Snak

Mere indhold efter annoncen

Brian Laudrup efter Dubai-sag: Det er over grænsen

Skrevet af bold
tir 20. sep 06:09

I et interview med Jyllands-Posten fortæller Brian Laudrup, at det er over grænsen, når folk begynder at kalde ham for grådig, efter han har været med i en reklame for Dubai.Læs hele nyheden her
Skrevet af TakeItOrNot
Synes godt nok os man er lige hård nok ved ham. Som om han er landsforædder.
Som mange andre var inde på i en anden tråd, hvis vi skal være så korrekte, så burde danske TV stationer vel ikke broadcaste kampene? Og det danske landshold burde, uanset at de har været ude i medierne og sige de ikke støtter landet, melde fra til VM.
Synes jeg de skal gøre det? Nej. Men jeg synes hellere ikke Brian Laudrup fortjener det her. Men det jo en skide let måde for TV2 og Politikken at lave lidt ekstra PR med hvor meget modstander af de lande de er, og så skabe et lidt bedre image.
Skrevet af Wise1964
Pinlig udskamning af en folkehelt … men sådan er dagens verden jo indrettet, krænkelses kulturen og dobbeltmoralen for fuld udblæsning

CSR afdelingen klapper i deres små svedige hænder !!!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(450831231003)
Det er godt nok pinligt at være Dansker til tider, temmelig ofte med tiden
Skrevet af Mainsquad
Hykleriet vil ingen ende tage. Som “Wise” har skrevet, pinlig udskamning af en folkehelt.
Skrevet af P_484
Danske pensionskasser har i årevis finansieret den brutale krig i Yemen, der føres af De Forenede Arabiske Emirater og Saudi Arabien. Dansk Bold Union er en officiel bidrager til VM i Qatar, som behandler asiatiske byggearbejdere værre end affald. Den danske kongefamilie har i årtier haft et tæt forhold til de tyranniske regimer i Golfen. Og lad os ikke begynde på Danmarks støtte til den zionistiske terrorstat. Alt sammen forhold, der ikke bare er gået under TV2´s ridderlige radar, men som TV2 velvilligt har dækket over.

Hvis det er uhæderligt af Brian Laudrup at reklamere for emiratisk turisme, så findes der ikke et ord i sproget, der kan beskrive hykleriet man finder fra de danske medier, sportsunioner og myndigheder.
Skrevet af martin.hein
Og som BL selv nævner, så rejser mange tusinde danskere til ørkenstaterne hvert eneste år.
Der er samtidig også en helt del danskere som arbejder i selv samme områder. - og grunden er ganske simpel: God løn, lav skat og eksotiske omgivelser og meget mere.
Tænker at vi smålige danskere også lige må huske at smide Alan Nielsen ( som skylder millioner i konkurser ) og Tina Lund ind under bussen samtidig, Eneste forskel er at Laudrup-navet klinger bedre i folkemunde 😵‍💫
Skrevet af Juniorx
Syntes også der er lidt hyklerisk og underligt over det her.

Men desværre også lidt naivt af Laudrup, ikke at cleare den med sin arbejdsgiver inden man laver det her. uanset om det er Dubai eller cran canaria er et ekstra job altid godt at få clearet.

Men mon ikke han overlevever.
Skrevet af Crooks
Hyklerisk - Måske for nogen. Der er jo nogen der glædeligt rejser derned på ferie.
Dårlig dømmekraft at promovere et forfærdelig og uetisk land på alle måder - Absolut!
Burde FIFA have bedre moral og sige nej tak til det VM - 100% og det er jo nok der problemet rent faktisk ligger....
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF
Skrevet af MistGoose
Personligt har jeg ikke set Dubai reklamen som der snakkes om. Men hvis B. Laudrup endelig skulle udpeges som landsforræder, kunne vi ikke have gjort det dengang han solgte sin sjæl til Unibet?

Tænker at vi smålige danskere også lige må huske at smide Alan Nielsen ( som skylder millioner i konkurser ) og Tina Lund ind under bussen samtidig, Eneste forskel er at Laudrup-navet klinger bedre i folkemunde

Ej forglemme Viktor Axelsen, som jo netop bor og træner i Dubai.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af tudze
Fint, han var alligevel en af de dårligste kommentatorer på dansk tv, og konkurrencen er hård.

Hård eller for hård en folkedom? Måske, men sådan er det når man går diktatoriske regimers ærinde.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
Skrevet af Vagn1896
Det er da fint det bliver bragt på banen og der er nogen der siger fra….blod sporten fodbold er jo blevet så rådden at det ikke har noget fodbold at gøre…Michael Laudrup er i samme båd men penge prostituere og alt er til salg men hvis folk stod sammen og sagde stop så var en anden sag…men alle tænker på dem selv og gevinsten det er ulempen ved en kapitalistisk verden….

