Snak

Mere indhold efter annoncen
Et hav af gange simpelthen... https://en.wikipedia.org/wiki/Premier_League#Champions
jeg ser ikke liverpool på det hav foran Manchester United..
First I went left, he did too. Then I went right, he did too. Then I went left again and he went to get a hot dog.
Prøv at kig bare lidt længere tilbage end 1992. Al fodbold i England opstod ikke med PL´s start, måske du så forstår.

PS.: "Et hav af gange" er selvfølgelig et vidt begreb, så jeg ændrer det gerne til "mange gange" i stedet.
Y. N. W. A. #JFT97
Here we go "we got history"
First I went left, he did too. Then I went right, he did too. Then I went left again and he went to get a hot dog.
Here we go "we got history"

Noget der generer dig voldsomt? Hvis dit verdensbillede hvad fodbold angår startede i 1992 må du være meget ung, og det er jo også bare helt i orden.

Jeg forholder mig ikke til en indsnævret periode men til hele historien, og der har jeg skam ret i mit udsagn, uanset om du så stamper i gulvet eller hopper på bordet nok så mange gange.
Y. N. W. A. #JFT97
Historieløshed er en udbredt lidelse i DK. Spørg en englænder hvorfor de holder med en given klub. 9/10 vil det være et familiespørgsmål. Tradition. Historie.
Der er vel også gået lidt stilstand i den for alle tre London-hold.???
Jeg kender da et par Londonklubber som stadig har en del at spille for.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
@Huttelihut92

Ja, ok, joken var måske lige på kanten, eftersom jeg ikke kender dig, men...

Måske det bare er blevet super trættende at høre på folk, der ævler om at Eriksen er "for god" til Tottenham, istedet for at vise noget respekt for en klub, der har klaret sig blandt de allerbedste i verden i flere sæsoner nu, bedst af ALLE i dette års CL gruppespil, selvom budgettet er tæt på det halve af mange af de klubber de konkurrerer med (og som de fleste afskrev, da de trak Real Madrid og Dortmund). Ikke fordi man mangler penge (Tjek Joe Lewis/ENIC Group) men fordi Levy vælger "den gammeldags" måde at drive en klub på. Tottenham er nu spillemæssigt fuldt på højde med de andre top 6 klubber (måske City undtaget i denne sæson), hvilket ikke har været tilfældet i mange år.

Spillere som Kane, Alli, Dembélé, Vertonghen, Alderweireld, Wanyama og Son, er alle spillere der ville kunne gøre sig på de "største" hold også. Dier er en vigtig brik også og efter min mening, super undervurderet. Der ikke mange bedre def midt i PL. Davinson Sánchez har haft et brag af en sæson debut og ligner en kommende verdensklasse forsvarer (Han er kun 21 år). Lucas Moura og Lamela, er først ved at blive fit igen, sidstnævnte var tæt på at måtte opgive sin fodbold tilværelse pga en hofteskade i et år. Han er ikke helt i gear endnu, men bør vel få kæmpe kredit for comebacket.

Det er altså ikke FM det her, og der findes andre klubber i verden end Real Madrid og Barcelona (som vel trofæ/spillemæssigt er de 2 eneste klubber, der kunne lokke Eriksen væk) Erksens personlighed taler dog i den grad for at han ikke skal nogen steder til sommer eller måske overhovedet. Han har mange gange udtalt at han stortrives i London, hvor han chiller rundt i sin sorte Porsche (Han virker ikke som en, der har brug for syv Ferrarier eller diamant belagte fodboldstøvler). Han passer perfekt til spillestilen og desuden spiller han under en træner, der har samme coolness over sig som Eriksen selv og som har kæmpe tillid til sine spillere og altid forsvarer dem i pressen. Læg dertil nyt stadion og mulighed for at slå endnu flere rekorder sammen med resten af det temmelig unge Spurs hold. Han har muligheden får at blive Spurs legende sammen med Alli og Kane, hvis han bliver. Fast spilletid og stort ansvar på holdet er vel også kun plusser i forhold til hans rolle på landsholdet.


Så alt ialt vil jeg mene, der er langt flere argumenter for han bliver i Tottenham end det modsatte. Men alt kan ske i fodbold, så kom frisk med nogle argumenter istedet for bare at slynge klicheer ud som "han er for god til Tottenham". Hvad baserer du det på? Og hvor mener du han passer bedre ind?
Tottenham er og bliver bare en lille klub. Vildt at man ikke kan gøre det bedre, når man tænker på hvordan FA holder hånden over dem grundet deres mange englændere i truppen.
CHAMPIONS #sharkteam
Kæft du er outdated, CityBoi.
Y. N. W. A. #JFT97
@city4ever

Ved ikke hvordan du definerer stor og lille, men hvis vi snakker titler og historie, så læs lige lidt op på lektien...

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_competitive_honours_won

Udfra denne oversigt, er det vidst City, der er den mindste af alle klubberne i Top 6, endda overgået af både Everton og Aston Villa også, Uha det må være et hårdt slag at vågne op til virkelighedens verden, når man lige var gået i gang med 24. sæson i FM...

i øvrigt rigtig lækkert at se dig argumentere, så smukt, velformuleret og veldokumenteret, godt arbejde du.
annonce