Snak

Mere indhold efter annoncen
HYKLERE!
Tåbeligt af Brian Laudrup at indgå et samarbejde med og promovere Qatar. Hans datter er homoseksuel og ville blive fængslet hvis hun kyssede sin kæreste på gaden i Qatar. Men det er jo ikke første gang at Brian Laudrups ringe dømmekraft kommer til skue. Han er heller ikke for fin til at indgå samarbejde med diverse bettingfirmaer samtidigt med at han agerer "fodboldekspert" på diverse tv kanaler. Så det er helt på sin plads at TV 2 har trukket en streg i sandet. Brian Laudrup kan selvfølgelig ikke med troværdighed lave en kritisk dækning af forholdene i Qatar, mens han samtidigt skamroser landet og får en stor pengesæk i hånden som tak for den positive omtale.
Tåbeligt af Brian Laudrup at indgå et samarbejde med og promovere Qatar.


Det gør han heller ikke. På trods af at Ritter bliver ved med at sige at VM er i Dubai. Utroligt
Hvis man er sponsoreret af en ørkenstat, så er det nok vanskeligt at forholde sig kritisk til emnet, og det lader i hvert fald seeren sætte spørgsmålstegn herom. Derfor er det den rigtige beslutning af TV2.
@FCM

Men vi vil gerne købe olie af dem, hahahah

https://finans.dk/politik/ECE14107206/frankrig-i-kontakt-med-de-forenede-arabiske-emirater-efter-russisk-olieboykot/

Så giver det jo supergod mening af boykotte folk, der reklamerer for sporten.

Moral er godt, dobbelt moral er dobbelt så godt.


Jeg skal lige være med her: Fyringen af Brian Laudrup er dobbeltmoralsk af TV2, fordi Frankrig overvejer at købe olie i Emiraterne?
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Som en argumenterede : "Der er forskel på at reklamere og rapportere! Hvis du har reklameret, så er du utroværdig i forhold til at rapportere."

Til det bare sige: Går så udfra TV2 så ikke har reklame blokke op til og efter VM kampene ?

Det er lidt ligesom det hykleriske med at regeringen vil forbyde kendte at reklame for spil. Samtidigt med der dagligt fint kan køre massevis af reklamer for diverse spil firmaer. Det er okay ? Men hvis en kendt person (så godt spørgsmål hvad der afgør om man er kendt) reklamer for spil så er det frygteligt ?

I øvrigt dybt komisk ! :-) For tror man virkelig der er flere der kommer ud i unåde med spillegæld hvis feks feks Brian Lautrup hedder sig at reklame for et spil firma ? :-)
Derimod kunne man med god grund tro der er mange der bliver lokket til at spille, når der dagligt kører flere million dyre reklamer i tv feks fra danske spil med : Tænk hvis du vandt, og de her med en tidligere vinder bliver ringet op om at de har vundet osv.
Men det vil de ikke forbyde ? :-)
Nej det er tydeligt at hykleriet lever i bedste velgående. At man helst ikke selv vil afskære sig fra noget indtjening. Men gerne udadtil visse man har en fantastisk moral, ved at gå efter de små.
@FCM23011
Hvis vi havde været langt hurtigere med den grønne omstilling havde vi også været langt mindre afhængige af fossile brændstoffer og i forlængelse de autoritære styrer der kontrollerer hovedparten af de resurser. Det er der vi i EU har skudt os selv i foden i troen på at det frie marked i sidste ende ville tæmme Bjørnen. Herhjemme bedst symboliseret ved Lars Lykke og Vladimir Putins Tivolitur.

Lidt som med VM i Qatar er vi havnet i sted der ikke er nogen gode løsninger. Det er pest eller kolera.

Men jeg er da nysgerrig efter at høre hvordan du ville løse krisen hvis det er så ligetil?
Irriterende at TV2 skal køre politik på en sports begivenhed.

Vi gider ikke politik til VM i fodbold. Hvis man vil se og høre politik så er der masser af andre steder man kan se og høre det og menneskerettigheder i andre lande har ikke en skid med sport at gøre, men er et politisk anliggende der bør høre hjemme der og ingen andre steder!!

Brian Laudrup bør fyres som kommentator da manden vel er en af de ringeste til at kommentere og ikke fordi han markedsfører en VM slutrunde TV2 sender fra.

Lad politikerne håndtere Qatar og menneskerettigheds problemerne der og lad VM i fodbold forblive en sportsbegivenhed hvor det handler om hvad der foregår på banen og ikke udenfor. Det sidste jeg gider se i november det er i hvert fald en række Deadline udsendelser om noget der har været der i årevis og som ingen snakker om dag 1 efter VM alligevel.
"I øvrigt dybt komisk ! :-) For tror man virkelig der er flere der kommer ud i unåde med spillegæld hvis feks feks Brian Lautrup hedder sig at reklame for et spil firma ? :-)"
Kan du købe præmissen om at nu flere der spiller, desto flere vil også komme i spillergæld? :-)
Kan vi formode at det ikke er tilfældigt at firmaer meget gerne vil sætte kendte ansigter på deres produkter? :-)
At det rent faktisk kan dokumenteres at det rent faktisk hjælper på indtjeningen? :-)
Hvis du kan svare ja til ovenstående, er det så urealistisk at Brian Laudrup har haft betydning for at nogle mennesker er kommet i spillergæld? :-)
Virkelig dårlig dømmekraft fra Laudrups side, troede manden at han kunne slippe afsted med en blåstempling af diktaturstat. Hans deltagelse i betting reklamer i den seneste mange år vidner om en kynisk tilgang, hvorledes han placere sit arrangement. Brormand var ikke meget med sin trænergerning i Qatar. Man skal virkelig nogen menneskers kærlighed til penge, den trumfer alt - fy for fanden.
annonce