Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis dette forslag blev vedtaget ville fordelingen være nogenlunde sådan.

Brøndby : 65 %
Fc København : 15 %
AGF : 8 %
Resten : 12 %
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Det er selvfølgelig en åndssvag idé og vil blot ødelægge ligaen i endnu højere grad.
Brøndby IF [b]Luis Figo[/b]
Rogosjin

Selvfølgelig vil det ikke være uden betydning. Brøndby har en stor fanskare, og det er da klart prisværdigt for Superligaen. Jeg kan bare ikke se, at det skal gøres yderligere prisværdigt for Brøndby som klub, udover at de kan nyde godt af den store opbakning på stadion og hjemme i stuerne. Jeg anser mest af alt sådan en ændring for at fungere som et sikkerhedsnet for Brøndby, hvor imod andre og mindre klubber (fx Viborg og Vestsjælland) vil risikere frit fald.

Der vil altid være nogen der ikke er tilfredse, men for at styrke Superligaen som produkt, så synes jeg bedre om en performativ struktur der minder om den vi har i dag, hvor klubberne belønnes for deres sportslige resultater - og hvor penge ikke uddeles på baggrund af eksterne faktorer som seer-tal. Lige i Brøndbys tilfælde, da eskalerer diskussionen en smule, når det tit og ofte er blevet påpeget at klubben nyder godt af førstevælgersystemet hos TV-stationerne. Så den eneste måde jeg kunne se det her blive en smule relevant, det ville være hvis man afskaffede TV-stationernes mulighed for at håndplukke kampe med bestemte hold - og at kampene på en eller anden måde blev ligeligt fordelt imellem let-tilgængelige og svært-tilgængelige TV-stationer og de varierende kamptidspunkter det omfatter. Og det vil TV-stationerne nu nok ikke gå med til.
Del dog pengene i 12 lige store bunker, så klubberne har en fair mulighed for at lægge et budget. Ligaen vil blive mere interessant.
Synes nu forslaget er helt fair. Ved ikke om BIF for flere tv-penge, men det er alment, at hver gang BIF har 10 seere har FCK 9, og de andre 7. Om det kan lade sig gøre ifht. tv-aftalen er noget andet.
Brøndby i hjertet
Frankness
DU skal sætte dig ind i tingene.. For som JLS skriver.. Så er statistisk set, TV3 den kanal men suverænt flest Brøndby kampe på programmet..
Og TV3 kommentatore er der heller ikke bleg for at beskrive TV3 som "deres" hold..
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Jeg forstår ikke, hvorfor folk har behov for at svine Aldo/Brøndby her.

Der bliver skrevet ting som:
"Underlig logik"
"Så brøndby vil have spanien tilstande? Lol. De skal tage sig sammen skal de."
"Hvis BIF vil have flere tv-penge, må de snegle sig op i top 6. Det er en ommer!"
...og sikkert mange flere.

Vi skal lige have én ting på plads: Tilstandende i Spanien skyldes at nummer 1 og 2 får så meget, og resten får nærmest ingen ting. Det er altså ikke samme dilemma.

Og så kan jeg bare ikke forstå, hvorfor det er underlig logik. Brøndby bidrager med flest seere, hvorfor skal de så ikke også have mest? Det er vel lige meget hvor de ligger, når de alligevel bidrager med mest (eller næst mest, det ved jeg sgu ikke noget om).

Det er altså ikke SF-Superliga eller Enhedsligaen det her, hvor man skal have taget mere, nu mere man bidrager med.

Jeg skal da ærligt indrømme, at jeg ikke har tænkt over hvilke konsekvenser der kunne ligge i dette. Det virker mere som en ommer, for alle andre der mener, at dette ikke er fair. Det ville undre mig, hvis I ikke selv tænkte sådan, hvis jeres klub bidrog med så mange fans.
Brøndby I.F. <3
Dobbelt post for dobbelt pointe!!
Brøndby I.F. <3
Lige inden hele verden bryder sammen og folk tror at det kun er placeringen som giver penge, så er der her en forklaring af fordelingsnøglen i Superligaen.

http://www.tipsbladet.dk…superligaen

Den 260 millioner kroner store pulje bliver hver sæson fordelt ud over fire forskellige parametre:

- En solidarisk pulje på cirka 30 procent af beløbet

- En placeringspulje på 30 procent

- Præstationspulje på cirka 20 procent af beløbet

- En mediemarkeds-pulje på cirka 20 procent af beløbetAldo vil gerne have at mediemarkeds-pujlen er større end 20 % og at placeringspuljen + Præstationspuljen bliver mindre (vil jeg tro)
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Der er tilsyneladende mange, der glemmer at det igennem mange år har været FCK, der har presset på for en sådan ændring af TV-indtægterne. Brøndby har derimod hidtil været solidariske med resten af Fodbolddanmark.

Men der er så åbenbart kommet nye boller på suppen med Aldos ankomst.
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
annonce