Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af brugerx
Jeg synes at Kasakhstan ligger så langt væk, at landet ikke burde høre til Europa og spille EM, men det gør de åbenbart.
Skrevet af Paul Allen.
Det kan stort set ikke være bedre. Denne pulje er endda umiddelbart nemmere end den VM pulje vi netop har vundet. De danske drenge burde cruise gennem denne pulje med lethed.
Skrevet af HelleDusseDa
Fantastisk pulje. Vi kan vel næsten sende et b-hold og stadigvæk kvalificere os. Hjulmand kommer godt nok til at sige mange gange at de og de hold er gode og at vi ikke må undervurdere dem.
Skrevet af 99Lupus
Jeg har tre ønsker med denne gruppe.

1) Danmarks vinder gruppen suverænt - 28 point eller derover.

2) De finske spillere og fans hyldes i Parken. Deres opførelse under EM var i særklasse og eksemplarisk i disse dage, hvor der er så meget fokus på uro og vold mellem de forskellige klubber og landes fans. De bidrog til stemningen i de to timer spillet var afbrudt, buhede ikke en eneste gang af danskerne, og gav sågar deres flag til lægeteamet, så Eriksens kunne skærmes bedre af. De fortjener en form for fairplay-award for deres opførsel.

3) San Marino leverer sensationen og vinder deres første kamp siden 2004. Jeg kan sågar acceptere at vi "kun" får 27 point i gruppen, hvis bare det er til San Marino vi mister de sidste 3 point.
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af RFC-Kronjylland
Vi må jo heller ikke undervurdere dem. Det står på side 1 i "Undgå dumme nederlag bogen".
Randers!
Skrevet af Konsulenten
Rolig venner , ikke sikkert vi vinder gruppen. Der kommer altid et dyk når et hold lige har vundet VM 😊
Skrevet af Strategy
Helt enig. Håber virkeligt at man tager muligheden for at hylde Finland og Finnerne når de kommer forbi i Parken.
Skrevet af Strategy
@cloc:
Hvad er hårdt ved Norge´s gruppe?

Syntes da Norge har en ganske fin gruppe. Spanien er selvfølgelig favorit, men Skottland og Georgia er lande som Norge _skal_ kunne slå. Hvis de ikke kan blive nummer 2 i den gruppe, så fortjener de heller ikke at komme med til EM.

Som tredjeseedet nation er der da uendeligt meget værre grupper de kunne være kommet i. B og C, for eksempel, er jo de rene mareridt for tredjeseedede lande.
Skrevet af JesperA46
Det burde ikke være muligt, at være så heldige som Danmark her. Hvis de ikke går videre med maksimum point, er det historiens største overraskelse. Bliver puljen en sovepude, skal Hjulmand fyres
Skrevet af grundlovsdag
De får næppe maksimum point eller clean sheet; det er jo aldrig sket før.

Skrevet af Jokeren1978
Frygtelig EM-Kval pulje

Danmark skal nok kvalificerer sig til EM men vi bliver et dårligere hold af at spille mod så ringe modstandere.

Den typiske danske tabermentalitet - "bare vi kvalificere os". Det danske landshold er et andet sted i dag.
Skrevet af AaBager
Du er så vild Jesper
Skrevet af TR1986
Fantastisk med San Marino. Dem har jeg altid ønsket Danmark skulle trække.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af bruger 149448
Er lidt ærgerlig over lodtrækning, da det godt kan være et minus at være i så svag en gruppe — er ikke i tvivl om at vi går videre og håber vi kan holde kvaliteten, når vi går videre
Skrevet af Big Ben
Man kan selvsagt ikke få alt i verden; men jeg ville nu helt klart have foretrukket Gibraltar eller Estland fra 5. lag. Nordirland var vel det værste fra lag 5 med undtagelse af Slovakiet.

Godt nok var vi seedet i 1. lag, men er du vimmer for en pulje, vi kunne være endt i, såfremt uheldet virkelig havde været ude: Frankrig/England, Norge, Tyrkiet, Slovakiet!

Og hvorfor befinder Frankrig og England sig i øvrigt i lag 2? Vi taler immervæk de forsvarende verdensmestre samt viceeuropamestre? Tilsvarende må man undres over Ungarn i lag 1.

Jeg kan kun tolke det i retning af, at Nations League har overordentlig stor betydning for seedningen.

Kazakhstan fra Danmarks pulje er vist gået noget frem i de senere år, og jeg forventer på ingen måde lette kampe mod Finland; endvidere er Slovenien ingenlunde et dårligt hold, og der vel grænser for, hvor svage Nordirland kan være. De stiller jo i reglen op med spillere fra Premier League/Championship og nåede da 1/8 - finalen ved EM i 2016.

Til gengæld bliver det morsom at møde San Marino :-)
Skrevet af ZuluMuchi
"Overordentlig stor betydning", jow, det kan man da godt sige:

The teams were seeded based on the September 2022 UEFA Nations League overall rankings.

Fra wiki om EURO 2024 Qualifying.

Så på den måde giver det fint mening at Frankrig og England er i lag 2, og Ungarn i lag 1.
annonce
0