Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby stiller krav til modstanderklubber

tor 2. apr 2015
Brøndby har fremsendt en stribe krav til de fem klubber, man mangler at møde på udebane i denne sæson, i bestræbelserne på at undgå ballade.

Læs hele nyheden her
Brøndby burde bare spille uden tilskuere til udekampene - så er problemet løst!
hvad nytter et fintmasket net, når idioterne stadig kaster med mønter og lightere...?
gik i seng efter første halvleg
Hvad nytter et finmasket net, når idioterne alligevel hiver det ned?
Brøndby skulle hellere stille krav til deres egne fans, dette kan ikke være modstandernes problem. De skulle og burde kunne stå inde for deres "egne"...
Så kunne Jan Bif jo passende betale for de net samt montering.
Det er dem der har pengene samt tåberne der kaster ting efter mennesker der spiller fodbold!
FREM er Kult
"Brug venligst flere penge på at beskytte jer mod vores fans. Nogle af dem kan nemlig ikke finde ud af at opføre sig ordentligt af sig selv".
Det skal selvfølgelig ikke gå økonomisk ud over de andre klubber, at brøndbys fans opfører sig elendigt. Hvis Brøndbys modstanderklubber holdes skadesfri, enten via støtte gennem DBU (som har modtaget en del bødepenge fra Brøndby) eller støtte fra Brøndby, ville der være et fair grundlag for at stille et sådan krav. I sidste ende ønsker alle jo en fantastisk stemning med flest mulige mennesker på stadion uden at nogen behøver at frygte for deres sikkerhed.
Det er vel i princippet ikke Brøndbys problem, hvordan "fans" agerer når det er på andre stadions. Det er vel hjemmeholdet der skal sørge for en passende sikkerhed, og derfor er det mærkeligt at man på mange stadions ingen sikkerhed har. Man kunne fx starte med en ordentlig kontrol, før man kommer ind på stadion. Jeg har været på tonsvis af away turer og jeg er aldrig nogensinde blevet visiteret eller lignende.
Så kunne Jan Bif jo passende betale for de net samt montering.
Det er dem der har pengene samt tåberne der kaster ting efter mennesker der spiller fodbold!

Pengene kunne jo passende tages fra kassen af entreindtægter.
Brøndby kan sgu da ikke bare stille krav til de andre klubber om at skærpe sikkerheden når Brøndby kommer på besøg med tosserne i bagagen, DBU har udstukket et regelsæt for sikkerheden og er det ikke godt nok til at holde styr på Brøndbys medbragte hooligans så må de sgu blive hjemme, det kan da ikke være anderledes.
\\\"Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.\\\"~ William Gibson
Drop billetsalget til Brandbysupporterne.
Det kan ikke passe alle andre klubber skal betale ekstra penge for at kunne garantere sikkerheden for resten at tilskuerne.

Der har været 13 sager så den attitude med at "det er kun nogle få der gør det" holder ikke.
Med 13 sager må der sku være andre BIF-supportere der tør stå frem og navngive de individer der gang på gang laver ballade!!
Ellers må de bare se kampen på tv´et. Det er sku for let af BIF at sende aben videre når det er dem der har problemet!
FC Bayern München - Mein herz bleibt an der Isar Fan siden Sensible Soccer: 92/93 edition!!
annonce