Snak

Mere indhold efter annoncen
Men det er godt trænerarbejde. På 3 kampe har en fået energi ind i holdet igen, masser af gode og farlige angreb, godt presspil og super forsvarsarbejde.

De der siger, at BH ikke er en god træner er helt væk. Vi har et hold, der er underopbygning og mangler et hav af profiler, men alligevel kunne det ikke ses i dag.

Flot arbejde!
FCM
Det er forkert at bedømme Bo før han har fået 10 kampe, det her var kun kamp nummer tre.

Den kamp burde aldrig være blevet spændende, AaB var overmatchet det meste af tiden, så sjældent fortjent 1-0 sejr.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
AaB nede på jorden igen. De hverken kan eller vil skabe noget, og forfalder til lange bolde og gaver fra modstanderen.

Det eneste mere pinlig end Aabs indsats er skuespillet fra Sisto. Mod Celtic var det Dreyer.
Jeg blev bekræftet i, hvorfor jeg er glad for, at Sisto ikke er i nærheden af det danske landshold. En meget usympatisk spiller.
Pedro Erobreren
Lyder til jeg skal være glad for udsolgt på stadion.
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Sisto er åbenbart Danmarks svar på Neymar, og ikke på den fede måde. Han skulle vel i realiteten være vist ud. En advarsel for at filme, og så en advarsel for efterfølgende at skælde ud.

Bo Henriksen er nu godt på vej til at vise hvorfor man valgte ham som træner. Der findes ingen bedre træner i Danmark til at spille et nyt hold sammen, det viste han over flere sæsoner i Horsens. Man kan aldrig forvente at den første kamp er sprudlende, nu fik han 3 point i den anden kamp i ligaen, hvor der var fuld kontrol. Ja Aab havde ikke meget at byde ind med, men det kan jo også være det skyldes at FCM bare var rigtig gode i defensiven. Det er også positivt at se inden de går ind i den afgørende kamp mod Celtic, for der skal defensiven være på plads, hvis man vil have et håb om at gå videre. Når nu AGF ikke gider lave point til DK, så er det vigtigt at et hold som FCM gør det.
@hynkjii
At vi har en kamp mod celtic på onsdag og at der skulle prøves et system af som klarede opgaven til UG, for spiller de sådan her mod celtic, så får celtic det rigtigt svært. Det kræver "kun" et mål.
Folk herinde ser meget fodbold men forstår ikke fodbold.
Ulven kommer!!! FCM= Der er kun EN 32 og det er FANDME ikke Peter Møller! Real Madrid= Roberto Carlos Arsenal= Patrick Viera
Kunne folk ikke prøve at være en lille smule nuancerede når de snakker om "film".
Det er jo desværre ofte sådan at det er nødvendigt at overspille en situation for at få den rigtige kendelse.
Sisto har bare et niveau hvor det er svært at følge med for de fleste superligaspillere og de er derfor nødt til at begå frispark. Når det går ustraffet, er dommeren jo derfor med til at forringe spillets kvalitet.

Det ville være fint hvis man kunne komme noget af filmen til livs, men det kræver også at dommerne har den fornødne kvalitet.


Lige så meget kritik Bo får for dårlige præstationer, lige så lidt ros får han desværre for gode… Sublimt trænerarbejde i den kamp der ikke levnede AaB et ben til jorden! Trist at brugerne herinde åbenbart nægter at anerkende det trænertalent… (Udover et par stykker der roser)
Kunne folk ikke prøve at være en lille smule nuancerede når de snakker om "film".
Det er jo desværre ofte sådan at det er nødvendigt at overspille en situation for at få den rigtige kendelse.
Sisto har bare et niveau hvor det er svært at følge med for de fleste superligaspillere og de er derfor nødt til at begå frispark. Når det går ustraffet, er dommeren jo derfor med til at forringe spillets kvalitetJeg er så enig hvis dommeren bare dømte det der skulles kunne det jo være der var mindre film.

Forstår sq godt det er træls og blive sparket/hivet ned
Gang på gang og dommeren kun dømmer det hver 5. Gang.

Og hvorfor skulle sisto løbe videre der er jo klar frispark og gult for at forhindre en omstilling. Eller det ville der være hvis man fulgte fodboldloven.
annonce