Snak

Mere indhold efter annoncen
Denne nyhed giver givetvis de to nye oprykkerhold mod på tilværelsen i super-ligaen næste sæson.

Hvad angår Broe´s kommentarer, så kommer vi nu nok til at høre dem fra andetsteds.
F.eks. har Horsens foreløbig været meget afmålte i deres tillidserklæring til Henrik Jensen, så hvis de ellers kan lokke Broe med ned i 1.div. vil de måske være fristede...
moderator
"Jamen Hansebanger, hvad vil man i SAS Ligaen, hvis man ikke gør bare en smule for at blive der?

Det er så ækelt med elevatorhold. Nu har man for første gang i klubbens historie sikret overlevelse, men skider det et stykke."

Du mener måske det er mere fornuftigt at underminere klubben økonomisk, hvilket vil betyde at vi på længere sigt vil blive forringet?

Det passer ret godt ind i de sidste sider af Milan-tråden.
https://kortlink.dk/sudv
Kommer sgu til at savne SønderjyskE i suppen om to sæsoner.. Uden profiler, uden forstærkninger og uden den træner der har fået dem til at fighte så hårdt at overlevelsen lykkedes så kan jeg ikke se hvad der skal redde dem.

Men kan sagtens forstå Broe, han får SE til at blive i ligaen med utrolig dårligt spillermateriale undtagen nogle få profiler. Det lykkedes imod al forventning og så får han af vide at man sælger profilerne og ikke køber nye ind. Så kan det jo også være lige meget.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Man er jo nødt til at bruge penge for at tjene penge, derfor undrer jeg mig over SE. Der er mange flere penge i suppen, men når det går skidt for Danfoss, så er der selvfølgelig ikke så mange sponsorkroner i kassen.
AGF Lazio Cardiff
Ak! Vi finder nye talenter :) Vi fandt Peter Nymann, Simon Poulsen, Henrik Hansen, Ken Ilsø, Johnny Thomsen... Der er mange stjernefrø som de store klubber ikke kan se.
Forza de lyseblå!
SønderjyskE | FCK | FC Nantes | ÍF Fuglafjørður
"Selvfølgelig er det surt for SønderjyskE at miste en så dygtig træner, men i det mindste er der tale om en klub der ser REALISTISK på tingene. Ergo, har man IKKE pengene, så henter man heller ikke forstærkninger. Og man prøver ikke at skjule, at man ikke har pengene. Det er der sgu en klub eller to der kunne lære noget af.."

Hvor er det dog fantastisk at ikke alle bare tænker, brug nu og tænk bag efter! Det er præcis det modsatte af ovenstående der får klubber til at gå under, hvad nu hvis de investere en masse penge og ryger ned i næste sæson? Så er de måske så godt som falit... Ærgeligt for Broe, men det er ikke inkompetent ledelse som gør at han må gå...
Odense Boldklub
Alle havde jo også dømt SE nede inden denne sæson, så det umulige er måske muligt alligevel selvom at skabe et mirakel to sæsoner i træk vil være noget af en præstation.

Jeg kan godt forstå Broe. Hvis klubben og træneren ikke kan afstemme forventningerne, så må træneren gå. Det er jo simpelt. Samtidig forstår jeg da også klubben, for hvis der nu rent faktisk ikke ER mulighed for at hente forstærkninger, så er der jo ikke noget at gøre ved det. Der har været rigeligt med konkurser i denne sæson, og der er da ingen grund til at prøve at gøre det samme som FC Amar og Køge.

Og hverken Sölvi eller Ilsø er jo solgt endnu...
Out of darkness cometh light
@Geddar

Som fan er jeg egentlig ligeglad med økonomien.

Jeg er mere interesseret i, at de ambitioner klubben har, at de også passer overens med spillertruppen.

Målet var at overleve i ligaen. Hvad med næste sæson? Det er jo ikke realistisk at overleve uden de tre, hvis der ikke er råd til nye.

Problemet har været det samme i min favoritklub (Milan). Her har ledelsen også have det som mål at blive mester. Ledelsen har bare ikke fattet, at spillertruppen IKKE er til det.

Jeg væmmes ved urealistiske ambitioner. Man skulle have ladet Horsens blive oppe. Nu kan jeg ikke se, hvordan man kan undgå at blive til grin næste år.
Mojn do!
Here we go, igen skal vi høre om hvor lidt SønderjyskE fortjener at være i Superligaen. Tabellen lyder som bekendt ikke og her endte SE på en FORJTENT 10. plads, så det er da utroligt at folk har så ondt i røven over en flok bonderøve, som gennem sæsonen har gjort et flok stykke arbejde og fortjener den plads de har.

En anden realitet er at for det første er hverken Ilsø eller Ottesen solgt endnu (sjovt som folk også allerede så Ilsø så godt som væk i vinterpausen, det skete sjovt nok ikke), og for det andet, så giver et salg som regel penge i kassen. SønderjyskE er ikke klar til at købe forstærkninger ENDNU, men mon ikke der skulle være lidt på kistebunden når eller hvis de to herrer bliver solgt. Hele denne opsigelse er måske blot et genialt strategisk træk af Broe, for hvis nu SE starter ud med en dårlig stime, var han nok røget efter kort tid alligevel. Og så så hans CV nok ikke så flot ud, som det gør nu.

Noget andet er at dette kan give Wael den chance han så inderligt fortjener. Han er uden tvivl et af de største trænertalenter vi har i DK, han brænder inderligt for et cheftrænerjob og er klar til at tage over i SE. Hans flotte resultater i talentsektoren taler for sig selv. Professionalismen i Haderslevs ungdomsfodbold er steget i graderne efter Nicolai kom til.
Hjertet er hos Spurs. Har også en svaghed for El Giallorossi. [i]To Dare is to do. COYS.[/i]
moderator
"Som fan er jeg egentlig ligeglad med økonomien."

Du er da i så fald lidt en sær fan idet økonomien skaber grundlaget for det sportslige.

"Ledelsen har bare ikke fattet, at spillertruppen IKKE er til det."

Alligevel er lønningerne skyhøje, og med til at køre økonomien i sænk. Og så brokker man sig igen over at der ikke bliver hentet diverse stjerner. Bravo.
https://kortlink.dk/sudv
annonce