Snak

Mere indhold efter annoncen

Skal der så være præsidentvalg i Brøndby? Mon ikke den nye direktør bliver kaldt en tur ind på Bjerregaard kontor - for det er da vidst ikke lige med i hans planer...
Barcelona beholdte så stilen, mens BIF blev forblændet i samværet med Laudrup. Derefter fortsatte det som den hovedløse høne - indtil man mente at nu skulle man satse på store profiler, og kun bruge unge spillere, når alt andet fejlede. Nu vil man så tilbage til basics.

Tja, det er fint nok, men man får lidt af den tanke som bands som i hele deres karrierer forsøger at finde hvad som gjorde dem specielle i fortiden.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Vi er en forening ligesom Barcelona. Det er da det mest stupide jeg længe har hørt. DDR var jo også en demokratisk republik, som det så smukt hed, men tror ikke indbyggerne så meget til demokrati. Fordi man kalder sig noget, betyder det jo ikke man er det. Jeg går sgu da heller ikke rundt og tror jeg er en Lord vel. Damn hvor dum kan man være, og så er han direktør i vores klub.

Hvem er det der har lov til at bestemme i denne smukke forening, vores nye kære direktør snakker så pænt om. Jeg er sæsonkortholder, og er vel med i foreningen så, men har aldrig været med til at bestemme noget derude.

Hvis er de her udtalelser man kan forvente sig i fremtiden fra Brøndbys side, er det da godt vi har Kasi-jesper, for Buch Bjerregaard har da ramt lavmålet. ARGGGGGGHHH. For helvede hvor er det dog stupidt, dumt, åndsvagt... hvordan kan man være så dum at komme med sådan en kommentar. Det viser jo bare hvordan de betragter os. Som en flok mennesker der bare holder deres kæft hvis de lover sætter os i bås med Barca.
Bow in the presence of God! http://www.youtube.com/watch?v=oom5t5uSUmk
Det er nu mest når man skal hylde sig selv i Bif man taler om offensiv fodbold. Kun i en kort periode under Laudrup var man markant mere offensive end konkurenterne, ellers har Bif historisk set ikke skilt sig ud på det område i praksis - det er mest varm luft

Nu er det da dig der fordrejer sandheden. Brøndby har i årtier tilstræbt at spille offensiv fodbold under trænere som Køhlert, Peitersen, Olsen og Skovdahl og har i gennem det meste af sit ophold i den bedste række været kendt som et fremadrettet og angrebsivrigt hold. Det er et faktum som jeg ikke orker at diskutere. Med Laudrup kom der blot et større fokus på hvordan selve skønheden i spillet kunne kombineres med det offensive.

"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
Prisværdig med dog naiv tanke.
Hvis man vil satse mere på ungdommen i BIF, vil de ikke kunne holde niveau over en hel sæson, og gad vide om fansne ikke hellere vil se sejre end godt spil. Desuden inspirerer den nuværende træner ikke ligefrem til bold med hæl og tå.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
Hahaha, aldrig har jeg set en SÅ dum udtalelse fra BIF gangen...

Vi har jo også sjovt nok Unicef på trøjen begge 2, hvilken sammenligning!
Vi har jo også sjovt nok Unicef på trøjen begge 2, hvilken sammenligning!

He he. Den studsede jeg også over. Han får det næsten til at lyde som om det er et slags tilfældighedernes sammentræf, der blot bestyrker sammenligningen mellem de to klubber.
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
Brøndby har i årtier tilstræbt at spille offensiv fodbold under trænere som Køhlert, Peitersen, Olsen og Skovdahl og har i gennem det meste af sit ophold i den bedste række været kendt som et fremadrettet og angrebsivrigt hold.


Ok, du er tydeligvis en af dem der køber propagandaen ukritisk.

Bif har været kendt for mange gode ting rent sportsligt, men ikke nødvendigvis for at være mere offensivt tænkende end deres konkurrenter.
Eksempelvis var FCK i 90’erne med brødrene Johansen etc. kendt for at være tekniske, offensive samt hamrende ineffektive og elendige. Dengang var vi mange der kiggede misundeligt mod vestegnen hvor man mere var kendt for at være solide, stærke og velorganiserede.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
dobbeltpost
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Som Per Frimann havde sagt det= Genialt!! Det handler jo selvfølgelig om klubbens værdier og moral, en ting som Brøndby allerede har haft til fælles med Barca i flere år. Syntes jo bare det er skønt at få bekræftet hvor vi står! Et lille wakeup call til fans i den ydre region som en ny chef nu skal gøre det!! tak tak
Hcp 7.8
annonce