbud af Brøndby.

Jeg tror det hænger sådan sammen, at Jens Stryger heller vil prøve sig af på et højere niveau end, at spille for en bundklub som Brøndby jo er.
Skrevet af MrHeX
He he Hærfugl +1 :)))
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
Skrevet af MIghtyBlues
Og endnu en gang kunne Herfølge-tossen ikke holde sig fra dumme indlæg i en tråd der omhandler Brøndby. Det må virkelig være trist, at have så store komplekser, som du åbenlyst har. Nyd dog sommeren istedet for dine småt-begavede indlæg i alt der omhandler Brøndby.
Skrevet af Fr.-Holst
@ Mr. Hex.

Kan kun sige en ting: Lukas Hradecky!

@ Herfølge og hærfuglen!

Ifølge hvad der står på TTV, så har Jens Stryger ellers fået et rigtigt godt tilbud af Brøndby.

Jeg tror det hænger sådan sammen, at Jens Stryger heller vil prøve sig af på et højere niveau end, at spille for en bundklub som Brøndby jo er.


Kommer for en der kalder sig selv Herfølge. Bundklub er Brøndby en større klub, end din eller klubber, udover FCK, nogensinde bliver.
Brøndby i hjertet
Skrevet af teleduffe
Hvor er det fantastisk sigende, at dem, der kan vil kaldes "Det Nye Dortmund", bruger et ansegeligt millionbeløb på at hente en spiller udefra, men ikke vil ofre, hvad det koster, at forlænge med en af klubbens egne største unge profiler.
Skrevet af MrHeX
Jeg synes da Hærfuglen er et forfriskende indslag i alle Brøndby-tråde.
Denne her slår da alt, men havde heller ikke forventet Brøndbyfans med humor. Hærfuglen rykker - mere af samme skuffe tak. :)))

@ Fr.-Holst
Vidste du ville komme med den, derfor er du vel heller ikke overrasket ?
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
Skrevet af JanHalvor
@MightyBlues
Du skriver:
Nu gør unge talenter det jo ikke alene. De unge skal jo altså have nogle mere erfarne/dygtige spillere at læne sig op ad. At man så bruger penge fra Stryger til at købe et ungt stort talent, der dækker samme position vel fint nok ?


Det giver jo ingen mening det du skriver. Brøndby har gang på gang fastslået, at de vil satse på egne talenter. Og at der nu skulle styr på pengene.

I stedet smider man nu Stryger på gaden og overvejer at bruge millioner på et andet talent fra en anden klub. Begge dele STIK IMOD strategien.

Og det giver jo slet ingen mening, når du skriver, at unge spillere skal have nogle erfarne at læne sig op af. Hvorfor køber man så et andet talent i stedet - ovenikøbet fra 1. div?

Mht. Ekstra Bladets sportsredaktion, så er det noget andet end historierne i resten af Ekstra Bladet. Og det er helt fint med mig, at du ikke respektere deres arbejde.

Men prøv venligst at holde øje med, hvor mange artikler bold.dk citere fra Ekstra Bladet. Et lille hint: Det er RIGTIG mange. Og de viser sig gang på gang at holde vand og er oftest de mest interessante på bold.dk. Både når det gælder kritiske Brøndbyartikler og artikler om transfer.

Det er fint at du en automatholdning til Ekstra Bladets SPORTSREDAKTION - men prøv at bygge den på fakta i stedet. Jeg er ret sikker på, at du vil blive overrasket. Og du kan ikke basere det på netnyhederne. Du skal læse AVISEN. Det tvivler jeg meget stærkt på, at du nogensinde har gjort over fx en tre-seks måneders periode.

Hvis du ikke har gjort det, så kan du heller dømme...

Og nu chokere jeg dig lige ved at sige, at BT ikke er langt bagefter. Sport er et helt centralt område for tabloidaviserne, og de gør det bedre end morgenaviserne. De har også væsentlig flere sportsjournalister ansat - heraf flere der er skiftet fra de store morgenaviser, fordi tabloidaviserne laver den bedste sportsdækning.

Du ville kende kvalitetsforskellen, hvis du læste morgenaviser hver dag. Men det tvivler jeg egentlig også på at du gør hver dag.

Nu forlangte du at jeg svarede, så kan jeg vel godt tillade mig at forlange det samme:

Har du i det sidste halve år næsten hver dag læst Ekstra Bladets sportsredaktion I AVISEN og sportssektionen i morgenaviser som Politiken og Jyllands-Posten, så du kan sammenligne?
Skrevet af auri12

Hvor er det fantastisk sigende, at dem, der kan vil kaldes "Det Nye Dortmund", bruger et ansegeligt millionbeløb på at hente en spiller udefra, men ikke vil ofre, hvad det koster, at forlænge med en af klubbens egne største unge profiler.Ekstra Bladet har talt med spillerens agent, Allan Bak Jensen, der afviser, at det er økonomi, der skiller parterne.

- Det er ikke et fravalg af Brøndby. Jens fik meget kort tid til at svare, og han vil være sikker på at træffe den rigtige beslutning. Så han vil være meget ked af, hvis det bliver fremlagt som om, han er grådig, siger Strygers agent.

annonce
0