David Beckham er også en folkehelt i England og købt og betalt for at være Qatars sminket ansigt udadtil….der bliver fortalt i pod casten blod sport han har fået 1 milliard for den lille happening….intet at sige til verden er blevet et meget kontrast fyldt sted at være…stakkels de immigrant arbejdere og deres familier der har betalt en stor pris men det kan folk i lille Danmark slet ikke forholde sig til…vi har travlt med at følge med i prisen på smør og en dronnings begravelse…føj TV og medierne alle inklusiv har meget magt…men sådan går det når det er politikere, spin folket , jurister og magt liderlige mænd der styrer verden…
Skrevet af Hytte
Nu er Brian Laudrup jo ikke blevet tvunget til noget, men har frivilligt valgt at reklamere for Dubai (virkelig en dårlig timing og disponering i disse tider forresten). I min optik bør man være meget kritisk over for, at han har valgt at sætte sig i denne situation. Manden er jo ikke ved at gå konkurs, antager jeg.
Selvfølgelig skal vi nuancere debatten og lytte til B. Laudrup og hans bevæggrunde. Selvfølgelig skal vi også pointere, hvis der er noget galt andre steder. Men ligefrem at have ondt af den hetz han får, når han bevidst reklamere for en oliestat, der minder om Qatar, er jo hovedrystende så få måneder inden historiens mest skandaløse VM!

Jeg kan anbefale seneste afsnit af Medianos Fredagsfrokost, hvor de bl.a. har inviteret Stanis Elsborg fra Play the Game ind i studiet. Der er mange gode tanker om netop dette emne, og her kommenterer han bl.a. på Laudrup-sagen.
Skrevet af Lindhardt
Havde glædet mig til og høre ham under vm på tv,som jo sender alle kampe fra Dubai,selvom de jo tager afstand fra Brian,så dækker de det hele dernede fra.
Skrevet af steady
Hyklerisk synes jeg næpppe det er. Mere en overreaktion.

Brian Laudrup burde vide bedre end at medvirke i sportswashing.

Jeg synes det er fint, at han ikke længere kan være med ved slutrunden for de danske kanaler. Men måske man kunne have løst det internt og kommet med en fælles udmelding.

"Jeg dummede mig. Det ser jeg nu. At lade Dubai bruge min fejring til at promovere deres land, særligt med min families valg, det er forkert. Derfor har jeg, sammen med TV2, besluttet at lade være med at have mere med denne slutrunde at gøre. Men jeg ser frem til at dække de næste mange. Igen, undskyld, jeg ser det klarere nu."

Og så var alle parter kommet ud af det bedre i mine øjne. Og særligt havde vi vist, at vi ikke ønsker at ekskludere nogen. Folkehelt eller ej. Det er ligemeget.
Skrevet af Tom Wanks
Hvor var den fine vestlige moral, da bl.a. UK var impliceret i en løgnagtig krigskampagne og ulovlig krig i Irak i 2003 og fremad? UK solgte, og sælger, desuden våben til utallige regimer rundt om i verden, herunder Saudi-Arabien, men vore spillere kunne sagtens optræde i Premier League og vi kunne fint spille landskampe i og mod UK. Problemet er at vores moral og etik er flosset som candy, sælges i tivoliland og indgår i os og dem-underholdningen. Vi er idioter på, i denne tid, hjulmandsk sniksnak.

Kan vi spille mod USA, som holder dele af Syrien ulovligt besat - og i øvrigt fører sanktioner mod landet, som smadrer civilsamfundet og søger at ødelægge landets økonomi fuldstændigt? USA, hvis enorme fængselsindustri leverer billig (slave)arbejdskraft til storentreprenører o.a.? Naturligvis kan vi det.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Vagn1896
Hvad tror folk han har fået for det ? Det er vel ikke usandsynligt han har fået + 50 millioner ?

Og fedt flere har en ret kritisk tilgang til det…

Har altid godt kunne li Brian Laudrup men efter der er gået alt alt alt for mange penge og prostitution i fodbold og han også skulle have en bid af kagen så har jeg mistet meget for ham. Men det er han ikke alene om….

Hvis bare beløbet er stort nok så har folk ikke en holdning til noget og klapper i som en øster….også hvis det handler om slaveri og død….

Tak for podcast tip !
Skrevet af miks
Legendarisk spiller. Og legendarisk klovn.
Skrevet af Sypigetips
Det er lidt sølle at Brian L. trækker offerkortet. Der er da en del der i Dubai har betalt en større, og tider, ultimativ pris.
Den griskhed som nogle sportsstjerner stiller sig frem med er ulækker. Men at de så bagefter forsøger sig med lamme undskyldninger og bortforklaringer, der kun er en konservativ statsministerkandidat værdig (eller uværdig), det fortæller jo en del om deres moralske habitus.
Skrevet af Xinx
Det er generelt sådan med fodboldspillere, at de ikke rigtig har en social sans. Men sådan er det vel at leve i en luftboble indtil man stopper med fodbold.

Rigtig fint at folk udskammer en person, der direkte promoverer en diktatur-stat, der driver moderne slavehandel. At Brian ikke ved noget omkring politik og hvad Qatar står for, har igen noget med hans luftboble at gøre. Han har lært at være ligeglad med det. Man kan håbe på at han vågner op, men jeg tvivler på det (når man tænker på hvad han siger her).
Skrevet af MrNielsen
Personligt har jeg ikke set Dubai reklamen som der snakkes om. Men hvis B. Laudrup endelig skulle udpeges som landsforræder, kunne vi ikke have gjort det dengang han solgte sin sjæl til Unibet?


Er man en landsforræder fordi man reklamerer for et betting-site? Hvis du er så ringe til at oddse og har tabt en masse penge, så må du hellere stoppe.
annonce
0