Snak

Mere indhold efter annoncen

Braithwaite buhet af egne fans på Camp Nou

Skrevet af bold
man 8. aug 05:39

Martin Braithwaite blev søndag buhet af Barcelona-fansene, da han løb på banen på Camp Nou. Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 150263
Hold kæft hvor latterligt.
Skrevet af bruger 150263
Klubben har givet ham en kontrakt og han opfylder den, møder op, træner godt.. og så behandler de ham af lort og vil have han skal rykke videre og opsiges af kontrakten og helst uden at betale.

Og nu fansene.. amen i guder. I er da selv skyld i det.

Barcelona i frit fald efterhånden. Hvornår det synd! Og trælst at se på.
Skrevet af Ramires1997
Klubben har givet ham en kontrakt og han opfylder den, møder op, træner godt.. og så behandler de ham af lort og vil have han skal rykke videre og opsiges af kontrakten og helst uden at betale.

Og nu fansene.. amen i guder. I er da selv skyld i det.


Kunne ikke sige det bedre selv, skræmmende metoder og behandling. De opfører sig jo på niveau med de Brøndby fans der synes parken skulle have nye sæder.
Skrevet af LOPPOL
Haha - hold kæft, hvor er det en uværig behandling. Og klassisk, at det vendes det forkerte sted hen.

Som mindst en allerede har skrevet: Braithwaite opfylder alene sin kontrakt. Hvis nogen er utilfredse med det, må de rette det mod klubbens ledelse.
Skrevet af Ajungsled
Fuldstændig usmagelig ledelse!! De skylder deres spillere formuer og prøver efterfølgende at jage dem ud!!!
Skrevet af Lasse599
Viser hvor lidt de fans forstår... Sørgeligt og skammeligt....
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af Slettet(270928221510)
@Ramires
Eller som de FCK-fans der stoppede et Derby i 10 min, fordi de ikke kunne tåle at tabe og smadrede løs på stewards og politi.
Hvor er det dog en tåbelig og søgt sammenligning...en tråd om hvor dårligt Barca behandler en af deres fodboldspillere har intet med hverken BIF eller FCK-fans (eller de sinker de har i blandt dem) at gøre. Jøsses...
Skrevet af Guars
Klam klub med klamme fans. Kom du væk derfra MB, men sørg for at få malket koen alt du kan. Det fortjener de i sandhed.
Skrevet af mholmm
Jeg har satme ondt af MB, den behandling er simpelthen ikke fair.

Men okay, fansene følger jo bare i klubbens fodspor og opfører sig fuldstændig uanstændigt.
Skrevet af Lord Harrasmus
Mes Que Un Club

Lol
Skrevet af Maradona-Messi
Som Barca-fan er jeg virkelig træt af den måde at opføre sig på. Det hører ingen steder hjemme. Det er næsten lige så dumt som at skrive "klam klub med klamme fans"!
Skrevet af Guars
Maradona-Messi Måske er det dumt skrevet, ikke desto mindre, passer det 100% med behandlingen af MB, og det er hele vejen rundt. Jeg kan iøvrigt godt forstå at du er træt af din klubs gøren for tiden.
Skrevet af Stagger Lee
Har aldrig forstået, hvordan man kan pifte af egne spillere og eget hold, uanset hvor, hvornår eller hvordan det foregår. Det var et lavpunkt på en ellers fin festaften.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af BabyJesus
Jeg er sikker på, at der er mange Barcelona tilhængere, der ikke buhede af ham igår. Man snakker bare om de der gjorde.
Skrevet af Maradona-Messi
Guars: Jeg er ikke træt af Barca, men jeg er træt af alle dem, der ikke gider sætte sig ind i tingene og kommenterer på alt mht Barca. Jeg forstår da godt, at I ikke kan lide Barca, for de kan være på vej til at blive en magtfaktor igen... og så er det jo nemmere at svine dem til end at forholde sig til fakta... så måske er det mere præcist at sige, at alle andre end Barca-fans er trætte af Barca?
Skrevet af BoroDane
Laporta får det lige som han ønsker. Når nu han ikke selv evner at være sin opgave voksen som leder, så håber han vel at fansene kan presse uønskede medarbejdere ud. En ynkelig leder. Det er blevet fodboldverdenens største galehus og der er efterhånden ingen positiv aura omkring den klub, med mindre man er diehard barcafan. Skammeligt.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Guars
Maradona-Messi@ Okay. Sådan kan man også dreje tingene. Hvis man som Barca fan kan have den tanke du har og snakker om at være faktaresistens, så spilder man tiden med at skrive med dig. Du må have en god mandag.
Skrevet af Lezcano
Jeg har egentlig altid godt kunne lide Barca, og sammen med Valencia, er de det hold jeg håber klarer sig bedst, men deres opførsel og ageren de sidste måneder er direkte usmagelig og pinlig.

Jeg ville ærlig talt skamme mig over "min" klub, men sådan en opførsel
Skrevet af El-Nino77
Engang en klub der var elsket af mange pga. Måden de drev klubben på og tilføjede spiller fra akademiet , var beundringsværdigt, i dag er det blevet en klub dens fans elskede at hade andre klubber for.
Sørgeligt at se en klub som Barça i denne udvikling, håber de finder tilbage til deres gamle dyder.
Skrevet af Tyrone
Kunne det tænkes, at det er fordi, at Braithwaite total modarbejder Barcelona og udelukkende har et motiv som hedder penge?
Braithwaite er jo ikke dum og ved udmærket godt, at hans VM plads ryger i skraldespanden, hvis han ikke får spilletid, men alligevel vil han have alle sine penge betalt SAMT have, at han kan forlade klubben på fri transfer således, at en potentiel ny klub kan give ham diverse bonuser oveni hans kontrakt.
At han vil have udbetalt hele sin løn er fair nok, men kravet om at en transfer skal foregå kvit og frit er latterligt.
Som fan kunne man selvfølgelig have mødt ham med total stilhed frem for "buheråb", men jeg har sgu ikke ondt af ham.
annonce
0