Du svarer på indlægget:
@ESL

Du får meget behændigt alle dine argumenter til at passe i dit eget verdensbillede og så er det sku svært at få en debat op at køre.

Ift Bale så var en af grundende til at han ikke kom videre i sin karriere netop at han stod fast på at han ville blive i Real Madrid pga sin kontrakt og sin ugentlige monsterhyre. Her prøvede man fra klubbens side, ligeså vel som med Braitwaite, at komme af med ham da han ikke indgik i planerne for holdet.
Men ja, du har da ret i at man forsøgte at bruge ham pga hans enome hyre og profil akkurat som Barca gjorde med Coutinho og Griezmann men i sidste ende var det bedst for alle parter at skilles - hvilket det også vil være med Braithwaite men han nægter bare at læse skriften på væggen.

Lad mig lige starte med at slå fast - jeg er IKKE 100% tilfreds med alt hvad Barca som klub foretager sig og selvfølgelig bliver der begået fejl i den proces de er i gang med pt men jeg støtter den her reformation 110% da det er hvad der skal til for at forblive i verdenstoppen i stedet for at ende som en blød mellemvare en række år ala Man United, Liverpool (pre Klopp), Milan og andre klubber der var frygtede i Europa men endte i en bølgedal pga forskellige dispositioner.

Jeg synes f.eks. mildest talt den behandling De Jong har fået har været en skændsel men igen, alt det der sker nu her er en direkte konsekvens af den tidligere ledelses uagtsomme aggeren samt covid der på ingen måde bare lige var en lille blomst da man fortsat havde sindssyge lønninger og indkomsten nærmest blev revet væk fra den ene dag til den anden

Ift Braithwaite er jeg dog 100% med klubben og jeg synes at MBs aggeren er under alt kritik. Han har fået at vide hvilken rolle han får i det nye projekt, eller rettere sagt mangel på samme. At han ikke er mand nok til at tage konsekvensen og finde sig en anden klub synes jeg er dybt kritisabelt.

Han burde tage et kig på spillere som Neto, Mingueza, Puiq, Coutinho, Lenglet og nu senest Depay som pt meldes på vej til Juventus.

Ingen brok, ingen storhedsvanvid og de har hver især erkendt at deres professionelle karrierer har bedst af at komme videre til en anden klub da deres rolle i Barca er udspillet
0