Snak

Mere indhold efter annoncen
Suk-Young Yun.. Han slår mig som typen der har set en del kampe på faxetribunen som barn.
Championship har er fint niveau, og mange spillere fra Chamiponship ville kunne gøre det godt i sub-toppen og toppen af Superligaen. Er ret sikker på alle Superliga-klubber ville tilknytte eksempelvis Bendtner, hvis midlerne var dertil, måske med undtagelse af FCK grundet deres antal af store angribere.

Bliver spændende at se om det kaster en kontrakt af sig.

1128KBH... Den er VIRKELIG ved at være gammel den der. Kommenterer du også om Barca-dna hver gang Barcelona køber en spiller?
@Gentagelsesspil

Kan godt ske at den er gammel, men den er sku stadig sjov :) hehe
Hehe, hver gang der rygtes en spiller til Brøndby, så er han spændende uanset tidligere niveau. Når der rygtes spillere til andre klubber, så er de enten skod, lottokuponer eller afdankede.

Yep, det er lige præcis sådan vi Brøndby fans har det. Ronaldo og Messi er også bare døgnfluer der har en god stime. Hvis de derimod skiftede til Brøndby IF, ville de blive klassespillere.

OT, men i tråd med dit indlæg: VdV er da fandens spændende. Jeg er dog fint tilfreds med, at han ikke blev hentet til Brøndby, da vi har prøvet at hente ældre spillere, der tidligere har været store profiler i det europæiske billede.

Mht. ham her. Fint man vælger at se ham an med prøvetræninger. Vi har i den grad brug for en venstrebenet back, da spillestilen lægger op til, at backs kommer med frem, og laver indlæg. Flowet bliver lidt langsommere, når Crone, som er meget et-benet (højre desværre), kommer med frem, og er nødt til at trække tilbage, for at kunne lave indlægget med højre.

In Zorniger we trust. Han har i hvert fald ikke gjort meget forkert indtil videre i Brøndby
@Marv

Ja, hylemorsom. Hehe
Suk-Young Yun.. Han slår mig som typen der har set en del kampe på faxetribunen som barn.


@1128KBH, du slår mig som typen, der ser alle dine kampe fra sofaen.
Keep attacking

Suk-Young Yun.. Han slår mig som typen der har set en del kampe på faxetribunen som barn.


Fair skal være fair - udover Boysen har vi vel stort set ikke hørt den slags siden Troels Bech tog over.
Om det er fordi Troels Bech har skrvet et nyt manuskript eller om det er fordi han stort set ikke har signet andet end udlændinge skal jeg ikke kunne sige.

On topic; endnu en spiller vi ikke kender og derfor ikke kan vurdere om er spænedende eller ej før han eventuelt kommer i spil.
Generelt er det jo et skidt udgangspunkt at have så meget behov for en speicifik type spiller på et tidspunkt hvor vinduet er lukket og udvalget derfor begrænset. Panik og få muligheder giver tit et dårlig resultat. Men der er så også rigeligt med undtagelser der bekræfter den regel.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Spændende hvad han kan byde ind med denne koreaner. Så tyndt som vi er besat på den plads, er der da gode nyheder. Viser han sig god nok i AZ øjne, ville en kort kontrakt være at fortrække til en start. Og så er det også på tide vi får udnyttet det store marked for trøjesalg i Asien naturligvis!

"hvad er forskellen på James B indlæg og Fanø Laks? James B skriver vel kun hvad han gør pga. Fanø Laks."

Ja det er svært at gennemskue.... men onde tunger vil formentlig sige at han trak "offerkortet".
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
moderator
"Ja det er svært at gennemskue."

Ja for jer, og det er derfor I ikke skal bekymre jer om den slags. For os andre der kan se ip-adresser, kommentarer knyttet til brugere, tidligere advarsler osv, giver det måske mening.

Snak fodbold! I behøver ikke koncentrere jer om karantæner til andre brugere, der er godt styr på det. Jonson, sidste advarsel til dig. Du har fået besked på den slags 100 gange. Næste gang finder du et andet forum!
Dette er en signatur.
De gange hvor Brøndby har købt spillere de primært har set på video har det sgu kastet nogle "spændende" spillere af sig (læs: Hannes Sigurðsson og Giovanni Rector)


Jeg tror at det var Per Nielsen der udtalte at Rector, var decideret hjernedød til træning, inden han kom på kontrakt. Bankede alt i kassen på de mest spektakulære måder. At han så er dårligere end en pose nødder når han så får en kontrakt er ret irriterende. Men han blev ikke købt pga filmklip på nettet.
annonce