Snak

Mere indhold efter annoncen

Bundu-agent: Dialog med flere danske klubber

Skrevet af bold
man 30. aug 11:06

Mustapha Bundus agent fortæller, at han er i dialog med mere end en dansk klub om et muligt skifte, før transfervinduet lukker i.Læs hele nyheden her
Skrevet af TheUnitedWay
Kom nu til GF please!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af bakahf
Bundu til Brøndby og ud med Hedlund? Så er den kaldt.
Skrevet af Lindved Town
Han kommer næppe til Vejle. Han er jo 24 år gammel, så alt for gammel til dem Vejle plejer at købe. :-(
Skrevet af Ditka
Hedlund skal ikke nogen steder! Og et pænt nej tak til Bundu...
Skrevet af RFCboys
Kunne være et godt match i RFC.
Han vil passe godt spillestilen, og så kan han blive udstillet i ECL.
RFC- boys
Skrevet af Bødlen1880
Mon ikke det bliver Randers/AaB/OB agtigt? Jeg tvivler kraftigt på, at AGF eller nogle af de største herhjemme er interesseret i at leje en mand der ikke har leveret i lang tid. Hvis vi snakker køb er sagen en anden.
Skrevet af Kosmisk Kaos
Det ville overraske mig meget, hvis AaB er interesseret i en spiller, der kun kan løbe hurtigt og ikke så meget andet.

Godt nok mangler vi fart i truppen, men der er en nedre grænse for, hvilke (manglende) fodboldkvaliteter Cifuentes ønsker i truppen.

Det er nok en bundklub som AGF, Vejle eller lign. der ønsker en spiller, som ikke har spillet i månedsvis. En dyr lottokupon.
Pedro Erobreren
Skrevet af Nanab
Ha ha en bundklub som AGF. Den kom hurtigt, men måske fair nok. Altså medmindre man tænker på, at en sæson har mere end 7 kampe, og stillingen de seneste to sæsoner.

OY: Øjebliksbilledet er dog, at AGF er et bundhold og spiller som et bundhold, så spørgsmålet er om Bundu er spilleren, der kan gøre en forskel. Også henset til det nye system.

Men jeg vil elske at have ham tilbage i AGF. Dygtig spiller og sympatisk fyr. Og så glemmer vi tiden i FCK trøjen.
"No racism only inclusiveness"
Skrevet af Kompis
Kosmisk Kaos: Du udstiller dig selv!
Skrevet af AaBager
Selvom man blev haglet ned for at påstå det, har Bundu på ingen måde levet op til hans salgspris. Tilbage i trygge rammer i Århus virker til at være fornuftigt, selvom det er et kaotisk sted at være lige nu.

Jeg håber sgu ikke det er os der er i spil, synes ikke han har niveauet pt, med mindre han kan finde den gode halvsæson frem igen. Hvorfor skulle AaB/OB være mere interesseret i at leje end spiller der ikke præsterer, mere end AGF? Giver jo ingen mening...
Skrevet af Kompis
AaBager: Tror nu ikke man bliver haglet ned for at sige, han ikke har levet op til sin salgspris. Det er de fleste vidst enige om. Men at påstå manden kun kan løbe og intet andet er jo bare direkte dumt.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
Han virker som en god spiller, der mangler motivation. Måske fordi han har fået en stor kontrakt = penge, og så er der ikke mere at spille for? men han så noget slatten ud i FCK.

Hvis han skal til Brøndby kan det jo kun blive ved et køb, eller leje med købs option til en god pris, da en ren leje jo ellers går stik imod alt C.V ellers har gjort/ikke gjort.
Skrevet af schmede
Jeg var godt nok rystet over niveauet i FCK. Bevares det er en stor klub at komme til, og en del mærker presset og svinger i præstationerne. Men Bundu var jo helt væk, og lignede en der aldrig har spillet på superliga niveau før. Han kunne jo ikke sætte en mand, og faldt mere i bolden end at skabe noget.
Jeg tænker han skal "hjem" til agf, i trygge rammer og finde sig selv og formen igen.
Og nej, ikke fordi agf er en bundklub, det er de jo kun lige nu på papiret. Men fordi det tidligere har været et succesfuldt partnerskab.
Skrevet af Sassy
Kompis: find en bare en gang at kaos ikke gør det? Det har jeg endnu ikke oplevet.

OT:
Kom nu bare hjem til Århus, Flemming har maden klar!
Skrevet af Randersc Freja FC
Det skulle være aab og Randers
Pokalmeister 2021
Skrevet af DaveEricGrohl
Jeg gider kun lejespillere, hvis der følger en fornuftig frikøbsklausul med. Jeg gider ikke spille en spiller ind på holdet, for så at miste alt det arbejde og mekanismer de er oparbejdet.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af AaBager
Kompis: jeg tænkte nu mere på dem der satte spørgsmålstegn ved, om niveauet var godt nok til Anderlect og om han var pengene værd.

AaB er inde i billedet kan jeg se flere steder. Det kan jeg sagtens undvære, han har spillet godt i 6 måneder for to år siden.

Men han må da gerne gøre min skepsis til skamme...
Skrevet af LaksenRFC
Han var fantastisk i AGF; men sidenhen har han intet vist. Man skal vist have mod, hvis man skal lave kontrakt med Bundu. Jeg tror desværre, at det er realistisk at min klub får fat I Bundu. RFC er kendt for at få tidligere gode spillere op af mudderet igen, og Bundu får tæt til svigerfamilien. Tror dog det bedste for ham er AGF. Men igen en fantastisk spiller, når humøret er til det.
Skrevet af JLS
Det ville overraske mig meget, hvis AaB er interesseret i en spiller, der kun kan løbe hurtigt og ikke så meget andet


Har du vendt den med Thelander, inden du helt får Sidney Lee til, at fremstå som en klon af Einstein..?
Skrevet af Kosmisk Kaos
Ro på, JLS. Og hvis du endelig vil tale om Einstein, så lær i det mindste ikke at sætte komma foran ’infinitiv-at’. Det får dig om noget til at se dum ud.
Pedro Erobreren
annonce
0