Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er så Absolut IKKE socialist..
Nu er der jo altså 12 hold til at skabe superligaen, og derved må det medt fair også være at tv rettighederne ligeligt fordeles mellem de 12...
Desuden mener jeg ikke at man skal blande sport og politik..
Klubber der skal vinde hver uge: Randers FC Manchester United. Klubber der skal tabe hver uge: AGF Chelsea Derudover hader jeg det korrupte italienske fodbold, plus tysk bold er kedeligt saa kan ikke holde med nogen der.
Socialistisk tankegang!
Brøndby i hjertet
"Socialistisk tankegang! "

Hvis Brøndy er blevet for fine til socialismen, må Brøndby da meget gerne betale nogle af alle de penge tilbage, de har modtaget fra de mere velhavende kommuner igennem årene. ;)
\"Live as brave men; and if fortune is adverse, front its blows with brave hearts.\" Cicero
Soborr


Det var nu heller ikke den del jeg hentydede til. Men nærmere
"Pis nu af...
Haha taberklubben allerede ude at forsøge st dække underskud ind??"
og
"pånær bif deres burde gå til politiet og erstatninger af alt hvad brøndby bøllerne hærger på deres vej."

Du kan vel godt nikke genkendende til sjagongen? Det plejer jo at være sådan i dine indlæg i BIF artiklerne.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Aldo er sgu for dum. Bare fordi han er ved at samle op, hvor den gamle ledelse slap skal han have dækket et kommende underskud ind på bekostning af de øvrige klubber. Klaphat!
Skender er KONGEN!
Jeg er så Absolut IKKE socialist..
Nu er der jo altså 12 hold til at skabe superligaen, og derved må det medt fair også være at tv rettighederne ligeligt fordeles mellem de 12...
Desuden mener jeg ikke at man skal blande sport og politik..


Der er 12 personer til at skabe en tømrervirksomhed. Skal lærlingen have lige så meget som mesteren?

Jeg forstår ikke din/jeres tankegang. Der må simpelthen komme bedre argumenter på banen, hvis jeg skal dele synspunkt med jer. Den med Spainen forstår jeg til dels, men så vidt jeg ved, så er det da nummer 1 og 2, som får sk*de meget?

Desuden.. Så skaber spændende fodbold vel også seere. Hvis Silkeborg nu kun satsede på offensiv sjov fodbold, så ville flere også se det = Flere penge. Brøndby har spillet halvkedeligt-Makienok-bold, og det er jo ikke ligefrem fordi, at de er i en drømme position.

Hvis du tør at satse, så er der også mere at vinde. Ligesom alt andet, hvor penge indgår.

Det er en kedelig socialistisk tankegang, at alle skal have lige meget. Og nej, lad os endelig IKKE blande sport og politik. Lad os få den tankegang væk, at alle fortjener lige meget. Langt væk...
Brøndby I.F. <3
Læs lige fordelingsnøglen inden i kommenterer:

http://www.tipsbladet.dk…superligaen
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Jeg er så Absolut IKKE socialist..
Nu er der jo altså 12 hold til at skabe superligaen, og derved må det medt fair også være at tv rettighederne ligeligt fordeles mellem de 12...
Desuden mener jeg ikke at man skal blande sport og politik..


Selvfølgelig er det socialistisk når du vil trække fodbolden væk fra markedsvilkår.

Man samler og fordeler jo heller ikke entreindtægterne. (de besøgende hold i de første runder får ganske vist en del, men det er en undtagelse).

Der er ingen objektiv grund til at dette skulle forholde sig anderledes blot fordi fansene ser kampene på TV.

Der kan være et sportligt hensyn til at skabe mere lige muligheder for at få konkurrencen i ligaen styrket, men det er i sagens natur kun retfærdighed hvis man anligger en socialistisk synsvinkel hvor retfærdighed er lige muligheder, frem for lige vilkår.

Selvfølgelig er du absolut socialist endog i den fuldstændig ekstreme grad hvor du kræver total lighed, uanset hvilken indsats der ydes (mænge tv-seere der leveres).

At du så mangler selverkendelse nok til anderkende at du ligger dig flat på maven for Marx er så hvad det kan være.

Jeg håber mit indlæg kan få dig til at indse hvilke retfærdighedsværdiger du rent faktisk abonere på, og at du drager konsekvenserne herfra.

For Folket, og for Rogo - Leve Revolutionen.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Der er vel en grund til, at seertallet falder voldsomt til MOTW, hvis ikke der vises Brøndby eller FCK. Seerne gider sgu ikke se de andre hold ;0))
Jeg kan kun opfordre alle til at boykotte Brøndbys kampe i flimmerkassen! De spiller noget af det kedeligste bold i Suppen, og så vil de gudhjælpme have flere penge. Brøndby er en bundklub, så de skal vist bare være glade for, at deres ligegyldige kampe sendes i primetime hver eneste weekend.

Jeg må dog indrømme jeg ofte selv ser Brøndbys kampe, udelukkende for at grine højt til lillemor, når de kommer bagud. Det skal jeg til at stoppe med, kan jeg nu se.
Pain or damage don\'t end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you\'re dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
annonce