Snak

Mere indhold efter annoncen
Min pointe omkring Blue Front, SSU og hvad de ellers hedder i dag, er at man i mine øjne i mange år har forsømt at få dem ud af Brøndby Stadion. Og der har jo været masser af episoder med disse grupper, hvor der eksempelvis har været slagsmål med medfans, uden at der er sket noget som helst. Hvis BIF´s egne kontrollører ikke tør/kan gøre noget ved disse grupperinger, så kan jeg simpelthen ikke se hvordan AaB´s, SE´s eller andre klubbers kontrollører skal kunne leve op til det krav BIF stiller om at de skal kunne udpege og "få fat på" dem når/hvis de overtræder reglementet. Klubberne har intet at gøre med hvad der foregår udenfor stadion, men det er mig ubegribeligt de har fået lov til at være på Brøndby Stadion så længe, baseret på deres adfærd både på ude og hjemmebane.

I 2012 udgjorde billetsalg, øl og andre kampindtægter i alt 8% af de danske klubbers indtægter. Det vil sige at hver af de 16-17 hjemmekampe for SE´s vedkommende tilsammen udgør 0,5% af klubbens indtægter. Det er givet at BIF måske giver dem en faktor 2 eller 3, men det er stadig ikke mere end 1-2% af deres samlede indtægter! Sorry, men det får du mig altså ikke til at tro på har indflydelse. Hvad der derimod KAN få indflydelse, er at den stemning et fyldt udebaneafsnit kan skabe, og som BIF ofte gør, og kan give klubberne et bedre produkt at sælge til TV-selskaberne og dermed tjene flere penge.

Link til artikel omkring økonomien: http://politiken.dk/spor…uperligaen/

Jeg ser gerne dine beviser for at 1-2 kampe med et udebaneafsnit med BIF-fans er central for klubbernes økonomi? For jeg må indrømme jeg ikke tror på det.

Hvad BIF laver i lokalmiljøet er vel ikke relevant for dette her (uagtet at det naturligvis er flot og godt), hvad der er relevant er hvad BIF egentlig har gjort på stadion, sammenlignet med hvad de nu kræver andre klubber skal gøre. Og når jeg ser BIF spille hjemmekampe, synes jeg virkelig ikke man ser en konsekvent linje overfor folk der ovetræder reglementet, uanset om det er ølkast, romerlys eller hvad det er. Og det er jo netop det BIF pludselig mener andre klubber skal gøre, selvom de selv kun vil lave mere dialog. Det giver ingen mening i min verden.

I modsætning til så mange andre, synes jeg faktisk jeg ved hvad jeg snakker om, eftersom jeg har været engageret i både AaB´s fanarbejde, DFF og Football Supporters Europe, herunder også med fornuftige folk fra BIF-Support, ligesom jeg har rejst Danmark tynd på alverdens udebaneafsnit. Og jeg siger bare, jeg har aldrig opelevet så passiv et kontrollørkorps som det på Sydsiden.
Ja okay det var måske lige i overkanten hvad Aab angår. Men der er virkelig mange flere tilskuere når Brøndby IF kommer på besøg i de andre klubber!

Men hvad med i Aab, har i slet ikke problemer med ting der bliver kastet på banen?
Brøndby I.F El Infierno del Norte!!! I'll be back!
I Aalborg er problemet nærmere at der står 30-40 mand og synger, resten står med mobiltelefoner og snapchat´er 20 andre som åbenbart er pissevigtige i forhold til spillet på banen, eller med en bajer og småbrokker sig til sidemanden. Det er efterhånden mange år siden der var problemer. Og dem der kaster øl, står med romerlys eller lignende ryger ud lynhurtigt, da gruppen af potentielle regelbrydere nok kan sættes til at være omkring 50 folk i alt.

BIF´s udfordring, og samtlige kontrollørers udfordring i et fyldt BIF-udebanesafsnit, er at det kan være enormt svært at udpege de skyldige. Og optimalt burde man egentlig først hive dem ud i pausen/når de skal på lokum/i baren eller når kampen er slut. For det er bare ikke optimalt for 5-10 kontrollører at mase sig op i en folkemængde der ikke kan flytte sig, for at hive en gut ud der kastede med en bajer. Derfor virker den del af BIF´s krav også noget voldsomt, og noget overilet. Derfor forstår jeg ikke så voldsom en udmelding, i stedet for at klubberne internt finder ud af nogle forbedrede retningslinjer omkring sikkerheden på stadion.


