Snak

Mere indhold efter annoncen
Brøndby kan sgu da ikke bare stille krav til de andre klubber om at skærpe sikkerheden når Brøndby kommer på besøg med tosserne i bagagen, DBU har udstukket et regelsæt for sikkerheden og er det ikke godt nok til at holde styr på Brøndbys medbragte hooligans så må de sgu blive hjemme, det kan da ikke være anderledes.

Det er sådan set også det, som Brøndby skriver.
Kan værtsklubberne ikke leve op til kravene, vil man overveje at afstå fra et udebaneafsnit.
Syntes det er et rigtig fint tiltag, og det eneste af punkterer jeg kan se et problem i er det med nettet da det ikke kan være rimeligt at hjemmeholdet skal betale for at få det sat op.
Men det er helt fair at de skal stille et passende antal kontrollører til rådighed samt gennemtjekke de folk der kommer ind for ulovlige genstande, da det er dem der har ansvaret for sikkerheden da de afholder kampen.. Alternativet er de ikke sælger billetter til udeholdet og der moster de mange penge..

Når alt dette er sagt savner jeg stadig man lige gør nogle tiltag hvor man kigger indad også, for ja det med nettet har hjulpet meget på Brøndby stadion men der er altså store problemer på udebane..
Det er vel i princippet ikke Brøndbys problem, hvordan "fans" agerer når det er på andre stadions.

I og med, at Brøndby hæfter for tilskuernes ageren på udebaneafsnittet, så er det faktisk lige akkurat Brøndbys problem. Det jo Brøndby, der gang på gang modtager indberetninger, samt dem der betaler den efterfølgende bøde.
KRAV??
Brøndby skal sq ikke stille specielle krav, så kan de forblive hjemme.
Åndssvagt.
Freja & Thor!!
Drop billetsalget til Brandbysupporterne.
Det kan ikke passe alle andre klubber skal betale ekstra penge for at kunne garantere sikkerheden for resten at tilskuerne.


Du ved godt det vil være billigere at sætte et net op, og de andre små ting, end at stoppe billetsalget til udebaneafsnittet ikke?
hvad nytter et fintmasket net, når idioterne stadig kaster med mønter og lightere...?

- Det redder over langt over 50% af kastskyts på banen, da du trods alt skal være ret præcis, hvis du skal undgå at ramme en snor, der fjerner en stor del af hastigheden. Der er ikke så mange af dem der kaster, der ikke er påvirket af et eller andet.


Hvad nytter et finmasket net, når idioterne alligevel hiver det ned?

- Sættes det ordentlig op, er det heller ikke lige til at hive ned. Men hvis det er holdningen at man ligesom godt kan lade være fordi intet virker, så har man tabt.
I og med, at Brøndby hæfter for tilskuernes ageren på udebaneafsnittet, så er det faktisk lige akkurat Brøndbys problem. Det jo Brøndby, der gang på gang modtager indberetninger, samt dem der betaler den efterfølgende bøde.


Personligt synes jeg også at det er utroligt at en klub skal det. Det virker til at folk tror man kan bestemme hvordan andre mennesker skal agerer. Og mener det er klubbens skyld.

Og når Brøndby så kommer med en række tiltag som vil højne sikkerheden, mener folk det også det er forkert. Det er godt nok svært at stille folk tilfredse.

Hvorfor skal andre hold tjene penge på at Brøndby tager mange fans med på udebaneture? Så vidt jeg ved beholder Sønderjyske osv. da selv entreindtægterne for ALLE afsnit. Når de hold med mange fans, fck og brøndby fx., så kommer på besøg, så vil der som altid være nogle hjernedøde hooligans i blandt. Og kan man ikke formå at holde styr på dem, ja så må man vel lade vær med at sælge billeter til dem.

Men at man på den ene side gerne vil tjene penge på de mange udebanefans og på den anden side ikke vil tage ansvar når der kommer en større gruppe udebane"fans", giver ikke rigtig mening.
Tror nu klubberne af ganske glade for de ekstraindtægter en BIF giver, og det kan vel snart ikke komme som en overraskelse at der skal bedre sikkerhed til fodboldkampe idag. Fankulturen er generelt blevet mere fanatisk blandt visse grupperinger.

Men politiet må sq også snart tage sig sammen og gøre noget ved det. Det er ikke kun klubberne. De kan jo være præventive inden tosserne overhovedet kommer ind på stadion.

Men vi bør starte helt tilbage ved forældrene, som skal lære at opdrage deres unger i, hvordan man opfører sig ordenligt!
Synes ikke at det er rimeligt, at hjemmeholdet skal lægge udgifter ud for et net, de kun bruger en eller to gange pr. år.
Selvom hjemmeholdet har ansvaret, er det Brøndbys problem at de medrejste kontrollører ikke kan styre deres fanskare.
Jeg ved ikke hvor meget et sådan net koster, helt billigt er det vel ikke, brøndbyerne kunne købe et selv som de så får installeret til næste udekamp.
Vedligeholdelse kan de så klare selv.
Klubhold før landshold. Samme klub altid, både i modgang som i medgang, specielt i modgang. Kongeblå for altid. Har altid hængt ved LYNGBY BK og S.L.Benfica.
annonce