Snak

Mere indhold efter annoncen

Braithwaite om Barca-exit: Taknemmelig for støtten

Skrevet af bold
tor 1. sep 14:20

Martin Braithwaite er langt om længe fortid i Barcelona, efter at hans kontrakt med klubben er blevet ophævet. Han fortæller efterfølgende, at han er taknemmelig for støtten undervejs. Læs hele nyheden her
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Legende!

Barca-fans der siger at han ikke ydede for holdet selv med begrænset teknik tager alt hvad de kommunikerer.

Med til at vinde CdR med en af de ringeste trupper i 20 år for klubben.

Spillede med Messi og Suarez, vil blive husket som professionel.
Skrevet af Platon 16
Skriver du det du håber han bliver husket for, eller det du oprigtigt tror, han bliver husket for?

Han vil blive husket som et af de mest besynderlige og fejlcastede køb i klubbens historie hvis du spørger mig. Og det er ikke noget jeg håber på, blot noget jeg oprigtigt føler mig overbevist om.

Synes på ingen måde han faldt igennem ift hvad man kunne forvente. Men der kom nogle spøjse udtalelser undervejs, det kommer man ikke uden om.

Jeg hører ikke til dem der brokker mig over hverken hans eller klubbens strategi ift exit-forhandlingerne. Strictly business.
Skrevet af Brønne
Der er dælme ikke mange Barca fans der støtter ham, så hvor han har fået sin “støtte” fra er svært og vide?
Han har aldrig haft niveauet til Barca, og kunne kun bruges da vi var sindssygt svækket og på vej til at bartimæus ødelagde klubben, og med respekt for Barca og klubben, synes jeg ikke han overhovedet har noget som helst respekt tilbage fra os fans i klubben!
Det samme gælder lidt med Umtiti og Pjanic, men umtiti underskrev i det mindste en ny kontrakt hvor hans løn var delt udover 4-5 år og langt lavere en den han havde, samt han lod sig udleje i det her vindue!
MB er ikke andet en en pengegrisk klaphat, og er så glad for at han er væk fra klubben! Manden har såååå mange penge i forvejen, men prøver alligevel at hive alt han kan af mønt ud fra klubben, i stedet for at vise den mindste respekt for klubbens situation!
Derfor er han glemt i Barcelona allerede imorgen, og vil aldrig fremstå som andet en en spiller som ikke ville “hjælpe” klubben men kun skade den. Og nej, folk kan fandme ikke sammenligne det med andre job stillinger der findes, for fodboldspillere er noget helt helt andet.
Håber heller ikke han bliver udtaget til VM, og har mistet ALT for spillere som ham der ikke vil forlade en klub uden og hive alle de lønpenge ud af klubben de kan, fremfor at prioritere spilletid! Det samme mener jeg også om Auba, som lavede samme lort i Arsenal
Skrevet af UrbanStarS
Det eneste jeg vil huske hans tid for er måde Barca ødelagde sig selv som i et totalt frontalt sammenstød hvor måden klubben behandlede spillere på.
Jeg er ikke Barca mand, har aldrig været det men har altid set dem som “de gode engle”
Det kan man så krølle samme og smide i småt brændbart for nøj hvor er de klamme. Det er lige før jeg vil sætte dem over psg og city, men samme bås er de i hvert fald i nu. Magen til person angreb der bliver ført i den katalanske klub er utilstedeligt og uden sammenstykke. Føj!
Side stepping one, side stepping two…
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Husker spillere som Oleguer og Gabri tilbage i 00´erne selvom deres begrænset talent kunne være med til at hjælpe holdet.

Jeg er åbenbart en anden type fan som støtter de spillere som også er i periferien.

God torsdag, må se om de andre uønsket spillere bliver skippet afsted også.
Skrevet af Sofatræneren
Du har dit syn. Jeg synes omvendt at han handlede lige som klubben viste ham at han skulle handle.
Hvis klubben var i problemer, så tror jeg også han havde været mere medgørlig, men klubben henter 4 topspillere som de ikke har råd til og beder som MB om at skride for mindre end hans kontrakt - kan ikke se hvordan han har handlet uetisk - klubben kridter banen op med deres handliner og så spillede han vel bare indenfor stregerne.

