Snak

Mere indhold efter annoncen

Brian Laudrup efter Dubai-sag: Det er over grænsen

tir 20. sep 06:09

I et interview med Jyllands-Posten fortæller Brian Laudrup, at det er over grænsen, når folk begynder at kalde ham for grådig, efter han har været med i en reklame for Dubai.Læs hele nyheden her
Synes godt nok os man er lige hård nok ved ham. Som om han er landsforædder.
Som mange andre var inde på i en anden tråd, hvis vi skal være så korrekte, så burde danske TV stationer vel ikke broadcaste kampene? Og det danske landshold burde, uanset at de har været ude i medierne og sige de ikke støtter landet, melde fra til VM.
Synes jeg de skal gøre det? Nej. Men jeg synes hellere ikke Brian Laudrup fortjener det her. Men det jo en skide let måde for TV2 og Politikken at lave lidt ekstra PR med hvor meget modstander af de lande de er, og så skabe et lidt bedre image.
Pinlig udskamning af en folkehelt … men sådan er dagens verden jo indrettet, krænkelses kulturen og dobbeltmoralen for fuld udblæsning

CSR afdelingen klapper i deres små svedige hænder !!!
Nisi Dominus Frustra ...
Det er godt nok pinligt at være Dansker til tider, temmelig ofte med tiden
Hykleriet vil ingen ende tage. Som “Wise” har skrevet, pinlig udskamning af en folkehelt.
Danske pensionskasser har i årevis finansieret den brutale krig i Yemen, der føres af De Forenede Arabiske Emirater og Saudi Arabien. Dansk Bold Union er en officiel bidrager til VM i Qatar, som behandler asiatiske byggearbejdere værre end affald. Den danske kongefamilie har i årtier haft et tæt forhold til de tyranniske regimer i Golfen. Og lad os ikke begynde på Danmarks støtte til den zionistiske terrorstat. Alt sammen forhold, der ikke bare er gået under TV2´s ridderlige radar, men som TV2 velvilligt har dækket over.

Hvis det er uhæderligt af Brian Laudrup at reklamere for emiratisk turisme, så findes der ikke et ord i sproget, der kan beskrive hykleriet man finder fra de danske medier, sportsunioner og myndigheder.
Og som BL selv nævner, så rejser mange tusinde danskere til ørkenstaterne hvert eneste år.
Der er samtidig også en helt del danskere som arbejder i selv samme områder. - og grunden er ganske simpel: God løn, lav skat og eksotiske omgivelser og meget mere.
Tænker at vi smålige danskere også lige må huske at smide Alan Nielsen ( som skylder millioner i konkurser ) og Tina Lund ind under bussen samtidig, Eneste forskel er at Laudrup-navet klinger bedre i folkemunde 😵‍💫
Syntes også der er lidt hyklerisk og underligt over det her.

Men desværre også lidt naivt af Laudrup, ikke at cleare den med sin arbejdsgiver inden man laver det her. uanset om det er Dubai eller cran canaria er et ekstra job altid godt at få clearet.

Men mon ikke han overlevever.
AGF og kun AGF!! KSDH!!
Hyklerisk - Måske for nogen. Der er jo nogen der glædeligt rejser derned på ferie.
Dårlig dømmekraft at promovere et forfærdelig og uetisk land på alle måder - Absolut!
Burde FIFA have bedre moral og sige nej tak til det VM - 100% og det er jo nok der problemet rent faktisk ligger....
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF
Personligt har jeg ikke set Dubai reklamen som der snakkes om. Men hvis B. Laudrup endelig skulle udpeges som landsforræder, kunne vi ikke have gjort det dengang han solgte sin sjæl til Unibet?

Tænker at vi smålige danskere også lige må huske at smide Alan Nielsen ( som skylder millioner i konkurser ) og Tina Lund ind under bussen samtidig, Eneste forskel er at Laudrup-navet klinger bedre i folkemunde

Ej forglemme Viktor Axelsen, som jo netop bor og træner i Dubai.
Farvel og tak, bold.dk
Fint, han var alligevel en af de dårligste kommentatorer på dansk tv, og konkurrencen er hård.

Hård eller for hård en folkedom? Måske, men sådan er det når man går diktatoriske regimers ærinde.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
annonce