Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plastikfanen
mener Liverpoolmanden Plastikfanen


@Thailand

Nu er jeg ikke Liverpoolfan. Bare lige for at få det på plads :)
Skrevet af Cfever
Så fordi jeg i dette konkrete tilfælde ikke mener Fernandes gør synderligt meget forkert, så kan jeg ikke kritisere egne spillere?


Sikke en stråmand, du forholder dig jo ikke til det der bliver skrevet til dig. Du er meget forhippet på den specifikke situation, mens kritikken er mere generel. Det forholder du dig dog ikke til.

Jeg finder det i øvrigt simpelthen ikke specielt vigtig, hvad trænere og spillere udtaler efter kampen. Det var måske en fjollet udtalelse.


Så burde du måske undlade at diskutere det. Men det er da fremskridt at du kan anerkende at det er en fjollet udtalelse, når han var fuldt ud i stand til at spille videre.

Du ser ikke mig i enhver tråd der handler om at en Unitedspiller filmer sidder og forsvarer det samtidig med jeg bedyrer at Liverpool-spillere selvfølgelig er meget værre.


Jeg synes der findes 6-7 spillere i PL der er mindet lige så slemme.


Hmm ...
We know what we are
Skrevet af Slettet(300654210904)
Cfc

Det passer jo ikke. Jeg forholder mig præcis til det der bliver skrevet og der er ingen stråmænd. En del bruger startede tråden ud med at skrive at "Fernandes altid brækker benet" og jeg reagerede på en bruger der skrev, at Fernandes i dette tilfælde overdramatiserede og tudede som han altid gør. Senere er det så blevet til "han overdramatiserede i denne situation, men problemet er jo han altid overdramatiserer". Min pointe har gennem hele tråden været, at jeg ikke forstår hvorfor en grim tackling skal gøres til et problem om overdramatiseringer, hvorefter du så skriver at jeg ikke vil forholde mig til et problem om generelle overdramatiseringer. Nej, det vil jeg lige præcis ikke, jeg har jo gentagne gange skrevet at jeg ikke synes det er relevant. Jeg har sågar skrevet at Fernandes tidligere har skabt sig, men at det ikke ændret på at denne situation næppe er den rette til at diskutere film eller overdramatisering. Jeg har derudover skrevet at jeg ikke synes han overdramatiserer synderligt i denne situation. Det er ganske enkelt noget sludder at påstå jeg ikke vil forholde mig til et generelt problem om overdramatiseringer, når jeg gentagne gange netop skriver at jeg ikke forstår en konkret situation med en grim tackling skal gøres til et problem om generelle overdramatiseringer. Jeg har forholdt mig til det igennem hele tråden. Jeg synes bare ikke det er relevant at diskutere problemer med overdramatiseringer og film i en situation hvor en spiller bliver jordet af en tackling til et gult kort og måske/måske ikke rullede en ekstra gang. Jeg entrerede tråden fordi nogle skrev at han nok som altid skabte sig, og påpegede det var en grim tackling, netop fordi jeg synes det var fjollet at gøre det til et generelt problem om overdramatisering i dette tilfælde, og nu skriver du at jeg ikke vil forholde mig til generelle overdramatiseringer, en præmis jeg netop opponerede imod. At jeg ikke er enig i den præmis betyder ikke at jeg ikke forholder mig til den. Hvilke generelle problemer omkring overdramatiseringer vil du vil have jeg forholder mig til? At han i andre situationer har skabt sig, hvilket jeg skrev i mit første indlæg? Ok, så har vi det på plads, hvad er der så jeg ikke har forholdt mig til?

Og hvis det er meget vigtig for dig, at jeg vil kategorisere en lidt ligegyldig postmatch kommentar som fjollet, så vil jeg da gerne gøre det. Vi er ude i de helt vigtige detaljer her!

Plastikfanen

Beklager hvis min påstand er forkert. Ud fra tidligere indlæg havde jeg et klart billede af du holde med Liverpool.
Skrevet af Cfever
Det passer jo ikke. Jeg forholder mig præcis til det der bliver skrevet og der er ingen stråmænd.


Det er da i den grad en stråmand. Jeg skriver:

Du synes ikke det er en overdrivelse at sige han næsten brækkede anklen? Okay så, kritik af egne spillere virker ikke som en evne du besidder :)


Du svarer:

Så fordi jeg i dette konkrete tilfælde ikke mener Fernandes gør synderligt meget forkert, så kan jeg ikke kritisere egne spillere?


For det første sætter du mildest talt min kommentar på spidsen og for det andet snakker jeg om at han overdriver sin udtalelse, hvilket går fint i spænd med andre, der taler om at han generelt overdramatiserer forseelser. Du prøver at få det til at handle om den specifikke situation, men det har mine indlæg jo ikke gjort, så det skal jeg selvfølgelig ikke tages til indtægt for. Ergo er det altså en stråmand at du prøver at få min kommentar til at handle om den specifikke situation. Kom nu lidt ...
We know what we are
Skrevet af Slettet(300654210904)
Cfc

Jeg ved ikke om jeg har misforstået din kommentar. Jeg forstod det som om du påstod at jeg ikke kunne se kritisk på mit eget holds spillere, fordi jeg ikke ville kritisere en af dem i dette konkrete tilfælde. Og det synes jeg var en ganske tåbelig påstand. Hvis jeg har misforstået den, så beklager jeg.

Jeg prøver at få det til at handle om den specifikke situation fordi det et det eneste jeg har kommenteret på. Min oprindelige helt banale påstand var, og nu gentager jeg mig selv, bare at det var fjollet og snakke overdramatiseringer/film/tuderi you name it, i et tilfælde hvor Veltman hakker Fernandes ned, og det mener jeg stadig. Der er masser af overdramatisering og film i PL, også hos United, jeg synes det et en meget lidt oplagt situation at diskutere det i, hvor en spiller slipper for en tyk advarsel efter en uskøn tackling. Det var ikke min intention at tage dig til indtægt for noget du ikke har sagt, og det har jeg sgu også lidt svært ved at se jeg har gjort. Jeg har ikke påstået du har skrevet noget om den specifikke situation og svaret at måske var Fernandes kommentar fjollet. Du skriver at jeg måske har svært ved at kritisere egne spillere, jeg skriver at det synes jeg er en tosset påstand, fordi jeg i et konkret tilfælde ikke vil kritisere Fernandes. Det et ikke en stråmand, muligvis en misforståelse fra min side. Og nu må jeg indrømme, at jeg efterhånden har lidt svært ved at gennemskue hvad tråddiskussionen efterhånden handler om.
Skrevet af Cfever
Den handler om at når man typisk overdramatiserer ting, så vil det ofte medføre at folk ikke tager en seriøst, når der faktisk sker noget. Ulven kommer du ved.
We know what we are
annonce
0