Men vi ser det forskelligt - og det er det som skaber mangfoldighed - god torsdag
Skrevet af Mazraoui
Han var vellidt i starten af en del fans for hans mentalitet og indstilling (må være det han tænker på), men teknisk var han aldrig god nok til Barca og det vidste alle fans med bare lidt fodboldhjerne ret hurtigt. Han har siden 17 maj vidst at han ikke var en del af planerne, så man er i sin gode ret til at kalde ham grisk hvis man vil det. Det kan ikke diskuteres. At Barca henter andre og bedre spillere har jo intet med MB’s situation og/eller økonomien at gøre. Det var pga det sportslige at han røg, fordi han simpelthen ikke er god nok.
Skrevet af Scouser34
Brønne. Du er sgu en typisk tumpet Barca fan. Barca har selv sat sig i dens situation. De har selv hentet MB ind. De har selv valgt at give ham en solid løn. De har selv givet ham en lang kontrakt. MB har gjort lige nøjagtigt hva alle andre normale mennesker ville gøre. I er fucking sørgelige når i bare mener at MB bare skal opgive alle sine penge. Ynkeligt. Intet mindre. Barca er blevet en latterlig usympatisk klub, som prøver at presse dens spillere ud. Klamt. Håber sgu de går konkurs.
Skrevet af miks
Super oplevelse for Braithwaite. Videre til næste…
Skrevet af jesaustralia
Er vi virkelig saa aggressivt et folkefaerd - at man ser en traeng til at haane en fodboldspiller som jeg laeser det ikke havde den foretrukne teknik og hvor kommer det der fra med at han var/er graadig - altsaa hans situation sker 10000 (kender ikke tallet) gange hver saeson i fodbold verden - hvor man laver et forlig imellem klub og spiller - intet ved Mb situationen er foregaaet forkert i forhold til det punkt - Barca ville af med ham - det koster hvis der er en kontrakt - MB bliver kompenceret 22m ca vilket er et forlig imellem klub og spiller - ikke noget graadigt eller forkert i det outcome - det sker hele tiden af den ene eller den anden aarsag med andre fodbold spillere - det er de normale spilleregler der foregaar imellem klub og spiller.

Jeg savner klasse hos mange mennesker - vi er ikke et diktator samfund - vi er demokratiske

PS jeg er ikke Braithwaites X - jeg kan ikke lide man haaner og mopper mennesker - lige meget om man er rig eller fattig sort eller hvid - der skal vaere plads til os alle sammen - eller ingen af os overhovedet. Vi ses til naeste aars transfer vindue - hvem skal saa haanes?
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af Busk79
Det er noget pis, at sige som Bønne gør, at han var grådig, uværdig og for ringe på holdet. At lave 10 mål. Spille 50 kampe for et af verdens bedste hold. Så er man fandme ikke en dårlig fodbold spiller.. Jeg var selv Barca fan men med Laporte bag roret er jeg ikke... Så usympatisk opførsel skal man lede længe efter.
Det er helt uetisk den måde Martin er blevet behandlet på.
Det høre ingen steder hjemme.

Manden har kæmpet og knoklet for holdet og det her er takker.. Håber han laver hattrick mod Barca i næstkommanderende kamp..


Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Skrevet af Brønne
Lille scouser34!
MB blev hentet af den gamle ledelse til en høj tranfersum, høj løn og lang løbetid og de er helt klart også skyld i det problem med MB som der er kommet! Synes bare det er hjernedødt at manden ikke vil forlade klubben et VM år, når han får at vide i december at der ikke bliver satset på ham, og synes det er ham der er barnlig ikke og tage sig til takke med 1 års løn for at rykke sin kontrakt over så han kan skifte til en anden klub gratis og med en stor sign on fee inkluderet!!! Hvis du ikke synes det er grådig så er du fandme tabt bag en vogn! Hvor finder du andre jobs hvor du kan blive opsagt med et års garanteret løn, selvom du skifter arbejde imorgen? Det er vidst kun alle de høje ledere/direktører der har den mulighed!
En ting er at han ikke har spillet en fodbold kamp siden de få minutter han fik i januar og åbenbart ikke har ønsket fast spilletid andet steds, anden ting er at han har krævet 2 års løn for at kunne rive kontrakten over, for så at signe med en ny klub samme dag med en kæmpe sign on fee, og for det tredje så håber jeg IKKE han kommer med til VM når manden ikke har spillet en hel fodboldkamp siden august/september sidste år!!!
Så kan det godt være du kalder mig en tumpet Barcelona fan og skal blande alt det andet der sker i klubben ind i situationen med MB, men det har INTET med hinanden og gøre!
Han blev bedt om i december om at finde en ny klub, så det var laaaang tid før alle de nye blev hentet i sommers, samt også før at Auba, torres og traore kom til klubben, så manden har haft rig mulighed for at finde en anden klub.
Derudover burde han have opført sig ligesom Boateng da han blev hentet, nemlig og acceptere når hans tjeneste for klubben var slut og tage en værdig afsted med klubben uden problemer!
Skrevet af jesaustralia
@Busk79

Enig - vi skal holde med vores danskere - hvis ikke saa bliver vi et samfund der bare svaever ude i universet uden nogen form for grund til at leve - vi har vores rodder - dem skal vi sku passe paa.

Jeg har boet i Australien/Melbourne - da jeg kom hjem igen oplevede jeg det smukkeste syn jeg nogensinde har set - »Danmark«
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af AaBager
En mand forlanger at få hvad han har krav på: "Griske svin"!
Skrevet af Sofatræneren
Igen man må have klubben under huden hvis MBs handlinger er forkerte.
Der bliver forudsat at han får et kæmpe signonfee, men det ved vi jo ikke.
Som skrevet tidligere var jeg med på vognen hvis klubben ikke kunne betale og var tæt på konkurs - men de har lige hentet 4 topspillere som alle formodentlig får mere i løn end MB. Så synes jeg den på ledelses niveau er noget svær at komme og sig hvordan kan vi sparer penge på at ophæve med dig.
Klubben bryster sig af at være mere end en klub - det får se jo igen vist i denne sag.
Go aften.
Skrevet af RickGrimes
Barcelona 0 - MB 1
KSDH YNWA
annonce
0