Frygah

Du har så linksene klar så jeg giver mig da. Men som du også skriver så har stemningen selvfølgelig også indflydelse på flere ting!

Hvad ang. SSU/Blue Front osv. så er det jo ikke ulovligt at forene sig i Danmark. Sådan er det jo!

Hvad vil du have Brøndby IF skal gøre ved de her grupperinger på udebane? Hvad skulle afholde dem fra at møde op?

Jeg synes det er ganske relevant hvad BIF gør for lokalmiljøet. Det er vel netop den slags der skal til for at komme nogle af problemerne i forkøbet!

De har stadig sat net op på hjemmebane, det synes du at glemme i slutningen af dit indlæg!

Vagterne er jo som regel frivillige og så sådan er det i de danske fodboldklubber. Det er svært at bede dem om at dæmme op for det rigtigt hårde element!

Jeg hopper af nu har skrevet siden i eftermiddags. Jeg er hverken talsmand eller lign. Men BIF betyder meget for mig da jeg har fulgt dem længe. Stemningen omkring klubben er unik i Danmark og jeg føler til tider at visse andre klubbers fans vil den stemning til livs!

Jeg føler et net ville løse en stor del af problemet som også er stigende i andre klubber.
Brøndby I.F El Infierno del Norte!!! I'll be back!
Yaaaaarh:
Men BIF betyder meget for mig da jeg har fulgt dem længe.

fair nok... Det er vi vel klar over, også normalt lægger en dæmper på objektiviteten.

Stemningen omkring klubben er unik i Danmark og jeg føler til tider at visse andre klubbers fans vil den stemning til livs!


Dit kendskab til andre klubber er mangelfuldt og egentlig ganske nedgørende.

tag en tur forbi BK FREM eller lignende klubber og du vil forhåbentlig få udvidet din horisont.

Det som du kalder unikt, er i mine øjne, det som er det destruktive element hos BIF.
Resten findes mange steder i langt højere grad, dog i mindre skala.

Jeg føler et net ville løse en stor del af problemet som også er stigende i andre klubber.

Fedt at du føler det... Så du FCK-BIF? Der var net oppe... det blev flået ned af jeres idioter! Af sikkerhedsmæssige årsager, skal det have en begrænset styrke, for at undgå at overtræde UEFA/DBU reglerne der blev indført efter Hillsborough.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Når man læser artiklen og kommentarerne i tråden, så er det tydeligt at Brøndby, såvel som deres fans holder fast i at det ikke er Brøndbys ansvar, at deres fans ikke kan opføre sig ordentligt.

Flere Brøndyfans får det desuden til at lyde som om, at det at få besøg af Brøndby, er en guldgruppe for de andre klubber.

Sandheden er jo bare, at der i forbindelse med udebaneafsnittet er tale om håndøre i det store billede.

For bare at tage et par eksempler: AaB og Esbjerg har begge et udebaneafsnit der kan rumme cirka 1500 tilskuere. Selv hvis udebaneafsnittet skulle være udsolgt, så vil det give klubberne en indtægt på cirka 150.000 kroner. Bruger fansene så 100 kroner hver, så giver det en samlet omsætning på 300.000 kroner. AaB havde en samlet omsætning på cirka 120 milliomer kroner i 2014, mens EFB havde en omsætning på 85 millioner kroner. Så mon ikke de andre klubber lever fint uden at have Brøndbyfans på tribunerne.

@Yarhhhh
Hvis ikke andet må man da tage hatten af, for dit ynkelige forsøg på at overbevise os andre om, at problemet skal løses af alle andre end Brøndby. Du er sgu vedholdende, omend bundnaiv!
Til din orientering er der net ved udebaneafsnittet på Sydbank Park, dog med større masker end Brøndby kan "acceptere"!
Da der blev kastet diverse genstande på Skender, som naturligt i den sammenhæng valgte at søge væk fra "krigszonen" - valgte flertallet af udebaneafsnittet (læs: Brøndby fans) - at "synge" .........ludersøn efter ham!
Mon dette var for at udtrykke deres foragt overfor? De reelle syndere?
annonce