Du svarer på indlægget:
A7Xever

Akkurat som Bale


Aaah. Bale var aldrig frosset ud.
Han var med til alle træningslejre og træninger i klubben. Han havde trøjenummer. Han blev udtaget til næsten alle fodboldkampe. Han dukkede bare ikke op til dem. Det var hans eget valg. Klubben forsøgte at bruge ham. Det er den modsatte situation med Martin Braithwaite. Han har netop ikke fået lov til at beholde et trøjenummer eller at træne med holdet. Han er frosset ude.

Bale fik lov til at blive i klubben til kontraktudløb.Og selvfølgelig skal han ikke have to års løn pga sin kontrakt. En fratrædelsesordning hvor begge parter går hver til sit med en god følelse og hvor begge parter kan komme videre vil være en fair løsning for alle. Barca ender med et bedre lønbudget samt sparet hyre og MB kan komme på kontrakt andetsteds med en fed sign on bonus samt få VM for Danmark med.


Hvorfor er det en selvfølge? Klubben bad ham komme til for en periode af 4,5 år.

Det er en selvfølge at spilleren ikke smides ud før. Hvis de kan finde en køber til ham, så kan han lytte til forslaget. Ellers er han FC Barcelona 1. holds spiller de næste to år.

Jeg tror desværre du skal regne med at Martin Braithwaite får de fleste af de penge, han er blevet lovet også selvom klubben ikke kan leve op til deres løfter med antal år i klubben. Lad os håbe at de fremtidige fodboldspillere husker denne episode inden de vælger deres kommende klub.
0