Snak

Mere indhold efter annoncen

Braithwaite: Der er ingen typer som mig

Skrevet af bold
fre 23. sep 06:00

Espanyol-angriberen var tilbage i rollen som frontangriber mod Kroatien, men fik ikke for alvor betalt tilbage på den tillid, Kasper Hjulmand viste ham.Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 187812
Nej du har helt ret, der er Ingen som er så elendig som dig,. Hvad hjulmand ser i dig er mig en lige så stor gåde som da Morten Olsen hele tidrn udtog gamle /langsomme og halv skadet spillere
Skrevet af MidtJyskMafia
Der findes mange i DK som ikke er gode til fodbold!
Skrevet af Mr.1010
Sådan en kommentar skal man ikke give - det er lige som benzin på bålet :-D Men giver I andre ret. Han er desværre ikke god nok og det bliver kun værre, når Hjulmand til VM også udtager Y. Poulsen.
Skrevet af den skeptiske
Spidskompetencer 😳
Det er lige før det er morsomt
Desværre langt fra tidligere niveau og har været det meeeget længe
Skrevet af katapulten
Han er så himmelråbende ringe.

...Overskriften er så komisk, som den kan blive, selvom den selvfølgelig er taget ud af kontekst.
Skrevet af Carreca
I omstillinger, hvor vi kan slå kontra, kan Braithwaite give mening, men det var der desværre meget lidt af i går.
Skrevet af 1992
Vi når ikke langt til VM med så elendig en angriber. Vi har desværre ikke mange på den position, de er enten skadet eller i dårlig kamp form.
Skrevet af Braithwaiteshår
Han er så grotesk ringe og viser det gang på gang. Og jo, der er mange typer som dig. Du er det for Hjulmand som Rommedahl var for Olsen. Kun guderne må vide hvad du har gjort for overhovedet at være i truppen.
Skrevet af Stormanden
Med din præsentation i går, så vil Uhre helt klart være et bedre valgt. Han kan i det mindste temme bolden i fart....
Skrevet af CopenhagenNoice
Man véd bare at Braithwaite får tastaturkrigerne til at puste sig op. Hvor er det dog ærgeligt at man/i ikke bruger tiden på en relevant kommentar og argumenter for og imod i stedet. Bare se den første brugerkommentar. 3 minutter efter artiklen er postet, kaster den første bruger op i tråden. Umodent pladder!
Ot: jeg havde bestemt også gerne set Doller eller Højlund starte inde..evt begge. Men forstår også Hjulmands disposition. MB kommer fra et langt forløb hvor han af Barca’s gakkede fans blev lagt for had fordi han passende sit arbejde jvf kontrakten. Nu er så landet hos lokalrivalen og er startet flot ud. Den selvtillid kunne sagtens have udmøntet sig i mål og/eller assist på landsholdet. Det gjorde det så ikke. Videre.
Skrevet af HeroldTPW
Synes nu han spiller fint. men vi mangler nogle flere omstillinger, men det får vi ikke så længe vi har Eriksen. synes han har udtjent sin værnepligt på landsholdet.
hver gang han er med så skal ALT gå igennem ham og det gør bare at spillet bliver langsomt og rigidt ligesom igår.

han er en super dygtig spiller, men han passer ikke ind til resten af landsholdet efter min mening.

desuden var jo nu også skuffet og indskiftede Højlund. lavede han mere end én god ting?
Skrevet af Slettet(110556220810)
"Bare se den første brugerkommentar. ....."

Jeg er helt enig.
Underligt, at de har lyst til at starte en dejlig fredag på den måde.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Herold@ så du forventede at en 19 årig debutant. Der får 25 min på banen mod et af Europas bedste hold skal afgøre kampen?
Skuffet over Højlund - du helt væk!!!

Det er da dagens dummeste kommentar og klokken er 9.00
Skrevet af Cantessier
haha du er en type B
Kun Brøndby IF
Skrevet af Cantessier
haha du er en type B
Kun Brøndby IF
Skrevet af Ph.C.
MB spillede fint, men fik ikke noget at arbejde med. Han fik lagt bolden fint af, når den blev slået op på ham, og forsøgte med dybdeløb et par gange, men der var ikke rigtig plads.

Han spiller fast i La Liga og gik trods et meget svært forløb i Barca direkte ind og scorede mål. Han er den eneste, vi har, der kan true i dybden. Han giver altid 100 %. Hvorfor i alverden skulle Hjulmand ikke udtage ham???
Skrevet af Taco mix
Det er helt fair, hvis der bliver lagt konstruktiv kritik af f.eks Braithwaite, men disse infantile kommentarer som artiklen er fyldt med, har mere noget at gøre med underudvikling.

Dem der kritiserer har jo ikke forstand på fodbold, men har læst hvad andre skriver, og gør så det samme for at blive socialt accepteret i flokken.

Det findes mange steder, og især omkring områder hvor det generelle dannelsesniveau er meget lavt.

Mennesket er udviklet gennem tiden, men for nogen går det bare ikke lige så hurtigt.

"Jill Byrnit, der er psykolog og ph.d og tidligere forsker i social adfærd, påpeger, at det stammer fra dengang, vi selv var de truede byttedyr. Fordi vi er flokdyr, så udgør det en trussel at være alene. Vi har det simpelthen bedre i fællesskabet, siger Jon Sigurd Wegener."

Det er en simpelthen en mekanisme for at blive accepteret.

Altså kan vi konkludere at de ikke helt selv kan gøre for det. De er bare ikke kommet længere i udviklingen.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Genialt
Jeg forstår godt at Hjulmand gerne vil se ham an, han har trods alt været en del af landsholdet i mange år. Men det er godt nok ikke mange minutter han har spillet de sidste 9mdr.

Han viste godt nok heller ikke meget i går, om end der var ganske få der viste noget, det var godt nok ikke en ret flot spillet fodboldkamp.

Desværre er hele truppen præget af at mange har skiftet klub, flere får ikke det helt vilde spilletid, så det lover ikke så godt for VM.
Skrevet af Ph.C.
@herold

Bortset fra at han egenhændigt stod for vores eneste mål. Prøv at se ham i Man U, hvor han er verdensklasse. I går led han under, at kroaterne havde læst os og lukkede af op gennem kæderne. Kunne godt tænke mig at se ham som dybtliggende playmaker i en hel kamp, ligesom hos Man U, ved siden af PEH
Skrevet af BrienLaudrup
Jeg glemte helt at MB var på banen. Man så ham nærmest ikke. Jeg kan ikke helt finde ud af om det er hans egen skyld eller holdets.
annonce
0