Snak

Mere indhold efter annoncen
Rolig nu drenge - hvad der ikke stod i artiklen var at det var et langtids-projekt over 2-3 måneder så det skal vi nok nå...

Håber seriøst den artikkel er blevet "drejet" lidt af journalisten - ellers er det sku en sjov men frisk udmelding....


Forza BIF !
Plus de vist lige mangler en araber eller russer milliardær, som køber klubben.
For kommer nok aldrig til at se danskere og svenskere spille barca stil :-D
Brøndby vil inspireres af BarcelonaJa ja BIF, nu er forstanden da vist ved at forlade jer, også....fald nu lige ned på jorden, i er stadig blot et dansk hold og bliver aldrig andet om så i har nok så mange Kasi-Jesper´s i ryggen..

:)
EfB = 5xGuld 3xSølv 4xBronze 3xPokaltitel
MrBertelsen:

Nu er jeg godt og grundigt ved at blive træt af folk der siger at Århusianerne har storhedsvanvid. De fleste Århusianere er godt klar over at det ikke holder ved. Dog er det pressen og indkapslede Sjællændere som netop spiser alt ved EB skriver råt.

Og til tråden, så Brøndby vil være ligesom Barcelona, jamen, jeg tror jeg kunne mindst par andre stykker der ihvertfald gerne vil importere deres spillestil.

Men jeg ved ikke hvad der er værst;
At Brøndby vil efterligne Barcalona
At folk tror Århusianerne har storhedsvanvid.
Anfield 1991 - Derefter var jeg hooked.
madbjau

Okay, så har man ikke storheds vanvid i AGF (og omegn)..
Desuden ser jeg det ikke utopisk, og latterligt osv at Brøndby vil lade sig inspirere af Barcelona.

Der står ikke noget om at de vil blive Barcelona Men at de vil kopiere dem på og uden for banen.

Det kan da sagtens være der er andre der har samme visioner og syn på tingene, men nu melder Brøndby det ud. Og det synes jeg da er fint..

I denne hetz mod BIF og at de er latterlige osv, undrer det mig at nogle ikke har kommenteret noget med at Unicef er det tætteste de kommer bare Barca eller sådan noget **** ..
United!
Har skam ikke sagt at de vil kopiere dem, jeg konstaterede bare at der er mange der gerne vil efterligne deres spillestil ;-)

Men det var bare et surt opkast fra mig, for vi har alligevel en anelse realitetsans i Århus. Vi nyder det bare så længe det vare.
Anfield 1991 - Derefter var jeg hooked.
mrbertelsen har fuldstændig ret.

Hvis ellers folk kan læse vil Brøndby lade sig inspirerer spillemæsigt og strukturelt. Det betyder altså fastholde den kultur for offensiv bold der altid har været på vestegnen, og bevarer klubben som foreningen.
Det kan sgu da ikke være svært at forstå?

Hvad der derimod er interssant er, hvad er de ledelsesmæssige og strukturelle ligheder og forskelle på BIF og Barca? Jeg anede faktisk ikke at Barca stadig er en forening, så jeg vil gerne oplyses.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
Frank Buch-Andersen, vil gerne kopiere FC Barcelona både spillemæssigt og i selskabsstrukturen


Man læser hvad man vil ja... Men det samme kan vel siges i AGF plamagen...

Journalisten skriver kopiere, trods der står inspirere i overskriften... Så er opfattelsen vel et fortolkningsspørgsmål...
Man skal ikke slå græs, når man selv bor i en iglo...
Hvis ellers folk kan læse vil Brøndby lade sig inspirerer spillemæsigt og strukturelt.


Frit fra hukomelsen mener jeg at kunne huske det er en klassisk Bifting at man gerne vil tale sig til at være DK´s Barca.

Det betyder altså fastholde den kultur for offensiv bold der altid har været på vestegnen


Det er nu mest når man skal hylde sig selv i Bif man taler om offensiv fodbold. Kun i en kort periode under Laudrup var man markant mere offensive end konkurenterne, ellers har Bif historisk set ikke skilt sig ud på det område i praksis - det er mest varm luft.

Hvad der derimod er interssant er, hvad er de ledelsesmæssige og strukturelle ligheder og forskelle på BIF og Barca? Jeg anede faktisk ikke at Barca stadig er en forening, så jeg vil gerne oplyses.


Det er også varm luft fra Bjerregaards nye dukke, det skal du ikke lægge for meget i.
Barca er ligsom andre spanske klubber ansvarlig overfor deres medlemmer, hvilket blandt andet er grunden til at man i Real og Barca har præsidentvalg etc, det minder på ingen måder om den struktur man har hos Bif.
Ren strukturelt minder Bif og Barca ikke mere om hinanden end de fleste andre klubber...og det gør de heller ikke sportsligt.

Sidste år var det Obama og i år er det så Barca Bif vil være når de bliver store....hvorfor ikke bare være Bif?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Ang AGF-"Plamagen" så er det forståeligt nok at de er glade for holdet sucess pt. Og det er da dejligt at se AGF endelig komme op og blande sig hvor det er sjovt.

Når det så er sagt så er inspirere og kopiere vel unægtelig ret tæt på af hinanden hvor jeg mener at inspirere og blive er to ting der ikke behøver have noget med hinanden at gøre.

BB

Brøndby vil jo også gerne være sig selv, men derfor kan man jo godt lade sig inspirere af andre. Det gør fodboldspillere jo også.
United!
annonce