Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af lucas123
Epos
Og så er de bedste spillere i moderne tid samlet på færre hold, dvs langt flere chancer pr kamp. Mange glemmer dette faktum.
Skrevet af Lindhardt
Når man skriver Maradona skal man huske på han kan ha været dopet,dengang var der ikke samme opmærksomhed på doping plus han vist også blev taget for det,når det er sagt var det en anden tid,og ja spillet går hurtigere i dag end dengang,der mere fokus på offside osv osv...jeg er nu bare taknemlig over at Messi og Ronaldo har haft deres bedste år mens jeg har set bold.
Skrevet af Egos
Hvem siger at de ikke er dopet nu? Operation Puerto der blev lukket ned, da der dukkede fodboldspillere oo i sagen og mærkelige dødsfald pga dårligt hjerte der bliver hyppigere.
Skrevet af Mitch Connor
Messi er nok verdens bedste til at drible uden om modstandere og ryste dem af sig, men hvad angår træfsikkerhed og målnæse i feltet er Ronaldo verdens bedste afslutter. Hvem man er mest imponeret af er en smagssag. Jeg er mest imponeret af Ronaldo, men begge er sublime spillere.


Messi har større træfsikkerhed end Ronaldo i målmandsfeltet, det store felt og uden for feltet.

https://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/

Målnæse falder vel i samme umålelige kategorier som lederskab og dedikation, som ofte fremhæves, når der argumenteres for, at Ronaldo er en bedre spiller.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af Özil
Ronaldo har været ustyrlig anno 2018. 23 mål de sidste 12 kampe. Buffon har ret i, Ronaldo er på et andet niveau. Vild angriber.
Chat shit get banned
Skrevet af Özil
33 årig Cristiano er den mest scorende spiller denne sæson. 45 mål, 10 assists i 42 kampe fra CR7. Crazy stats.
Chat shit get banned
Skrevet af Slettet(012153222004)
Flot mål af Ronaldo...men det er da noget man har set før..Synes medierne og fans generelt går lidt i selvsving fordi målscoreren hedder Ronaldo.....Prøv at tjekke dette mål...scoret i superligaen.. https://www.youtube.com/watch?v=nqJ6qvWk91M
Skrevet af Özil
Nu scorede Ronaldo sit sakse-mål mod Juve i ChL-kvartfinalen mod Buffon. Superligaen er nok noget lettere at score disse typer mål i. Niveau-forskellen er kæmpe.
Chat shit get banned
Skrevet af Slettet(012153222004)
Teknisk er Nordstrands mål langt sværere..og et indlæg er da et indlæg om det er i superligaen eller i CL...Læg i øvrigt mærke til hvor fri Ronaldo er ...........så lige det er var niveauet da ikke højt hos Juvespillerne......men flot mål af Ronaldo...men ikke legendarisk eller årets mål.....stop nu..
Skrevet af Özil
Hvornår sidst så du en spiller scorer et sakse mod Buffon & Juventus?? At Ronaldo stod fri gør ikk målet mindre flot, han springer sindssygt højt inden han banker bolden ind bag Buffon. Hele Juventus stadion var oppe og hylde Ronaldos mål ved at klappe af ham. Self var det et legendarisk mål, det er mål som disse der vil blive husket i årtier.
Chat shit get banned
Skrevet af Slettet(400859222008)
Hvert fald tuneringens bedste mål indtil videre, kan der ikke være tvivl om! Sindsyg kasse af CR7 - og super resultat igår ;)
Skrevet af KB87
bruger 157257:
du får det til at lyde som om den bliver leveret til ronaldos fod..

han kommer altså tilbage fra et oplæg han laver til lucas og dermed trækker tættere mod målmanden og i det bliver sat indover skal han altså lave et tilbageløb efter bolden, altså han jagter bolden og rammer den..

det er lidt det samme som zlatans mål i venskabskampen mod england, helt exceptionelt men der er forskel på zlatans mål og ronaldos, fordi ronaldos mål "tæller" det gør zlatans ikke da det blot er en venskabskamp vind eller tab der betyder intet men at vinde i CHL betyder alt.
1: FC København 2: Ronaldo / Messi 3: Real Madrid
Skrevet af Slettet(012153222004)
Den argumentation er da lidt tynd...vigtigheden af kampen gør målene flottere end de mål der er lavet i mindre vigtige kampe.. dvs de fleste af Jon Dahls mål på landsholdet (oftest med indersiden) er flottere end Zlatans mål mod England ..??? Ronaldos mål er da flot....men I går jo helt i selvsving...
Skrevet af Maradona-Messi
Bruger 157257: det er jo sådan lidt en pseudodiskussion, når man sammenligner skønheden på mål; svarer til at diskutere om æbler eller pære smager bedst.
Jeg må dog sige, at jo højere niveau, jo sværere er det at score, så hvis to nogenlunde ens mål skal vurderes, vil jeg nok have en tilbøjelighed til at vælge det fra set højeste niveau. Jeg bryder ikke særligt meget om Ronaldo(det er ham og hans attituder, jeg ikke bryder mig om, jeg har intet problem med RM generelt, synes faktisk de er sjove at se) og er Barca-mand, men jeg fløj op af sofaen og stod med åben mund og polypper...det der var fuldstændig outstanding. Om jeg kan lide ham eller ej, så anerkender jeg det vanvittige mål som det flotteste, jeg har set længe...og håber samtidig, at Messi gør noget endnu mere vanvittigt mod Roma ;-)
Skrevet af Piksvin
Selvfølgelig skulle det blive en Messi vs. Ronaldo diskussion.

OT: Fantastisk mål intet mindre.
Jeg er virkelig ked af at Buffon er så gammel. Folk som ham er generelt velkomne i min fodbold verden og dem ser vi ikke så mange af. Han virker sympatisk og nede på jorden og ikke selvhøjtidig og pengegrisk som de fleste af nutidens spillere.
Skrevet af Piksvin
Den argumentation er da lidt tynd...vigtigheden af kampen gør målene flottere end de mål der er lavet i mindre vigtige kampe.. dvs de fleste af Jon Dahls mål på landsholdet (oftest med indersiden) er flottere end Zlatans mål mod England ..??? Ronaldos mål er da flot....men I går jo helt i selvsving...


Hvad er det for noget ævl. Hvis man laver en tåhyler der sniger sig hen af jorden i en VM finale, gør jo ikke målet til smukt. Og Zlatans saksemål mod England er en af de flotteste mål overhovedet og så er det ligegyldigt om det var en ligegyldig træningskamp.

Skrevet af MSØ
Ozil, hvornår har du sidst set et saksesparksmål scoret mod rask mølle i serie 4? Det burde vel ske hver uge, da niveau forskellene er endnu større

Messi stadig den spiller der er involveret i flest mål i denne sæson. Vildt og unaturlige stats han leverer.
Skrevet af Slettet(012153222004)
enig - det var faktisk det jeg prøvede at skrive...men ramte lidt forbi tasterne ;-)
annonce
0