Snak

Mere indhold efter annoncen
ET for sjov spørgsmål til alle de kloge hoveder :)

Ville Broe være en god træner for Brøndby tror i?? :D
Fan af Brøndby IF og jürgen Klopp Inspireret af Dortmund og Brøndby Følger Seattle Sounders
så surt det er ligemeget om vi sælger Ottesen eller Ilsø, nu rykker vi ud det eneste der ville kunne redde oss ville være arsene wenger. så farvel til sas ligaen.
Arsenal Feyenoord RvP is my second god!
"Ledelsen har bare ikke fattet, at spillertruppen IKKE er til det."

Alligevel er lønningerne skyhøje, og med til at køre økonomien i sænk. Og så brokker man sig igen over at der ikke bliver hentet diverse stjerner. Bravo.


Er det om Sønderjyske det forholder sig sådan?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
hehe ja han er sku kold i røven gid der var flere som ham.
"Som fan er jeg egentlig ligeglad med økonomien."

Du er da i så fald lidt en sær fan idet økonomien skaber grundlaget for det sportslige.

"Ledelsen har bare ikke fattet, at spillertruppen IKKE er til det."

Alligevel er lønningerne skyhøje, og med til at køre økonomien i sænk. Og så brokker man sig igen over at der ikke bliver hentet diverse stjerner. Bravo.


Røde eller sorte tal, jeg er ligeglad. Klubejeren må bare spytte tilpas mange penge i forretningen, så ambitionerne matcher forventningerne.

Lønningerne er alt for høje, men igen er jeg egentlig ligeglad. Milan køres på denne måde og det er en underskudsforretning. Men det var Berlusconi nok klar over i sin tid.
Mojn do!
når folk taler om at det er ufortjent, tror jeg de færeste henviser til selve det at de overlevede..
Det folk taler til at de overlevede, og det var sgu en flot bedrift, men at de så vælger at pisse det hele væk er jo til grin.

hvis de ikke har økonomi´en til at havde en spillertrup der ihvertfald er på dette niveau, så kan man sgu for pokker ikke spille sas-liga fodbold.
både horsen og vejle ville kunne investere ydeligere i deres trup og på den måde højne niveauet i sas-ligaen..
Hvis SønderjyskE, som de har udtalt, gør truppen endnu smallere og dårligere, så må alle da kunne se at det bliver til en masse 5-0 sejre i sønderjyske..

men misforstå mig sgu ikke, det er skam ikke ufortjent at sønderjyskE overlever, Det pisser mig bare af at små hold der har en økonomi der ikke er 5 potter pis værd, for lov at spille i sas-ligaen, for det sænker niveau´et..
When I finish with football, I will be able to say 'I played for Leeds'. No one will ask me which division I was in, they will just know it was the biggest club I have played for.
Ærgeligt ?
Lige lidt insider viden til jer der roser Broe......
Med ansættelsen af Broe havde man en forventning om at han ville opbygge/bygge videre på talentarbejdet i SønderjyskE, som han åbenbart har været kendt for i hans tidligere ansættelser - Broe har på ingen måde vist interesse for dette arbejde i Haderslev, nærmere tværtimod. Efter at han har fået succes i Haderslev er denne og dermed også mediernes interesse for Broe som person steget ham til hovedet (mig - mig og kun mig), hvorefter han ikke har vist interesse for andet end egen succes - OG ja den har han fået, men sådan fungerer en provinsklub som SønderjyskE ikke, her har VI behov for en træner der kan sætte klubbens interesser over sit eget EGO - ja succesen er steget ham til hovedet - så MOJN (læs: farvel) og tak for din indsats, og ikke mindst held og lykke fremover....
.
Kan i den sammenhæng ikke undgås at undre mig over en FCK´er i denne tråd mener at det er ufortjent at Vejle og Horsens rykker ned når SE ikke ønsker at fortsætte samarbejdet med en træner der hvad ?
Gaxe er ikke andet end en tyksak.

Sønderjyske skyder sig selv i foden, og jeg tror de får en rigtig dårlig 09/10 sæson.
moderator
@Halil

Det var om Milan.


@Foggy

"Røde eller sorte tal, jeg er ligeglad. Klubejeren må bare spytte tilpas mange penge i forretningen, så ambitionerne matcher forventningerne."

Når man tænker over den måde du har kritiseret PL på, så er det svært at lade være med at trække på smilebåndet. Men du må da i så fald håbe på i bliver købt af en rig araber.

Jeg kan SLET ikke se nogen fornuft i at være ligeglad med økonomien hos den klub man følger.
https://kortlink.dk/sudv
Bassemand? Hvor har du den insiderviden fra? Og det er vel fair nok, at man skal erstatte de 3-5 spillere som skal sælges? Man tager da bare ikke 5 spillere fra øverste hylde uden at hente den samme klasse igen?
annonce