Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye2.0
TV2 kan ikke gøre andet. Man kan ikke være en troværdig “objektiv” ekspert til slutrunden, hvis man samtidig bliver betalt af interessenter som har klare politiske formål


Hvorfor er man ikke objektiv eller har politiske formål fordi man medvirker i en reklame? Det er et engangsjob med en engangsbetaling. Han får intet ud af at promoverer dem efter den reklame, såvidt jeg ved? Tænker ihvertfald ikke at han hverken er mindre objektiv end de resterende værter eller har nogen som helst politiske formål med den reklame.
Skrevet af Kabali
Det der, det er for latterligt.
Jeg opsiger hermed mit TV 2 abonnement...
Sig
Skrevet af Pumastuvning
shit et fjols. Regnede han med at slippe bedre afsted med det end Nadia Nadim?
Skrevet af Shamran
Brian Laudrup har alle dage været en elendig kommentator, fyldt med banaliteter og klicheer. Nogle tidligere fodbold kommentatorer bør egentlig bare holde sig helt fra fodbolden når de stopper.

Når det er sagt så er det jo igen hyklerisk og dobbeltmoralsk at TV2 der vil sende fra VM og fyrer folk der på vegne af VM i Dubai har udtalt at fodbolden kan samle forskellige kulturer fra forskellige verdensdele og gøre en forskel for folk - altså wtf? Hvem kan være imod disse udtalelser uanset hvor et VM skal spilles?

I det hele taget er det hyklerisk at lande som DK kritiserer Qatar når man i årtier har handlet med dem totalt ukritisk for menneske rettigheds problematikken er jo ikke et nyt problem, men har været der i mange år og sjovt nok er det kun når et VM skal afholdes der at man blive moralske i DK og andre steder.

Det er glemt dag 1 efter VM er slut hvilket viser hvor hyklerisk man i DK og alle andre steder er.

Politik og sport har alle dage været en elendig cocktail sammen og skal vedblive med at blive holdt adskildt.
Skrevet af JamMasterJay
@RaSmus

Dubai er et emirat…hvor den største by også hedder Dubai. Deraf Forenede Emirater…
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Brian Laudrup vil gøre alt for penge.
Hvis unitbet bad ham spise en lort fra gaden havde han gjort det, bare han fik penge for det.
Skrevet af Zalayeta
Hvis medierne nu kritiserer Laudrup, som de kritiserede Nadim, så kan vel ikke sende eller skrive om kampene og tjene penge på det, medierne kan naturligvis kritiske artikler generel om arrangementet. De må naturligvis dele deres journalistik op og kun skrive det kritiske. Hvis de har lidt holdning, men mon medierne følger pengene..
Skrevet af grumblesnake
"Har du set videoen? Laudrup taler om fejringen af hans mål mod Brasilien i 1998."

Det er konteksten der er vigtig ikke indholdet. Faktum er at Brian Laudrup med sin tilstedeværelse legitimerer en diktaturstat. Kort sagt præcis den samme funktion som selve slutrunden har for regimet i Qatar.
TV2 betaler for rettighederne til et event de åbenbart finder afskyeligt, men deres ansatte må ikke tale om slutrunden. Det er da dobbeltmoralsk uden lige. Nemt at være moralens vogter så længe det ikke rammer ens egen pengepung!

Jeg er enig i at det er en svær balance, men jeg mener at det er deres pligt at dække sådan en begivenhed og at man sagtens både kan være begejstret ved spillet på banen, samtidig med at man har kritisk tilgang til selv begivenheden. TV2 har i hvert fald sagt at det er deres intention, så det må vi holde dem op på.
VM i Qatar skulle aldrig have fundet sted, men det er alt for sent at stoppe det nu. Så medierne kan ikke gøre andet en at forsøge at ramme den rigtige balance og når runden er slut, flytte fokus over på at sikre at man ikke kan købe sig til flere slutrunder i fremtiden.
Skrevet af TheUnitedWay
Hvorfor er man ikke objektiv eller har politiske formål fordi man medvirker i en reklame? Det er et engangsjob med en engangsbetaling. Han får intet ud af at promoverer dem efter den reklame, såvidt jeg ved?


Det er nu set at store personligheder bliver belønnet for at snakke godt om diktatoriske regimer. Når det er sagt er jeg enig med dem som påpeger dobbelt moralen ved at TV2 dækker selvsamme slutrunde.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af smalldeine
Fantastisk med konsekvenser! Der er ingen grund til at holde hånden over ham. Hvad havde han i øvrigt forestillet sig?! Først at reklamere for betting og nu promovere Dubai? I guder!

Se bare på hvilken mediestorm Nadia Nadim var ude i!

Det kommer heldigvis til at skabe et bedre produkt ift. seeroplevelsen. Jeg kan grundlæggende godt lide ham. Han virker på trods at alt dejlig sympatisk, men er også lidt intetsigende og for forsigtig som kommentator og ekspert til min smag. Han udtaler altid det åbenlyse og er sådan lidt en hyggeekspert, der helst ikke vil træde nogle over tæerne. Alt det man og forbinder med Champions League-studierne med Peter Grønborg. En venne/hyggeklub/stund blottet for indhold og kant. Alt for folkeligt
Skrevet af 1992
Sådan tv2. Disse gamle stjerner gør alt for penge, desværre :-(
Skrevet af apb
Men man vil gerne transmittere kampe og tjene penge på samme land??
Skrevet af Erdermeresovs?
Har han ikke en datter, der er homoseksuel?

Fin beslutning af TV2.
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg er enig i at det er en svær balance, men jeg mener at det er deres pligt at dække sådan en begivenhed og at man sagtens både kan være begejstret ved spillet på banen, samtidig med at man har kritisk tilgang til selv begivenheden. TV2 har i hvert fald sagt at det er deres intention, så det må vi holde dem op på.


Kunne man ikke sige det samme om Laudrup?
Skrevet af Steve Highway-61
Vi har ikke berufsverbot i Danmark. Nå nej ;-)
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af dagenesskum
Har han ikke en datter, der er homoseksuel?

Fin beslutning af TV2.


enig, håber han tænker sig om en anden gang
Skrevet af stimoral
utroligt så mange herinde der ikke forstår forkellen mellem at reklamere og Rapportere!
Kalle Facius er den største danske helt.
Skrevet af LinhBha
Pinligt TV2
Skrevet af hts
Men man vil gerne transmittere kampe og tjene penge på samme land??


Øøh nej.
Skrevet af bl4zt3r
Ja, hyklerisk af TV2.
Men desværre ikke overraskende...
annonce
0