Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pinturicchio
@3kroner
Tidspunktet er totalt ligegyldigt, enhver forseelse skal dømmes, uanset om det er 1. eller 93. minut.


Sådan fungerer fodbold jo ikke, selvom reglerne muligvis er skrevet ned sådan.

Vil du påstå at en dommer, i en situation hvor det tabene hold i forhold til dommerkendelsen ikke efterfølgende har nogen mulighed for at komme tilbage i kampen, ikke skal hensyn til det, når det drejer sig om en tvivlsom kendelse der kan dømmes begge veje?
Skrevet af Kompis
pinturicchio: Der skal da selvfølgelig ikke dømmes anderledes i løbet af en kamp. Fodboldloven er den samme gennem en hel kamp. Og når dommeren fløjter straffe, er det jo fordi han ser der bliver begået en forseelse. Er dommeren i tvivl ift. hvad han ser, skal han ikke dømme.
Skrevet af MM27
@ pinturicchio

Nej, det burde man ikke.

Men det sker ret ofte. Tilsvarende virker det som om, at det første gule kort er lettere at få end gult kort nr. 2. Det giver vel egentlig heller ikke rigtig nogen mening.
Skrevet af haraltidret
Jeg har mistet meget af min respekt for Buffon efter de udtalelser han er kommet med. De er langt over grænsen, og det bliver han forhåbentligt straffet hårdt for af UEFA. Straffesparket var korrekt dømt, og det skal selvfølgelig dømmes også selvom det sker i det 93 minut. Jeg forventer dog at Buffon besinder sig og undskylder for sin opførsel, ellers bliver det en uskøn plet på hans eftermæle.
Skrevet af MM27
@ haraltidret
Det er desværre heller ikke første gang, han kommer med den slags udtaltelser. Han må siges at have en noget flosset moral..

Fantastisk til at være målmand - mindre fantastisk til at håndtere medier.
Skrevet af Sibusiso Jensen
På det punkt har han altid været lidt af en buffone...
Absalon og Zuma.
Skrevet af Peter Nielsen
Dommeren har naturligvis været 100% sikker på at der var straffe. Hvis det Buffon mener er at det er hjerteløs at dømme et tvivlsomt straffe på det tidpunkt i så vigtig en kamp så kan han da godt have en pointe. Men dommeren har ikke været i tvivl. Efter min bedste overbevisning dømmer han straffe fordi han er overbevist om at der er KLART straffe, ellers tror jeg simpelhen ikke han havde dømt det.

Netop derfor synes jeg Buffon er gået over stregen. Dommeren så et klart straffe og dømte naturligvis derefter. Han så ikke et tyndt eller tvivlsomt straffe og fløjtede fordi han holder med Madrid eller var presset af publikum eller fordi han er kold og hjerteløs. Jeg føler mig overbevist om at hvis han havde været i tvivl havde han ladet spillet fortsætte og så kunne Real Madrid havde klaret ærterne i forlænget spilletid.
Skrevet af Piksvin
VCFLOVE

Hvad er det du prøver at bevise med den video? Den viser, som alle andre, at han får et skub i ryggen at en tåbeligt aktion fra en forsvarsspiller.

Det er sgu alligevel rystende så mange folk herinde der ikke har forstand på fodbold. Håber I har mere forstand på andre aspekter af livet, for ellers står det sgu skidt til.
Skrevet af Piksvin
Falken79

Det er på ingen måde et klokkeklart straffe. Prøv lige at se det igen. Man har set sådanne situationer så mange gange, og den har været tildelt og ligeledes afværget nok lige mange gange. Det var en 50/50. Real spilleren spiller jo også helt vildt på den. Se hans ansigtsudtryk efter at den er dømt. Han ser nærmest flov ud..... og med god grund. Jeg synes det var klasse forsvarsspil. En skam at dommeren ikke også vurderede det sådan.


Klasse forsvarsspil at bruge begge hænder i ryggen på angriberen?
Og ret beset så er det ligegyldigt om det er set 1000000 gange før. Er der straffespark efter bogen, er der straffespark. Og så er det ret ligegyldigt om du mener det er en 50/50.

