Du svarer på indlægget:
Pinkfloydhomer

Det er juridisk set fair nok at kræve at ens kontrakt overholdes eller alternativt at ville betales ud af den. Og det virker ikke smart planlagt fra Barcelonas side at de nu står i en situation hvor de har svært ved at registrere nye spillere.

Men lad være med at gøre det til kun en dyd at MB "bliver og kæmper" og at skrive at det kun er sladderpressen der skriver at det også har noget med penge at gøre for MB. MB har juraen på sin side, men derudover intet andet. Han kommer ikke til at få reel spilletid, han står i vejen for at både han selv og klubben kan komme videre, han skider på landsholdet og muligheden for VM, han skider på sin fodboldmæssige karriere og udvikling, og hans krav for at gøre noget andet, som vejer tungere end alt dette, er penge.


Intet af det her kommer fra Martins side af. Du har måske læst for meget catalansk presse.
Martin har kun udtalt at han ønsker at blive og kæmpe for sin sag.

Hvis han mister sin plads på landsholdet pga manglende spilletid, så er det klubben der har ødelagt hans karriere og ikke ham selv. Fordi det er jo ikke hans opgave at finde en ny klub, der vil overtage ham eftersom han er ansat i klubben.
0