Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby uden tilskuere i to kampe

Skrevet af bold
tir 18. dec 2012
DBU har afmålt Brøndbys straf for tilskueruroligheder, og den lyder på to hjemmekampe uden tilskuere og en tredje betinget. Dertil en bøde på 150.000 kroner. FC København får en bøde på 100.000 kroner.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Patrick.Kristensen
Det var heller ikke for sent DBU!
AGF - 2003 Real Madrid - 2003 Tottenham - 2009 Inter - 2009 Sympati for Schalke 04, River Plate & Brønshøj. Tak til Niels Christian Frederiksen, Jesper Simo & David Kroner.
Skrevet af Patrick.Kristensen
AGF - 2003 Real Madrid - 2003 Tottenham - 2009 Inter - 2009 Sympati for Schalke 04, River Plate & Brønshøj. Tak til Niels Christian Frederiksen, Jesper Simo & David Kroner.
Skrevet af hh06jrp
Fin dom
Byens Hold fra 1880
Skrevet af denand
Godt at se DBU gør noget!
BRØNDBY TIL JEG DØR! SPURS ARE ON THEIR WAY TO WEMBLEY, TOTTENHAM GONNA DO IT AGAIN! THEY CAN\'T STOP THEM, THE BOYS FROM TOTTENHAM, THE BOYS FROM WHITE HART LANE! http://www.youtube.com/watch?v=WCXdlxZ5RiM
Skrevet af Dansk1860
Puha! Spørgsmålet er så hvordan BIF vil klare det økonomisk?... det der kan virkelig komme til at gøre ondt!
Liverpool F.C (Mit livs store kærlighed) Lyngby Boldklub!(Min lokal klub, altid i hjertet) 1860 München (Skandinavisk fanklub Page på facebook!) Djurgårdens IF (Stockholms Stolthet!) (Stor sympati for Glasgow Celtic og Irlands Landshold)
Skrevet af skydefinten
Synd for BIF´s fans, at de ikke skal opleve Hestene live...
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skrevet af quaz
Fair dom, men er usikker på hvorfor FCK skal straffes.
København
Skrevet af fussball-lover
alt for mildt i mine øjne.... :( :(
I <3 The Red Devils! <3 dream line up: Schmeichel P. Neville-Rio-Vivic-Evra Becks-Scholes-Keane-Giggs Ronaldo-Ruud derudover er Bárcá (09), Bayern (02), Porto (04) i hjertet. M. Legendrup som landstræner! EN KLUB I MANCHESTER DER ER KUN EN KLU...
Skrevet af Inzanexx
Latterlig lav dom ..
Men så kender vi DBU
SØNDERJYSKE!
Skrevet af Emilfu
150.000 = Jan Christiansens løn i ca 10 dage...

Mon ikke Brøndby overlever.
Skrevet af Gandalf1
@quaz
de kastede med romerlys og løb ind på banen...mon ikke det er derfor ?

OT
fair straf... til den der mener at de nok ikke kan klare de 150.000 så er det jo peanuts i forhold til feriepengesagen ,så det er nok ikke det der vælter budgettet. Men det løber jo også væsentlig højere op i det de også mister tilskuerindtægter mm. Derudover gør det det nok heller ikke nemmere at finde en storsponsor.

Tror ikke de skal håbe på større selvjustits blandt tilskuerne. Dem der laver balladen er temmelig voldellige så der er nok ikke nogen der vil risikere tæskene for at agere stikker. IMO skal de allerede stoppes ved indgangen og hvis vagterne ikke tør må man ansætte et prof vagtkorps og alliere sig med politiet. Bliver de afvist tilstrækkelig mange gange bliver de vel for helvede væk til sidst ?!?
Skrevet af fussball-lover
folk blev jo næsten trampet ihjel og der fløj romerlys frem og tilbage.... to kampe uden tilskuere??? dbu må virkelig være ligeglade med om folk tør gå til bold eller ej
I <3 The Red Devils! <3 dream line up: Schmeichel P. Neville-Rio-Vivic-Evra Becks-Scholes-Keane-Giggs Ronaldo-Ruud derudover er Bárcá (09), Bayern (02), Porto (04) i hjertet. M. Legendrup som landstræner! EN KLUB I MANCHESTER DER ER KUN EN KLU...
Skrevet af zeusberg
Forstår ikke hvorfor FCK tilskuerne bliver straffet... de blev på deres afsnit og de invaderede ikke banen, eller udviste provokerende adfærd overfor Brøndby tilskuerne... det kan selvfølgelig være at man ikke så alt på tv, men jeg sad da og så det på fjernsyn og det eneste jeg kunne se var at Brøndby tilskuerne invaderede banen....
Arsenal FC - gooner 4 life.
Skrevet af uden_benskinner
så kan brøndby fans lære det. eller kan de..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fejersen
Tak for lort til de "fans" der har tabt hjernen i rendestenen.
Brøndby IF Man. Utd. Schalke 04
Skrevet af MikkelM
Ej, come on, ´zeusberg´!

Du mener ikke det der seriøst, vel?
At Brøndby var tosset, ja, det var indiskutabelt dumt..
Men at erklære FCK fuldkommen uskyldige, for de mange romerlys de kastede, og for de skader de måtte på kontroløre og på stadionets fysiske rammer, det syntes jeg er helt forkert.

Ganske fin dom, som i sidste ende rammer Brøndby langt mere end FCK = fair!
Skrevet af tyskebugt
Er den sidste betingede kamp, så betinget af at der ikke kommer yderligere overtrædelser resten af foråret. Eller hvordan hænger betingelsen sammen?
Skrevet af JSL-united
Pinligt!!!!!!! Ekstremt pinligt at DBU giver en så ekstrem mild dom til Brøndby. Det der skete den dag på Brøndby stadion kunne have sat kontrollørerne sikkerhed i stor fare. Når man så samtidig vælger at give FCK en bøde der kun er 33% mildere end Brøndby´s på trods af at tilskuerne blev på fanafsnittet og de uddeligerede kontrollører fra FCK gjorde et super stykke arbejde, som gjorde politiets plan mulig.
Helt sikkert ikke den sidste gang vi ser fodboldfans storme et stadion, for den der "straf" er da en ren gave til psykopaterne, som til en højrisikokamp vælge at storme banen og dermed være skyld i en konfrontation mellem de to fangrupperinger.
Pinligt DBU. Andet kan jeg sgu ikke sige. Alt for mild straf til Brøndby og for hård straf til FCK.
Skrevet af gusseman
Savner også en udtalelse omkring hvad bøden til fck er for. Har dog godt hørt om at de skulle have ødelagt inventaret.
Men i hvilken kasse ryger alle disse penge klubberne betaler i bøde?
FC. København - siden Højers mål mod Linfield. Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Skrevet af KSJ91
Får FCK også en bøde for alt det de ødelagde på stadion? Eller står Brøndby selv med den?
http://www.dr.dk/Sporten…0141716.htm
annonce
0