Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold da op.
Havde læst nogle herinde skrive om walkover og troede ikke rigtig på det, men man må da sige at de fik ret.
Brøndby var jo bedre med 10 mand i søndags, end SE var med 11 i dag.
Også derfor, at de rykker ned.
Skønt oppe på toppen, der er sådan en dejlig udsigt.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Du brillierer, redsnar. Du kan takke dommeren for jeres første mål.

I øvrigt spiller Randers ikke som et hold, der ligger nummer tre. Men det siger nok mere om Superligaens niveau eller mangel på samme.
Mojn do!
Ignorer bare rødenar. Manden er decideret uintelligent.

Men ellers enig, det er imponerende, at et hold som RFC kan være nr. 3.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Lidt må jeg dog rose Randers. Christian Keller er en jernmand på den midtbane og vinder rigtig mange dueller. Han burde nok spille i en bedre klub.
Mojn do!
Dejligt med en 2-måls sejr. Selvom sejren nok burde have været et mål større. Kamper og Davies chancer taget i betragtning samt den forkert-offside-dømte Schwartz chance. Synes ikke Sønderjyske-fans kan klage over nederlaget. Det var en fortjent sejr til os i denne omgang.

Dejligt at holdet kan ligge nummer tre minimum én uge mere :)
Randers FC!
Jf. mine argumenter omkring kontrol af kamp, ville Randers potentielt ramme målet og forhåbenligt scorer. Det gjorde vi så på en dødbold. Du kan ikke argumentere for at dommeren giver Randers det første mål, da dit argument netop ikke indeholder gyldige præmisser. Bare fordi Randers får en dødboldsituation leder det ikke givetvis til et mål. Bare fordi dommeren ikke gør sit arbejde ordenligt, kan Sønderjyske dækker ordenligt op! Randers havde 7-8 standardsituationer + 4 hjørnespark, og kun et af dem, var ikke korrekt dømt og det tuder flere ufornuftige mennesker i sønderjylland. I øvrigt er det du, Foggy, argumentere for, udelukkende gældende for DIT hold - nemlig at Lars Søndergård kalder angrebstaktikker og chanceskabning for "at opsøge held". I kan ikke mene, at Randers intet skaber, når jeres eget hold går rundt og opsøger heldet. Og sjovt, at I hænger jer i dommerfejl, da dommeren fløjtede en friløber til vores topscorer i sænk. Og sjovt, at du nævner roemark, så var det vist kun SønderjyskE, der havde problemer med banen ;-) Redsnar, eller hvad du hedder; lad vær med at træk sådan et dårligt image ned over os andre.
Randers FC Liverpool FC Warrior - i med og modgang!
Come on. Der bliver konstant vinket forkert offside. Lige forinden blev der fløjtet en tvivlsom offside på Bechmann.
Mojn do!
Du beder mig om, at se let på dommerfejl?? Dit første indlæg antyder, at du mener dommerens fejl afgør kampen. Se på statistikkerne og spillet, så bør du ikke mene, at I fortjener noget som helst. Held og lykke med kampene fremover - det er vist i øvrigt det, Lars Søndergård træner allermest ;-)
Randers FC Liverpool FC Warrior - i med og modgang!
Du kan mene, hvad du vil. I bliver snydt for en friløber - det samme gør vi.
Mojn do!
Foggy

Der bliver også meget ofte dømt forkerte frispark. Du kan ikke vælge at kalde det ene for dybt uretfærdigt, og det andet for ubetydeligt :p Og at i så efterfølgende ikke formår at dække ordenligt op for Brock-Madsen, kan i jo kun bebrejde jer selv. Jo vist, dommerens beslutning gik vores vej ved 1-0 målet men sådan er fodbold jo nogengange. Det ændrer ikke ved at det for mig at se var en klart fortjent sejr. Sønderjyske leverede ikke noget der fortjente tre point i denne omgang synes jeg.

Og jeg mindes heller ikke at banen i SønderjyskE plejer at være helt igennem fantastisk. Sådan er det nu engang, ofte i Superligaen på denne tid af året. Og jeg synes nu også at vi kom frem til flere gode chancer til sidst, så helt håbløst at skabe noget på banen, galdt nok i så fald mere for SønderjyskE´s hold end Randers. Og igen, knoldede baner kan i vist ikke være helt uvante til. Dels jeres egen taget i betragtning, men også det generelle niveau for banerne over alle superliga-hold på denne tid af året :)
Randers FC!
annonce