Snak

Mere indhold efter annoncen

Bruno F. så ikke mål: Brækkede næsten anklen

Skrevet af bold
man 5. apr 2021

Bruno Fernandes fortæller, at han ikke så Marcus Rashfords, fordi han blev tacklet af Brightons Joel Veltman i momentet, han afleverede til Rashford.Læs hele nyheden her
Skrevet af StoutPåStadion
Uheldigt, brækker han nærmest ikke anklen hver eneste kamp? Det ligner det ofte
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af bruger 173218
Næ nej .. det er øret der næsten rives af hver gang .. et mega tude fjæs
Skrevet af Snigskytten
Sej kommentar.
Moral er godt.....
Skrevet af MM27
Det var satme også en grim tackling.
Skrevet af Plastikfanen
Han brækker anklen 3 gange hver kamp, armen 2 gange, ørene går også tit ud af led og ind imellem brækker han faktisk hele benet.
Skrevet af MM27
@ Plastikfanen
Det er sgu en sej nok kommentar. Original og sjov.

Med tanke på dit indlæg er det sgu da godt gået, at han ofte spiller kampene færdig. Du har ret, han er sgu sej, ham Fernandes!!
Skrevet af mikkelbendtzen92
Har I set tacklingen? Vanvittigt der ikke gives et gult kort, for den var sgu grim.
Skrevet af danscher
Voldsomt usaglige kommentarer.
Fokuser i stedet på den voldsomme eftertackling og det manglende kort!
'68 - '99 - '08 - '09? Der er kun ét rigtigt rødt hold i england!
Skrevet af 7000 FCF
Der er åbenbart nogen der ikke har set situationen, siden de kan komme med så tåbelige kommentarer.
Skrevet af Plastikfanen
Tacklingen var ikke pæn. Det er jeg enig i. Problemet er bare lidt at han overspiller/filmer 8 ud af 10 gange, så man ved ikke rigtig hvornår det rigtigt.
Skrevet af MM27
@ Plastikfan

Hvordan er det et problem i forhold til denne tackling?
Skrevet af Hasse1983
Den skulle selvfølgelig have givet en advarsel den tackling. Det er alt for voldsomt.
Lidt svært at se hvor han bliver ramt henne, for han ruller voldsomst rundt, og tager sig så til tåspidsen, inden han humper retur.
Han er ikke ene om det, men det ser bare så dumt ud, når man overspiller en situation / simulerer langt større smerte end tilfældet angiveligt er.

Men en advarsel havde selvfølgelig været på sin plads.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Plastikfanen
Hvordan er det et problem i forhold til denne tackling?


Problemet er min pointe. Han overspiller for ofte. Også her, selvom det ser voldsomt ud og måske godt kunne være givet gult. Det er grimt at se på. Som skrevet så er der flere der gør den slags, men ingen som Fernandes
Skrevet af MM27
@ Plastikfan

Det lykkedes dig slet ikke at forholde dig til episoden i dit første indlæg. Nok ikke en stil, som højner debatten herinde..

Jeg ser ikke, at han overspiller i aftes. Jeg kan ikke rigtig vurdere, hvor ondt den tackling gjorde på ham. Det kan du så, og det er jo fint.
Skrevet af 12'eren
Den der overspillede han i hvert fald ikke. Den var halvgrim af Joel Veltman og minimum til et mørkegult kort, selvom han slap på forunderlig vis.
Skrevet af Ikke arrogant, bare bedre
MM27 pointen er at fernandes altid tuder og filmer og det her er endnu en tude-episode var der mere?
Skrevet af Hasse1983
Det kommer jo an på hvordan man ser på det at overdramatisere?
- tacklingen er ikke pæn, men hvis kigger på hvordan Fernandes laver to "kraftige" rul, for 2-3 sek. efter at sidde og holde sig på tåen, for ganske kort efter så at gå tilbage op mod midten, så synes jeg godt man kan kalde det at overdramatisere.
Det ændrer ikke på, at der skulle være stanget en advarsel ud for tacklingen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(300654210904)
Ikke arrogant, bare bedre

Sikke da et sagligt og berigende indlæg. Veltman laver en grim tackling, hvor det i øvrigt er ret tydeligt at han ikke går efter bolden men udelukkende at nedlægge manden. Den slags tacklinger, hvor man er ligeglad med om man skader modstanderen, bare man stopper ham, skal give mindst gult 10 ud af 10 gange (og i dette tilfælde havde gult været nok). Men problemet er selvfølgelig Fernandes. At Fernandes i andre tilfælde har skabt sig er sagen helt uvedkommende. Når nu han rent faktisk bliver ramt ret hårdt af modstanderen i dette tilfælde, synes jeg det er interessant at dig og Plastikfanen er i stand til at vurdere hvor ondt det gjorde. Næste gang Salah eller Kane er offer for en grim tackling, konkluderer i så også at det ikke gjorde ondt fordi de tidligere har skabt sig?

Hasse93

Han holder sig helt tydeligt på anklen og ikke på tåen. Jeg synes også det er ganske uinteressant om han overdramatiserer en smule i situationen eller ej, når der nu rent faktisk blev begået et frispark til en klokkeklar advarsel. Så var hans reaktion bestemt ikke værre tacklingen taget i betragtning og han småhumper og brokker sig højlydt over tacklingen lang tid efter det gik op for ham det var mål.
Skrevet af Hasse1983
Egentlig en latterlig vej den er taget denne tråd, men nu er den igang.
- har set klippet igen, og han sidder altså og trykker sig på tæerne, da han er færdig med sine rul. Det, der for mig, stikker sig ud ved hans reaktion er særligt rul nr. 2. Den klassiske "sydamerikaner" hvor man er kommet helt ned i fart, men lige bruger lidt energi på at få endnu et dramatisk rul afsted. Kan godt være han tager sig på benet da han ruller, men da han sidder op og kigger efter dommeren, er det tåen han holder om.

For lige at tydeliggøre det, så synes jeg uanset hvad, at det er en grim tackling der burde give en advarsel. Men jeg forstår godt der findes brugere, som brokker sig over den måde han reagerer på. For han får det til at se rigtig slemt ud i selve tacklingen, men sekunder senere er det ikke mere end bare et lille knub. Og gudskelov for det da.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af MM27
@ ikke arrogant

Jeg henviser til Tommys meget fine indlæg.
annonce
0