Kig en gang i fodboldloven under frispark/straffespark. Det vilel glæde stort set de fleste herinde i den her tråd, som ikke har forstand på fodbold, som det lyder.
Skrevet af pinturicchio
@Kompis
Er dommeren i tvivl ift. hvad han ser, skal han ikke dømme.


Det er netop min pointe.
Skrevet af mofo72
Jeg er Liverpool fan og har altid haft Juve som mit hold nummer to( er bare allermest til engelsk fodbold)
Jeg havde af hele mit hjerte håbet at Juve kunne tage røven på Real og det var så tæt på og jeg havde sat mig op til super fede fantastiske 2x15 min hvor familien sov og jeg bare kunne nyde fodbold på højeste klinge endnu engang,,,,,, men desværre kom straffet til Real og desværre syntes jeg at den sagtens kan dømmes og syntes faktisk den hedder 70-30 i at den skal dømmes i mit dommer skøn, så den er faktisk ok i min verden. I modsætning til andre syntes jeg faktisk at det er fuldstændig ligegyldigt hvilket tidspunkt i kampen det bliver dømt!!! Enten er vurderingen straffe eller ikke straffe uanset tidspunkt!!! Ellers bliver det edermame endnu sværere at være Dommer end det er i forvejen.. drop nu VAR til sådanne kendelser Osv brug det til offside og mål og ikke mere, medmindre VAR kan føle kontakt også..??
Øv øv øv med Juve, men kæmpe ærer af kampen
Øv øv øv med Buffon,( han er kun et menneske),men vil altid være en af de største målmænd for mig sammen med Zoff og Ray Clemmens.
Tillykke til Real Nadrid og store nosser af CR7 for hans kølighed til sidst på straffet.
Vi kan blive ved og ved med hvis og hvis og det er pisse ærgerligt, men husk nu på hvilken fantastisk kamp det var og Juve gav sig selv muligheden for at gå videre trods dårlige odds, gav de ikke op, men tabte på målstregen. FLOT ..... bukker og nejer Juve-Juve Juve-Juve
Det er ikke noget der hedder fortjent i fodbold! FA er simpelthen blevet for meget.
Skrevet af bruger 133030
Ikke skyggen af straffespark synd en dommer skal Ødelægge sådan en fed kamp
Skrevet af Hyphest
Skraldespand som hjerte :D

Første gang jeg hører en 40årig bruge sådan et udtryk
Skrevet af Mikesas
Helt logisk, at Buffon viser sine følelser så sent i så vigtig en kamp. Mentalt var Juve jo videre hvis det var blevet forlænget spilletid. Madrid var rystede og så skal en dommer komme med så usikker en afgørelse.
Skrevet af Spread
"Der var intet klokkeklart i det, og i det 93. minut kan den ikke dømmes i den situation."

Sååå, om hvorvidt et straffespark kan/skal dømmes eller ej, skal bedømmes udfra hvad uret siger... God logik ;-)
Man Utd & BIF siden 5-6 års alderen - i medgang og modgang. Yndlingsspiller: Alessandro Del Piero
Skrevet af Peter Nielsen
Det er fuldstændig ligegyldigt hvor klart eller ikke klart det er i langsom gengivelse. Dommeren så efter min overbevisning et KLART straffespark, ellers ville han med høj sandsynlighed have ladet kampen gå i overtid.

Netop derfor synes jeg Buffon er gået over stregen ved at kalde dommeren hjerteløs. Buffon kan være vred og ophidset og mene dommeren laver en fejldom, men det er ikke noget dommeren gør af ond vilje. Dommeren har et splitsekund til at vurdere situationen og han så et KLART straffespark og fløjtede.

Det er ikke første gang en dommer fløjter et straffe der ikke er der, men der bliver naturligvis kun fløjtet hvis dommeren ser et straffe. Denne situation er der ikke noget at sige til hvis han ser et klart straffe derfra hvor han står. Selv i langsom fra flere vinkler ser det klart ud. Der kan så findes vinkler hvor det ser mere 50/50 ud, men selv de for Juventus bedste vinkler synes jeg godt straffesparket kan forsvares.
annonce
0