Snak

Mere indhold efter annoncen
Og PS:

No Name: lær reglerne. :)

Romero > VVD
*LH6000
det samme gjorde Eriksens mål som Kane ikke engang berørte, men det betyder intet om den var gået i målet. Det som betyder noget er bolden ændre fuldstændig retning efter en Brighton spiller rører den og ifølge kane og spurs, skal den spiller som rører bolden sidst tildeles må, derfor selvmål.

Haha betyder efter min mening ingenting om Kane eller salah bliver topscorer.
Lad os nu ikke tage tingene helt ud af proportioner!

Jeg tør sgu godt garantere at top 4 ikke kommer i fare og Poch er nok overbevist om det samme, derfor de mange ændringer før den vigtige Fa cup semifinale. Desværre røg chancen for 2. pladsen nok i aften, selvom der nok skal være flere point tab i både United og Liverpool endnu.

Vi skal dog ud at købe endnu en 8er, det duer simpelthen ikke med Wanyama og Sissoko på den centrale midtbane samtidig, de er ganske enkelt ikke teknisk stærke nok og hæmmer vores spil kollosalt. Dembele har ikke fysik til at spille to kampe om ugen og Winks er desværre alt for ofte skadet.

Aurier har allerede lavet flere tåbelige straffespark i hans Tottenham tid, den i aften ser dog noget uheldig ud. Som jeg ser det prøver han at undgå Brighton spilleren, men kommer tilfældigt og uheldigt til at klippe hans fod. Straffet er selvfølgelig korrekt nok dømt.
No Name: Stop. Du gør dig selv til grin..

"If the original strike was on target (i.e. within the frame of the goal) and it hits a player of the defending team but still goes in, then the goal is credited to the striker of the ball.
On the other hand, if the original strike´s trajectory was talking the ball away from goal but a defender deflects it into his own goal, then it´s credited as an own goal."

Det er ret simpelt: skyder du på mål inden for rammen og den bliver rettet af, af en modspiller; så er det dit mål
Sparker du på mål og bolden bliver rettet af din EGEN spiller; så er det hans mål.

Sparker du derimod på mål, hvor den var gået ved siden af rammen, men rammes af en modspiller og går i mål; selvmål...

Selv tak. Sengetid.
Romero > VVD
https://i.imgur.com/bwTJaPB.jpg

Værsågod. Boldens bane og boldens position, lige før Brighton spilleren rammer den, efter han bakker. Havde han ikke været der, vil jeg våge at påstå at den var sejlet direkte ind i målhjørnet.
Rolig folkens, grund e til jeg kommentare lån kampen fordi jeg så den og synes bare det er sjovt at påpege det.
Men forstå ikke hvorfor Eriksen ikke skød direkte på mål, som han plejer?
Utrolig dårlig kamp for Tottenham, man skulle tro de havde hovedet et andet sted. Kæft nogle kegler, vil sgu hellere se dem i bunden af tabellen, de står bare i vejen for hold som faktisk godt kan vinde de kampe de burde

Hvis et hold godt kan vinde de kampe ´de burde´, hvordan kan Tottenham så stå i vejen for dem? Makes you think.

Elendig kamp af Spurs. Til gengæld synes jeg man ser afstanden fra Eriksen ned til... Tjaeh, alle andre virkelig tydeligt på en dag som i dag. Wanyama og Aurier tilbage på bænken. Kane virker som en anden spiller end i første del af sæsonen. Nå, videre.
@LH6000
Tillykke til Chelsea med top4 og United med FA cup finalen.


Som Chelsea fan tør jeg godt garantere at de ikke henter de 8 point op til Tottenham. Sådan som Chelsea spiller denne sæson kan de både vinde og tabe de sidste 4-5 kampe.
Utroligt så overvuderet en spiller som Aurier er. Hold da fast han er ringe. Skidt kamp af spurs
Der er vel også gået lidt stilstand i den for alle tre London-hold. Mesterskabet er afgjort og (muligvis) også top-4. Dem der har mest at spille for i ligaen p.t. er vel Liverpool. De længes nok efter at slutte foran United. Og Spurs, selvfølgelig.
annonce